WAOO CS:GO LIGAEN #2 - Præmier

Det er med stor glæde at vi nu kan løfte sløret for præmierne til sæson 2 af vores WAOO CS:GO LIGA. Men først vil vi gerne forklare hvorfor vi har gjort som vi har gjort, i forhold til op- og nedrykning fra første sæson og hvordan det spiller sammen med vores placeringsturnering til den nye sæson.

Op- og nedrykning + placeringsturnering

Vi har her til sæson 2 brugt en masse tid på at finde en god løsning på hvordan op- og nedrykning skal fungere. Målet er at få udjævnet skills så meget vi kan i de enkelte divisioner. Men vi må også erkende at netop dette er noget af det allersværeste ved at drive liga form. Holdene skifter flere spillere, flere hold opløses og samles på ny i nye sammensætninger, der kommer nye hold og nye spillere til osv. Sådan er det at drive en bredde turnering. Men uanset, så prøver vi altid at udjævne så godt vi kan. OP- OG NEDRYKNING
 • De 2 bedst placerede hold i en division rykker op, og de 2 dårligst placerede hold rykker ned. Top 2 fra division 1 vil forblive i divisionen.
 • Hvis et hold fra division 1 ikke fortsætter i næste sæson, vil det næstbedste rangerende hold overtage deres plads og forblive i divisionen.
 • Hvis et hold fra top 2 i en af de øvrige divisioner ikke ønsker at fortsætte til næste sæson, vil der ikke være nogle hold som rykker op.
 • De resterende hold i hver division, skal spille med i en ny placeringsturnering, som er en kvalifikation til næste sæson.
 • Jo højere division og jo højere placering man har fået i ligaen, destro højere seed vil man få i placeringsturneringen til næste sæson.
 • Hvis et hold ikke kan stille op til næste sæson med min. 3 spillere fra dét lineup de spillede med i den forrige sæson, vil holdet miste deres spot, og vil skulle spille med i en ny placeringsturnering.
PLACERINGSTURNERINGEN Ved 64 hold vil der efter første runde af playoffs er spillet, blive lavet en single elimination bracket som afgør hvem der kommer i 3/4 division. Dsv. at hvis man ryger ud i første runde af playoffs skal man spille én runde i en single elimination bracket. Denne runde vil være BO3 og afgøre om man kommer i division 3 eller 4. Top 8 kommer i div 1 (kvartfinalister) Top 8-16 kommer i div 2 (1/8 finalister) Top 16-32 div 3 & 4 vil blive fundet via én runde i en single elemination bracket. De hold som ryger ud af placeringsturneringens første playoff runde (16 hold), skal spille én runde i deres egen single elemination bracket for at finde de 8 hold som skal i div 3, og de 8 hold der skal i div 4. Denne ene runde vil være en BO3 og spilles om lørdagen lige så snart holdene er fundet og brackets er udgivet på Discord. Top 32-? afgøres på samme måde. Dem som ryger ud af placeringsturneringen i decider kampen fra gruppespillet (match #5), skal ud i deres egen single elemination bracket hvor de skal spille én runde som er BO3. Dernæst det samme for dem som ryger ud i match #4. (Divisioner variere alt efter deltagerantal) Du kan læse mere om vores placeringsturnering her.   Med denne løsning kommer nye hold til at ligge i en division som passer til deres niveau og der vil altid være 8-12 hold i hver division alt efter om op- og nedrykkere vælger at spille med i næste sæson. Desværre skal de hold som lå i midten af deres division, og som derfor passer perfekt ind, spille kvalifikation igen. Et alternativ kunne være at at rykke holdene op i divisionerne indtil at de øverste er fyldt, og så ligge de nye hold ind i de lavere divisioner alt efter hvor godt de har klaret sig til placeringsturneringen. Dette ville dog fuldstændig ødelægge niveauet imellem holdene i de lavere divisioner, og de hold som faktisk måske ellers ville have en chance for at rykke op fra fx div 4 til 3, vil aldrig nå dertil hvis der hele tiden kommer nye hold ind som har niveauet til division 1 eller 2. Samtidig er den eneste struktur i Toornament som kan give os en individual placering til hvert hold pt., en liga struktur. Alle spiller mod alle. Dette ville dog medføre en meget lang placeringsturnering. (Et andet alternativ ville være at droppe op- og nedrykning helt, og i stedet så ville alle hold der vil være med, spille en placeringsturnering inden liga start. Men det ville ikke give meget mening at have en liga som ikke har op- og nedrykningsspil. Så vil det nærmere være en turnering som bliver spillet efter et liga format.)  

Feedback

Til denne sæson har vi læst den feedback i har givet os både før, under og efter første sæson og brugt den til at indføre en masse ændringer. Dem kan du læse mere om her. Men vi vil stadig rigtig gerne høre fra jer. Denne gang specifikt om hvordan I synes at op- og nedrykning skal fungere, samt hvordan I vil placere nye hold i ligaen. Så kom gerne med dit forslag til hvordan du synes det skal gøres i kommentarfeltet. Vi ser frem til at høre jeres forslag.  


Præmier

Og nu til det I alle har ventet på, præmier! Takket være Waoo, kommer der til sæson 2 af WAOO CS:GO LIGAEN, til at være hele 50.000kr. i præmier! Dette er kun muligt pga. af Waoo, som 6 år i træk er blevet kåret til Danmarks Bedste Internet. Det mest stabilte internet på markedet, hvilket er en forudsætning for at gaming bliver en god oplevelse. Vi siger tak til Waoo og glæder os til at se en masse hold til vores sæson 2 af WAOO CS:GO LIGAEN. GL HF! Alle præmiefordelinger annonceres senere når vi kender antallet af divisioner.

Tilmelding / Betaling til Ligaen

 • Holdet kan bestå af 5 spillere og 2 standin’s.
 • Tilmelding sker via Toornament registreringslink.
 • Tilmeldingsgebyret på 250kr. pr. hold betales til enten Paypal eller Mobilepay.
 • Husk at læse om vores cheat regler her og vores liga regler her her.
 • Registreringen vil ikke blive godkendt før betalingen er modtaget og ansøgningen kigget igennem.
 • Sidste frist for tilmelding er mandag d. 24. kl.22.
 • Info om ligaen kan læses her: LINK
Tilmelding sker herfra: Ved tilmeldingen af holdet er det vigtigt at indskrive flg. informationer:
 • Holdets navn
 • Spillernes nickname (ALLE spillere skal indskrives)
 • Spillernes fulde navne
 • Facebook kontakt person
 • Mobilepay-navn
 • Spillernes STEAM:ID – dette gælder naturligvis også for alle spillere.
 • Spillernes profiler er sat til PUBLIC
Betaling: Paypal: info@slap.dk Mobilpay: 28129333 Husk at skrive holdnavn ved betalingen Regler gældene for P-Turneringen: LINK www.waoo.dk

Login
 Glemt password?
Registrer