TURNERINGSOVERBLIK - EFTERÅR 2017

Vi har rigtig mange turneringer i gang på eSport.dk lige nu, og da efterårsferien er over hos, bringer vi her et overblik over dem alle.

Waoo CS:GO Ligaen #3

Waoo CS:GO Ligaen #3 er vi nu nået halvejs igennem sæsonen med omkring 190 kampe spillet ud af 320. Vi har derfor lige haft et transfervindue hvor det har været muligt for holdene at skifte ud i deres lineup. Samtidigt er der pause i turneringen pga. efterårsferien, hvilket er noget vi har indført i denne sæson, da vi oplevede at mange ikke kunne spille i ferierne grundet rejser, familieforpligtelser m.v. I første division fører adaptation, tæt forfulgt af Odense Esport, mens at det er AaB Esport der er i spidsen af anden division sammen med XI Esport som har Hydr.One og Five A Side lige i hælene. Næste runde i turneringen starter dermed tirsdag d. 24. oktober kl.19.

FirmaCS

FirmaCS har vi allerede fundet de første 32 hold som er klar til playoffs efter at have vundet winners match og samtidig er de første 32 hold også røget ud af turneringen efter at have tabt i losers match. Vi skal derfor nu til at se hvem af de resterende 64 hold der kan formå at spille sig i playoffs i gruppernes decider kampe. Den første halvdel af decider kampene startede i dag kl.19, mens at de resterende bliver spillet onsdag kl.19.

EDU Cup CS:GO #3

EDU Cup CS:GO #3 holder vi også pause grundet efterårsferien, da vi har mange efterskoler med i turneringen hvor eleverne ikke er på skolen i ferien. Inden ferien blev runde 4 af i alt 9 spillet, og vi er allerede oppe på hele 278 kampe ud af 478 i skrivende stund. Efter en velfortjent ferie starter runde 5 op torsdag d. 26. oktober kl. 19, hvor Rydhave 2 og eACD.Alpha skal fortsætte jagten efter KPG Esport #2 som pt. fører division 1, mens at det i division 2 er Snigskytterne fra VE som skal forsøge at holde sig i spidsen.  

EDU Cup LoL #1

I vores første sæson af EDU Cup LoL #1 er vi startet en uge senere end EDU CS:GO og derfor er der spillet en runde mindre før ferien. Derfor er det heller ikke mange point som adskiller holdene endnu. I første division har Skive HF eSport One lagt sig en spidsen med 3 ud af 3 sejre, mens at holdet ?XD er lige efter med 2 sejre og én uafgjort. I anden division er det Kys Og Kram som skal forsvare deres førsteplads og Team Øe som skal ud og jagte.

King of Nordic

King of Nordic fandt vi i går en ny dansk repræsentant som skal kæmpe for Dannebrog i finalerne på fredag. Dette bliver samtidig 10. episode i sæson 8 og markere dermed sæsonafslutningen. Men ingen pause her! Næste sæson starter allerede ugen efter og vi kan dermed se frem til en masse aktion igen fredagen efter sæsonafslutningen. Læs mere om gårsdagens repræsentant her.

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer