Copenhagen Esport slår dørene op

Så er der esport midt inde i hjertet af København.

10. august kl. 15.00 byder Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen velkommen til Copenhagen Esport. Åbent  hus arrangement fra kl. 15.00 - 20.00, hvor alle er velkomne.

Copenhagen Esport har fået til huse i nyindrettede lokaler i Nørrebrohallen, hvor der fremover bliver mulighed for at dyrke esport for alle. Copenhagen Esport tilbyder esport for alle uanset niveau eller ambition. Der skal være plads til dem som alene ønsker at dyrke esport som noget fritidsbeskæftigelse, og der skal være mulighed for udvikling til dem som vil noget mere. Vigtigst er at alle kan dyrke esporten under organiseret forhold, hvor ikke kun det spiltekniske men også det sociale samt udvikling og underholdning er i fokus.

”Vi er en del erfarne folk, der er gået sammen om at lave en forening, der kan tilbyde den unge esport-interesseret målrettet træning igennem erfarne coaches inden for spil som Counter-Strike, Overwatch, Hearthstone og League of Legends,” siger formand Martin Toft.

Copenhagen Esport også satser på at tilknytte en kostvejleder, der kan rådgive om sundhed og kost. Copenhagen Esport og de tilknyttede trænere kan give medlemmerne konkrete strategier og værktøjer til at forbedre sig og måske realisere drømmen om at blive professionel

”Esport er kommet for at blive. Det er en voksende sportsgren, som interesserer rigtig mange børn og unge. Men i stedet for at isolere sig hjemme på værelset, vil vi gerne have de unge ud i foreningslivet, så de kan dyrke deres sport i fællesskab med andre. På den måde får de måske også øjnene op for andre sportsgrene,” siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).

Copenhagen Esport drives i samarbejde med Nørrebrohallen, Københavns Kommune, Cougar Gaming og Planday

Åbningsdagen torsdag 10. august

  • Alle er velkomne mellem kl. 15.00 - 20.00
  • Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen, vil byde velkommen kl. 15.00 
  • Vi besvarer gerne spørgsmål og så kan et spil på vores konsoller og computere, måske få pulsen lidt op for nogle.

www.cph-esport.dk  

https://www.facebook.com/CopenhagenEsport/ 


Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer