Rainbow Six Siege: King of Nordic Cup 2

ESEN eSports er nu klar med anden sæson af King of Nordic Rainbow Six Siege - i samarbejde med Ubisoft Nordic

Første sæson blev vundet af det svenske hold "Follis svenskere", der spillede mod det norske hold "nDurance Gaming" i finalen og vandt med 3-0. Det danske hold Solidarity nåede også langt i turneringen, men blev desværre slået ud i semifinalen. King of Nordic Rainbow Six Siege sæson 2 starter den 18. april og strækker sig over seks onsdage i træk med den store finale den 23. maj. De to første danske kvalifikationer er afholdt og vi har dermed sendt to danske hold videre til den nordiske kvalifikation om onsdagen. Begge uger er det lykkedes de danske hold at gå videre til finalen og vi er dermed det eneste land indtil videre med 2 deltagende hold! De danske finalister er:
  • Egedal E-sport (NickiN, Asian, Ezario, JinxedOwl, Hippo)
  • Greek Gods GG (Jeffy, Benjamaster, Ch0ko, Moist, Tordenguden)

Om King of Nordic Rainbow Six Siege Cup

King of Nordic Rainbow Six Siege Cup er en nordisk turnering rettet mod amatører og semi eliten i Sverige, Danmark, Finland og Norge med ambitioner om at blive professionel. Turneringen vil blive sendt med engelsktalende kommentatorer på ESEN eSports Twitch-kanal og en af ​​Ubisofts Rainbow Six Siege-kanaler.

Format

National kvalifikation ESEN organiserer hver uge i fire uger en national kvalifikation pr. nordisk land (Sverige, Danmark, Finland og Norge) sammen med sine partnere. Den danske kvalifikation vil blive afholdt om søndagen i de enkelte uger, hvor den første blev afholdt d. 15. april. Vinderne af hver national kvalifikation går videre til samme uges nordiske kvalifikations finaler. Nordisk kvalifikation De kvalificerede fra hver nation spiller mod hinanden, og vinderne her går videre til den endelige finale. De nordiske kvalifikationer vises hver onsdag på ESENs eSports twitchkanal og på en af ​​Ubisofts Rainbow Six Siege kanaler. Afsluttende finaler Efter de foregående runder går i alt otte vindere videre til en playoff. Hver kamp er bedst-af-tre, med undtagelse af finalen, der spilles bedst-af-fem. Alle kampe spilles over to dage og sendes på ESENs eSports twitchkanal og en af ​​Ubisoft Rainbow Six Siege kanaler. Finalen spilles den 16. og 23. maj.

Præmier

  1. pladsen: 5.000 SEK + 5 x HyperX Alloy Elite RGB Mechanical Gaming Keyboards (Værdi 8.500 SEK)
  2. pladsen: 2.500 SEK + 5 x HyperX Cloud Revolver S Gaming Headsets. (Værdi 8.000 SEK)
  3. og 4. pladsen: 1.250 SEK

Tilmelding

I kan tilmelde jer den 3. danske kvalifikation via nedenstående link. For at deltage i den danske kvalifikation, skal mindst 4 af spillerne på holdet være danske.
Om ESEN eSports
ESEN eSports AB er Sveriges første offentlige esports virksomhed, hvor alle kan være partner. ESEN er et af Sveriges største tv-selskaber til esport og spil. ESEN producerer store eSport turneringer som King of Nordic samt producerer og sender turneringer til arrangementer som Copenhagen Games, computer festivallen "Birdie", Digitality X og DreamHack. ESEN eSports har et produktionsstudio i Stockholm med syv medarbejdere. For mere information, besøg www.esenesports.com.
Om Rainbow Six Siege
Inspireret af virkelige terrorbekæmpende organisationer, sætter Tom Clancy's Rainbow Six Siege spillerne midt i dødelige nærkonflikter. For første gang i et Rainbow Six-spil, vil spillerne engagere sig i belejringer, en ny angrebsstil, hvor fjender har midler til at omdanne deres miljøer til moderne højborge, mens Rainbow Six hold fører angrebet for at bryde fjendens position. Tom Clancy's Rainbow Six Siege giver spillerne hidtil uset kontrol over deres evne til at befæste deres position ved at forstærke vægge og gulve ved hjælp af pigtråd, skjolde, miner og meget mere. Det er også muligt at bryde fjendernes position ved hjælp af observationsdroner, rappelling og andet. Det hurtige tempo og unikhed i hver belejring sætter nye højder for intens strategisk gameplay og konkurrencedygtig spil.
Om Ubisoft
Ubisoft er en af de førende skabere, udgivere og distributører af interaktiv underholdning og tjenester, med en rig portefølje af verdensberømte mærker, herunder Assassin's Creed, Just Dance, Tom Clancy's videospilserie, Rayman, Far Cry og Watch Dogs. Holdene i hele Ubisofts verdensomspændende netværk af studier og forretningskontorer leverer originale og mindeværdige spiloplevelser på tværs af alle populære platforme, herunder konsoller, mobiltelefoner, tabletter og pc'er. For regnskabsåret 2016-17 gav Ubisoft en omsætning på 1.460 mio. EUR. For at lære mere, besøg venligst Ubisoft Group.

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer