WAOO CS:GO-Liga #3 - Afslutning og optakt til finalespil.

Det er ved at være slut på WAOO CS:GO-ligaen og finalespillet står for døren. I det følgende vil der blive kigget nærmere på hvordan det er gået holdene i ligaen og hvem der skal videre til Finalespillene.

Division 1:

Rækken er endelig blevet afgjort og det endte med at Main Street Esport tog 1.pladsen med 26 point. BBSP (25p), Odense Esport (22p) og Adaptation (20p) tog de resterende pladser i top 4. Godt arbejde af HS Kontoret som lå på 7. pladsen med 16 point for et par dage siden, men ved hjælp af lutter sejre i de 2 kampe de havde i hånden, nåede en 5. plads. Det lyder ikke så prangende, men de endte a point med Adaptation, som gik videre. Bedre held næste år, drenge! Main Street Esport  BBSP  Odense Esport  Adaptation  

Division 2:

Billedet fra Division 1 gentager sig i Division 2, som også markerer sig som en meget tæt række. Five A side (24p) og Hydr.One (24p) er dog fuldstændig lige. De har spillet 29-29 i deres indbyrdes opgør og har samtidig begge en score difference på 16. Derfor skal de ud i en afgørende BO3 på torsdag i næste uge. XI Esport (21p) og AaB Esport (21p) indtager de resterende to top4-pladser efter en stille og rolig 10. runde, hvor de alle fik 1 point. KOL:D og Young følger efter med hver 18 point på 5.-6. pladsen, hvilket ikke giver det store. En lang næse.  Five A Side  Hydr.One  XI Esport  AaB Esport

Division 3:

Alt er afgjort i Division 3, hvor følgende hold er videre:  Orcus esport  Reaper White  nonamers  Digital Regiment acd Orcus esport vandt Division 3 med 25 point, 7 point flere end Reaper White og nonamers. Digital Regiment fulgte efter på 17 point. Skal man basere noget på det, så må Orcus esport have overhånden, hvis de kan ride videre på bølgen.

Division 4:

I Division 4 ser vi samme billede. Følgende hold er videre til finalespillet:  WEREWE  Malice eSport  Wicked gaming  Kun hoveder Spørgsmålet er så om Orcus kan klare sig mod holdene fra Division 4. Herfra skal de møde WEREWE, som er gået videre med 24 point og lutter sejre - selv om de har en kamp i hånden kan de ikke indhentes. Kun hoveder og Malice eSport følger efter med 20 point og slutteligt Wicked Gaming med 18 point.

Kampe

Som det kan ses nedenfor, så bliver holdene inddelt i 2 brackets. Der kan læses meget mere her
Division 5-7 følger herunder

Divison 5:

Her er rækken også færdigspillet og AaB Akademiet har taget 1.pladsen med 24 point for 9 kampe. Efter dem følger eSpuma.Acd med 22 point. Dette må betyde at AaB's unge drenge har håneretten indtil afslutningen af næste sæson, hvor vi forhåbentlig ser holdene dyste igen i Division 4. Tquest, Ragnarok og HSF-Dexterity tager de følgende 3 pladser med henholdvis 19, 18 og 18 point, hvorefter Prophets.Pro følger med 14.

Spottet - AaB Akademi

Hvem er I på holdet?
  • Jonas ´Howard´ Howard
  • Lasse ´Runøe´ Runøe
  • Kristian ´Upmate´ Gundersen
  • Rasmus ´ValcoNN´ Balsner
  • Jesper ´badplayer´ Sørensen
  • Andreas ´FukkaBukka´ Feltmann Kosela (Træner)
Hvor længe har I spillet sammen?
Vi har kun spillet sammen i et par måneder grundet en masse udskiftninger så vores bedste resultat indtil videre må siges at være vores placering til waoo ligaen.
Hvordan fungerer holdets dagligdag, når I ikke spiller kampe? 
Vi træner 3 gange om ugen ca udover vores kampe. Vi spiller primært scrims, eller snakker om nye maps. AaB holder nogle gange bootcamps, hvor vi mødes og træner fysisk sammen.
Hvad byder fremtiden på?
I fremtiden håber vi på at kunne, få bedre resultater, og blive ved med at forbedre sig. Vi har et Elitehold i AaB, så måske kommer vores nuværende lineup ikke til at vedvare hvis nogle skulle blive rykket op.

Division 6:

I Division 6 har hajerne fra GSC Sharks gjort rent bord med 7 sejre af mulige, hvorfor de ender på 21 point, 3 point foran Morsø Esport, som har tabt en enkelt kamp. De sætter sig tungt på topplaceringerne, da de nærmeste forfølgere, Jaserne og Stjernemix, har 13 point og derfor er endt et stykke vej efter top2. Fam og Injected Esport kæmpede bravt, men fik ikke flere end 9 og 6 point, hvilket ikke var nok til noget som helst.

Division 7:

I division 7 slutter Kolding E-sport ACD som en sikker etter efter at have vundet samtlige kampe. EaVOLDStars følger efter på 2. pladsen med 6 sejre, 2 nederlag og 18 point. Hertil kan tilføjes en difference på 63, 98 færre Kolding E-sport ACD. Fragdads formåede lige nøjagtigt ikke at fragge sig til 2.pladsen. De endte også på 18 point og må se sig falde til hvem der er bedst indbyrdes. Paps Oldstars følger efter på 15 point, Team Prime på 12 og de to IK Sylvia-mandskaber på 7 point. Blazers ligger efter med 6.

Login
 Glemt password?
Registrer