PS4: Call of Duty WWII turnering

Vi er meget glade for at kunne annoncere vores første turnering for Call of Duty WWII – PS4 hosted af CED eSport i samvirke med eSport.dk! Det skal pointeres, at dette er en PS4 turnering, da competitive Call of Duty bliver spillet på denne platform. Der vil på intet tidspunkt blive holdt nogen form for PC turneringer, da COD hører hjemme på konsol.

Turneringen

Vi vil i starten køre et forløb over et par måneder, hvor der vil blive afholdt turneringer hver anden uge. Vi begynder allerede på vores første turnering lørdag d. 11. november, hvilket allerede er en uge efter release, så I kan godt begynde at få støvlerne godt plantet i jorden. I starten vil det være gratis turneringer (uden udbetaling), for at teste konkurrence, opbygning og selvfølgelig interesse. Interesse og efterspørgsel vil derved også basere grundlaget for pengepræmier i fremtiden og støtte fra sponsorere, så det vil være i jeres egen bedste interesse at stille op for at fremme COD eSport i Danmark. Turneringen vil være dansk baseret, og det er derved kun danske spillere der kan stille op, for at sætte gang i den interne danske konkurrence. Derudover vil hver eneste turnering blive streamet af 2+ casters, der vil sidde klar på Twitch! Jimmy ”JDV” Verting og Silas ”LunD” Rasmussen, vil sidde klar d. 11. november, med hvad der forhåbentligt bliver en super fed turnering. Så saml dit gamle squad og kæmp om hvem der er blandt toppen af den danske competitive COD scene!
TILMELDING Der er plads til 32 hold. Vi kører efter "først-til-mølle princippet". Tilmeldingen sker på nedenstående link. Ved tilmeldingen af holdet er det vigtigt at indskrive flg. informationer:
  • Holdnavn
  • PSN og navn for holdkaptajn
  • PSN for resten af de 3 spillere på holdet

Regler

  • Search and Destroy 4v4 – Vi vil udelukkende arrangere SnD turneringer i starten, da der er mest efterspørgsel. Vi håber på at kunne introducere respawn turneringer i den nærmeste fremtid.
  • Regler, maps osv. vil blive specificeret på et senere tidspunkt, da vi ikke har noget at forholde os til på givende tidspunkt.
  • Alle hold skal have en holdkaptajn, som står for tilbagemelding, samtaler osv. med turneringens admins, samt tilmelding af hold.
  • Man skal derved også huske bevis for kampenes udfald ved screenshot eller videoklip.
  • Admins kan kontaktes via Discord eller Facebook

Login
 Glemt password?
Registrer