ESL DALLAS - Danskerne kæmper videre

Det har været nogen spændende kampe som er blevet spillet de sidste par dage i Dallas, så nu er det tid til vi tager en opdatering med hvordan det er gået danskerne i år.
 

I torsdags 17. Maj:

I tordags var både en optur og nedtur for danskerne. Astralis spillede sig sikkert i semifinalen mod Liquid ved at tage de tog første maps; Nuke: Astralis 16-10 Liquid Inferno: Astralis 16-7 Liquid Dagene startede endelig også rigtig godt for Optic. De vandt deres første Bo3 kamp mod Space Soldiers, dog senere i deres anden kamp på dagen blev de udspillet af SK, hvor SK tog sejren på 2-1. Dette betyder at vi desværre ikke kommer til at se mere af Optic i Dallas i år, men de slutter på en flot syvende plads. Desværre var det også sidste dag i går for Heroic i Dallas. Her blev de desværre slået ud af mousesports i deres Bo3. Selvom de kæmpede bragt for deres plads var det ikke godt nok denne gang, men Heroic slutter på en ottende plads dette år i Dallas.  

I går 18. Maj:

I gårdagens første kamp mødes mousesports og Liquid for at kæmpe om en semifinaleplads mod NaVi. Den første kvartfinale mellem mousesports og Liquid starter kl. 19:00. Dagens anden kamp vil stå imellem FaZe og SK hvor vinderen vil spille imod Astralis i semifinalen. For de danske fans vil der være mest fokus på dagens anden kamp som starter kl. 22:55 dansk tid.  

I dag 19. Maj:

I dag kan vi se frem til semifinalerne. Begge semifinale kampe er Bo3. Den første semifinale kamp med NaVi og Liquid bliver spillet kl. 19:00, mens den anden semifinale, med Astralis, bliver spillet kl. 22:55. Begge semifinaler ser ud til at kunne være tætte, dog tror jeg der er mange som gerne vil se endnu et opgør mellem FaZe og Astralis da de har noget af en kamp historie.  

I morgen 20. Maj:

Finalen kommer til at starte søndag den 20. maj kl. 20:00 dansk tid og bliver en Bo5. Så spænd jeres sikkerhedsbælter og se frem til et brag af en finalekamp!  
Vi opdaterer selvfølgelig vores artikler løbene så i har en mulighed for at være opdateret på nyhederne.

Login
 Glemt password?
Registrer