Esport på Ungdomshøjskolen ved Ribe

Ungdomshøjskolen ved Ribe tilbyder esport for unge mellem 16 og 19 år, som vil kombinere højskole med deres passion for gaming. Ungdomshøjskolen har en seriøs tilgang til esport, og eleverne har derfor mulighed for at arbejde hårdt og intenst for at blive bedre spillere og udvikle sig – helt op til 9 timer i ugen. På skolen spilles der Counterstrike, og undervisningen bliver brugt på både spil, teori, strategi, gaming IQ, træning af teamwork osv. Mere end bare esport I faget esport arbejdes der med en lang række færdigheder – udover selve spillet:

  • Kommunikation
  • Fysisk træning og gode kostvaner
  • Engelsk
  • Kreativitet og færdigheder
  • Etik og Moral

  Højskolen arbejder generelt med at gøre de unge studieklar, og derfor bruges også undervisningen i esport til at forsøge at flytte de unges mentalitet og gøre dem klar til læring.

Underviser fra Esport Service Underviser på faget er Daniel Ravn, som er ansat hos Esport Service. Daniel har selv dyrket esporten siden 2001. Han har undervist på flere andre skoler og efterskoler – og har selv spillet på top 10-hold i Danmark. Blandt andet har han spillet sammen med nogle af spillerne på det succesfulde esportshold Astralis.www.esportservice.dk

Læs mere på www.uhr.dk


Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer