AGF Esport skifter sportschef

AGF Esport skal have ny sportslig ansvarlig efter  Michael Rüsz har opsagt sin stilling.
Sideløbende med sine opgaver i AGF Esport er Michael Rüsz også direktør for Esport Service, der er medejere af AGF
Esport og derudover driver undervisning og konsulentopgaver inden for esport. Og Michael  Rüsz har nu måtte erkende,at han siden nytår har haft for mange arbejdsopgaver, når han både har skulle passe sine opgaver i Esport Service og sportschefsopgaverne hos AGF Esport. Således begrunder Michael Rüsz selv sin opsigelse med stress.
 
"Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg gennem længere tid ikke har haft det godt i mine jobs, og jeg nu må indse, at  jeg har stress eller i hvert fald er meget tæt på at gå
ned med stress og derfor må jeg trække stikket og sige stop. Det er jeg ked af, da jeg har holdt meget af opgaverne i AGF Esport, men en ny organisation som AGF Esport er ikke tjent med at have en sportschef, der har alt for meget om ørene og ikke kan løse opgaverne godt nok", siger Michael Rüsz, der er meget åben omkring, at han har været presset rent jobmæssigt.
 
Min tilstand har desværre betydet, at jeg i visse situationer har måtte sande, at jeg har ageret uprofessionelt. Jeg beklager overfor alle i og omkring AGF Esport, at det skulle nå der til, hvor jeg mistede overblikket. Det er alene mit ansvar og det kan man ikke klandre AGF Esport for, der har vist storsind og forståelse i den aktuelle situation, siger Michael Rüsz, der efter eget ønske stopper hos AGF Esport med øjeblikkelig virkning.
 
"Vi er en ny organisation, hvor meget skal bygges op på kort tid, og Michael Rüsz har måtte erkende, at han desværre ikke kan udfylde sin rolle hos AGF Esport. Vi har forståelse og sympati for Michaels situation og vi ønsker ham det bedste fremover", siger direktør for AGF Esport, Dan Jessen, der understreger, at sportschefens afgang ikke får nogen betydning for den positive udvikling AGF Esport har været inde i siden sin etablering i januar 2018.
 
"Jeg vil gerne berolige spillere, sponsorere, forældre og alle i og omkring AGF Esport. Vi er godt på vej og har på mange områder fået en flot start med gode sportslige resultater, ligesom vi oplever en voksende interesse fra sponsorer og publikum", tilføjer Dan Jessen.
 
Som en del af medejerskabet af AGF Esport er det Esport Service, der har det sportslige ansvar for AGF Esport. De går derfor nu i gang med, at finde afløseren for Michael Rüsz.
Hverken Michael Rüsz eller Dan Jessen ønsker at kommentere yderligere

Login
 Glemt password?
Registrer