EDU CUP CS:GO#3 - STILLINGER

EDU CUP #3 nærmer sig halvvejs og vi bringer derfor her en update på hvordan stillingen ser ud på nuværende tidspunkt.

Division 1

I toppen af division 1 ser vi KPG Esport #2 som er stærkt forfulgt at både Rydhave 1 og Rydhave 2KPG Esport #2 har med 3 sejre og 1 uafgjort ud af deres 7 kampe på nuværende tidspunkt 10 point, mens at Rydhave og 2 er lige i hælene med henholdsvis 9 og 8. I bunden jagter Femmøller Falcons Blue og Skive HF eSport 1 stadig deres første sejr i turneringen. De har dog kun spillet henholdvis 3 og 2 kampe.

Division 2

Der er i division 2 rift om toppen, hvor 2 hold har 12 point. Eftersom at Yung Talents har spillet flere kampe end Snigskytterne fra VE, indtager de førstepladsen. Tommerup  Efterskole 1 og eACD.Charlie begge lige efter med 10 point, og her ligger Tommerup øverst da de har spillet en kamp mere end Charlie. Tec og eACD.Delta har valgt at melde sig ud af turneringen og de har derfor tabt alle deres kampe.

Division 3

I division ligger Stidsholt Alpha samt VUCFYN.Alpha i toppen med henholdvis 12 og 9 point. De to hold er dog stærkt forfulgt af Skroedstrup.esport, der har vundet begge deres spillede kampe indtil videre. I bunden af tabellen kæmper Rydhave 4Skals Banditos og Frydenhøj Elite stadig efter deres første point. De har dog kun spillet 2 kampe indtil videre.

Division 4

I division 4 ligger Team skrt sikkert i toppen, med sejre i alle deres 4 kampe. Lige i hælene har de dog LGI E-esport der i deres 4 kampe har spillet 1 uafgjort, hvilket altså får dem til at ligge lige under Team skrt. VID Gymnasier Grenaa - HHX er dog i samme situation som LGI E-sport og har altså endnu ikke tabt en kamp. LGI E-sport ligger dog over VID Gymnasier Grenaa - HHX, eftersom at LGI E-sport i de to holds undbyrdes opgør, fik 1 runde mere end VID Gymnasier Grenaa - HHX. KMG eSports 3 har valgt at forlade turneringen og alle deres kampen er derfor blevet afgjort med forfeit.

Division 5

I division 5 er der der rift om 2. pladsen, hvor hele 3 hold ligger lige på point. Tech'ers fik en dårlig start på turneringen eftersom 2 af deres spillere ikke havde optaget demo og de tabte derfor deres første kamp som straf. De var dog i stand til at slå Loud And S!lent i deres indbyrdes opgør, hvilket betyder at de indtager 2. pladsen. Loud And S!lent og Hårslevs hårde hunde (3xH) har endnu ikke mødt hinanden, hvilket betyder at  Loud And S!ilent indtager på 3. pladsen da de har spillet flere kampe. SpecticaSEE sidder trygt på 1. pladsen indtil videre med 4 sejre i 4 kampe.

Division 6

I division 6 har hele top3 samme pointantal, hvor AES.eSport indtager førstepladsen udelukkende fordi deres score difference er højere end SOEsport-HajHans. Både AES.eSport og SOEsport-HajHans har spillet 3 kampe, hvoraf 1 af dem har været tabt. Team råbe har på nuværende tidspunkt kun spillet 2 kampe, hvilket er grunden til at de ligger under de to andre hold, der begge har spillet 3 kampe. Team råbe har dog vundet begge deres kampe og har derfor muligheden for at rykke op på 2. pladsen, hvis de vinder deres næste kamp.

Division 7

Høng Gym E-Sport har indtaget 1. pladsen i division 7 med 3 sejre i 3 kampe. Lige efter kommer Team Bootleg, der med 2 sejre og 1 uafgjort har indtaget 2. pladsen. Station10 og Galtrup Gators 1 kæmper om 3. pladsen, hvor Station10 med en score difference på 26 lige netop ligger over Galtrup Gators 1, der har en score difference på 24.

Division 8

Top3 i division 8 er spændende eftersom at alle tre hold har spillet 3 kampe og vundet dem alle 3. Ingen af de 3 hold har dog spillet mod hinanden endnu og det er derfor score differencen der kommer til at afgøre placeringen. Her ligger FRSLV.PåGrillen stærkt i toppen med en score difference på 76, hvor Femmøller Falcons Red har en scoredifference på 32 og VENOMOUS SVS har en difference på 15. Allerede den 12. oktober kan vi dog se det første indbyrdes opgør mellem de 3, hvor Femmøller Falcons Red skal møde FRSLV.PåGrillen.

Division 9

I division 9 ligger Eloxs på førstepladsen med 9 point efter 3 sejre i 3 kampe. AES E-sport 2 har ligeledes spillet 3 kampe, men har måtte ud i en uafgjort, hvilket altså kun har givet dem 7 point. FRSLV.NitrysCS har kun spillet 2 kampe, men har vundet dem begge, hvilket altså har rykket dem op på en 3. plads.

Login
 Glemt password?
Registrer