WAOO CS:GO LIGAEN #2 - GRAND FINALE

FINALE TID - SÅ ER DET NU! Efter lidt under 2 måneders kampe, har 2 hold kæmpet sig vej frem til finalen.  Atlando
 • zYNC
 • OzA
 • CeyL
 • danno
 • zentic
 Alpha
 • Nodios
 • siNde
 • NoTaN1dgl
 • dfen
 • b0ychild
 • mupzG
 • Vazor
Atlando har som nr. 2 i divisionen allerede vundet 4750,-kr. Alpha har som nr. 4 i divisionen ikke vundet noget endnu. Der kæmpes i finalen om 8.000kr. i førstepræmie, mens at nr.2 allerede er sikret 4000kr. Kampen bliver afgjort på Nuke (Alpha), Inferno (Atlando) og Overpass. Den kan følges på www.twitch.tv/esport   
I går fandt vi de 4 hold som skal spille semifinaler i dag, i vores finalespil #2 i WAOO CS:GO LIGAEN sæson 2.

Følgende hold er klar til at spille i dag:

  Marienlyst Esport   Alpha   Vikings   Atlando

Gruppe 1

I gruppe 1 startede Marienlyst Esport ud mod Vikings, som måtte ud i 2 meget lige opgør på Overpass samt Train, hvor Marienlyst Esport dog tog sejren med 16-14 samt 16-12. I den første rundes anden kamp fik 10/10 walkover eftersom KaosKlan desværre ikke kunne stille op til finalespillet. I 2. runde var det så endelig 10/10's tur til at spille, hvor de skulle møde Marienlyst Esport. Marienlyst Esport var dog godt varme efter deres 1. kamp og 10/10 kunne ikke stille meget op og Marienlyst Esport vandt med 16-2 på Mirage samt 16-6 på Nuke. Marienlyst Esport var derfor første hold videre til playoffs. I lowerbracket fik Vikings W/O over KaosKlan og skulle derfor møde 10/10 i gruppens sidste kamp. Første map blev Overpass, hvor Vikings tog sejren med 16-9. Andet map blev Mirage, hvor de to hold byttede roller og det derfor blev 10/10 der vandt mappet med 16-8. De to hold skulle derved ud på 3. map. Kampen skulle afgøres på Nuke, der skulle vise sig at blive endnu en nervepirrende kamp, hvor Vikings dog tog revanche og hev sejren hjem med 16-12. Vikings er derved klar til at fortsætte i playoffs.

Gruppe 2

I gruppe 2 skulle Atlando fra 1. division møde Voxera Alliance fra divison 2. Atlando viste hurtigt at de var deres plads i division 1 værdig og tog sejren med 16-4 på både Train og Overpass. Samtidigt spillede Alpha imod BBSP, der skulle vise sig at blive en mere spændende kamp. Første map blev Cache, hvor holdene måtte ud i overtid før BBSP kunne hive sejren hjem. Alpha tog dog hurtigt revanche på Cobblestone, hvor de vandt med imponerende 16-2. 3. map blev Inferno og her viste BBSP igen at de godt kunne bide fra sig. De to hold spillede meget lige, men i sidste ende tog Alpha sejren med 16-14. I 2. runde skulle Atlando op imod Alpha. På trods af en solid sejr i første kamp, fik Atlando hurtigt problemer mod Alpha og måtte se sig slået med 16-8 samt 16-6 på henholdsvis Cobblestone og Overpass. Alpha var dermed videre til playoffs. BBSP spillede i lower imod Voxera Alliance, som skulle mødes på Train samt Cache. BBSP viste sig fra deres stærke side og vandt Train med 16-4 samt Cache med 16-3. Det blev derfor BBSP der skulle møde Atlando i gruppe 2's sidste kamp. Kampen endte ud på 3 maps, hvor BBSP tog det første, Inferno, med scoren 16-8. På andet map, Overpass, trak Atlando det længste stå og slog BBSP med 16-9. Det afgørende map blev Train, hvor Atlando igen viste at de var deres finaleplads værdig og slog BBSP med 16-5. Atlando var dermed klar til playoffs.

Gruppespil

Playoffs

 

Tidsplan søndag

Playoffs – Checkin 11:30 – 12:00 Semi #1 – 12:15 – BO3 – VETO Semi #2 – 15:15 – BO3 – VETO Finale – 18:15 – BO3 – VETO

Livestream

I dag vil der være livestream på kampene som du kan følge på Twitch: https://www.twitch.tv/esport

Login
 Glemt password?
Registrer