CS:GO admins søges

Vores arbejdsopgaver bliver ved med at vokse og vi skal håndtere flere og flere opgaver både online og til events. På nuværende tidspunkt har vi 5 aktive turneringer både indenfor CS:GO og LoL. Dette betyder, at vi skal bruge rigtig mange dygtige administratorer og på nuværende tidspunkt mangler vi lidt flere hænder til at hjælpe med CS:GO turneringerne.

Hvem er vi?

Som en del af vores CS:GO admin team, bliver du en del af SLAP CREW. SLAP CREW står bag Copenhagen Games, eSport.dk, Comic Con og et hav af andre eSports akiviteter og der er derfor rig mulighed for at komme ud og opleve mere end bare at sidde hjemme foran skærmen. Arbejdet i SLAP CREW er frivilligt, men til gengæld bliver du en del af et stærkt samarbejde med mulighed for at skabe gode venskaber samt udvikle dig selv fagligt. Vi har det skide skægt sammen og ind imellem kommer vi på fællesture f.eks. i sommerhus eller crew lans. Opgaverne for vores CS:GO admins er:
  • at sidde klar under vores turneringer for at kunne assistere og hjælpe vores deltagere.
  • at være med til at planlægge, udvikle og afholde vores turneringer.
  • at være med til at udvikle og forbedre vores interne processer.
  Målet med at få fat på flere hænder er:
  • at vi bliver så mange i admin teamet at vi har skiftehold, så den enkelte ikke skal være på til alle turneringer.
  • at vi kan opretholde en hurtig svartid på alle vores platforme (Facebook, Steam, Discord, hjemmeside mv.)
  • at vi kan opbygge en solid  kvalitet af vore turneringer, så vi kan yde den bedst muligt service for vores deltagere.
  Vi har på nuværende et rigtig stærkt team der arbejder super godt sammen. Det er vigtigt for os, at du har mod på at deltage i de daglige diskussioner og at du selvfølgelig brænder for esport. Vores eneste krav er, at du er over 16 år gammel. Erfaring indenfor turneringer er et plus, men ikke et krav. Du vil blive taget godt imod af hele teamet og vil modtage oplæring i vores systemer (hovedsageligt Toornament, ebot, Discord og serverstyring). Lyder dette som noget for dig kan du sende en mail til: csgo@slap.dk. Skriv gerne dit navn og alder samt eventuel erfaring.

Login
 Glemt password?
Registrer