EDU CUP CS:GO #3 - Vi er der... næsten!

Vi er langt over halvvejs i EDU Cup CS:GO #3, hvor landets skoler, institutioner og foreninger kæmper om headshots, ære, håneret og meget mere. Der er spillet 394 kampe ud af de tiltænkte 478, så der gang i den. Der er yderligere 84 kampe, som skal afvikles inden d. 28. november. Lad os kigge på stillingen.

Division 1:

I Division 1 har vi en top 4 bestående af 2x Rydhave, KPG Esports førstehold og Skamling eSport. De fordeler sig med 15 point efter 5 kampe for Rydhave 1s vedkommende, 13 point efter 6 kampe for både KPG og Skamling, inden Rydhave 2 stikker hovedet ind med 11 point efter 6 kampe. Med 10 hold i rækken, så er der er stadig 3 kampe - 4 for Rydhave 1 - at spille, men guldbolden må ligge hos Rydhave 1. De fører med 2 point og har en kamp i hånden. På 5. pladsen har KPG Esport #2  udspillet sin rolle, da de 9 kampe er spillet og det har givet 10 point. På 6.-7.pladserne kommer eACD.Hype og eACD.Alpha, som har henholdsvis 8 point efter 6 kampe og 7 point efter 5 kampe. Der er selvfølgelig noget at spille om, men tingene skal flaske sig, hvis eACD-holdene skal blande sig i top 4. Under dem finder vi Skive HF Esport 1, som har fået 3 point i deres 5 kampe, som dog overgår endnu et eACD-hold, nemlig Bravo. Holdet har fået 2 point i 5 kampe, alligevel overgår de Femmøller Falcons Blue, som endnu ikke er kommet på pointtavlen.

Division 2:

I Division to finder vi Snigskytterne fra VE, som har gjort rent bord med 8 sejre ud af 8 mulige. Med en enkelt kamp tilbage kan de læne sig tilbage, da der er 5 point ned til Yung Talents, som har spillet alle deres kampe. Yung Talents samlede 19 point i deres 9 kampe, hvorfor de ikke kan nå Snigskytterne. Dog har de Tommerup Efterskole 1 lige i hælene. Tommerup har en kamp tilbage og står pt med 17 point. Det betyder at de kan ende på 20 point og dermed snuppe 2.pladsen for næsen af Yung Talents. På 4.pladsen finder vi Team D1sc0unt, som kan komme á point med Yung Talents, og da de har vundet det indbyrdes opgør kan de overtage pladsen. På 5.pladsen ligger Rydhave 3, som pt har 14 point og har 2 kampe at spille endnu. Det betyder at de, med 2 sejre, kan overgå både Team D1sc0unt og Yung Talents, og kæmpe med Tommerup om 2.-3.pladsen. Længere nede i rækken ligger De Farlige Frøer og VE's Bolsjer med 9 point hver, dog har Bolsjerne kun spillet 6 kampe og frøerne 7. Selv om holdene ikke har et tocifret antal point nu, så kan Bolsjerne blande sig, hvis de gør rent bord. Med 3 sejre vil de ende på 18 point, hvilket i skrivende stund vil give dem en 3.plads. Der skal dog hjælp til udefra, hvis det skal blive til en medaljeplacering.

Division 3:

I Division 3 sidder VUCFYN.Alpha på den sjoveste plads med 22 point efter 8 kampe, men de har Stidsholt alpha lige i hælene med 19 point efter kun 7 kampe. Disse to hold kommer til at kæmpe side om side om første- og andenpladsen, da 3.pladsen, KMG Esports1, sidder på 12 point efter 7 kampe. Der er ikke mulighed for at de kan indhente VUCFYN og Stidsholt. Det kan FRSLV.KEBAB heller ikke, da de sidder på 4.pladsen med 9 point efter 7 kampe. De kan maksimalt nå 15 point. Topholdene skal måske kigge sig lidt bagud alligevel, da vi på 5.-6.pladserne finder Frydenhøj Elite og Skroedstrup.esport, som begge har 9 point efter 5 kampe. Med lutter sejre i de sidste 4, så lander de 21 point og har i hvert fald overgået Stidsholt Alpha, såfremt de taber deres resterende 2 kampe. Slutteligt indtager Aberne 7.pladsen med 6 point efter 5 kampe, Rydhave 4 indtager 8.pladsen med 3 point i 5 kampe og Skals Banditos 3 point i 4 kampe på 9.pladsen.

Division 4:

Division 4 er - i modsætning til mange mænd - tæt i toppen. Team skrt sidder med 19 point efter 8 kampe på 1.pladsen, men eACD.Echo har 18 point efter 7 kampe, hvorfor de måske har en lille matchbold. Nævneværdigt er det også, at LGI E-sport har 14 point efter 6 kampe, hvorfor de stadig har 9 point at spille om. Holdene kan ende på henholdvis 22 (skrt), 24 (eACD.Echo) og 23 point (LGI), hvis de får lutter sejre. Det gør de nok ikke, da LGI E-sport møder Team skrt i sidste runde. Udenfor kapløbet om toppladserne ligger VID Gymnasier Grenaa - HHX med 11 point efter 8 kampe, Tommerup Efterskole 2 med 9 point efter 7 kampe og McToast med 9 point efter 6 kampe. Der kan ske nogle rokeringer i midterplaceringerne, hvis McToast kan spille op til deres bedste. En lille håndfuld på point længere nede ad tabellen finder vi SOEsport-ViRullerJerIMel, Rydhave 5 og Meridian. Mel-drengene tager 7.pladsen med 5 point for 6 kampe, Rydhave 4 point for 5 kampe og Meridian 3 point for 4 kampe. De tre hold er noget efter de resterende, men kan selvfølgelig drille hinanden, hvor især Meridian har mange point at spille om.

Division 5:

I Division 5 er SpecticaSEE stukket af ved hjælp af lutter sejre i deres 8 kampe. 24 point og en kamp i hånden passer dem nok fint, når 2.pladsen - Hårslevs hårde hunde (3xH) - har 18 point efter 7 kampe. Hårslevs hårde hunde kan i teorien godt indhente SpecticaSEE , men med den trackrecord, så man forestille sig, at førerholdet også tager en sejr i deres sidste kamp. På 3.pladsen sidder D10 på 17 point efter 7 kampe, så de skal nok kæmpe med 3xH om 2.pladsen. Herefter sker der et lille knæk i rækken, hvor de næste 3 hold ligger med 11-12 point. Det være Loud And S!lent på 4.pladsen med 12 point efter 8 kampe, Tech'ers med lige så mange point, dog kun efter 7 kampe og slutteligt 10VK-NordicCliffs med 11 point efter 7 kampe. En lille matchbold til Tech'ers i forhold til at gribe 4.pladsen. De kan også nå 3.pladsen, men så er der pludselig mange ting som skal flaske sig. Endnu et knæk senere finder vi et par hold med 4-6 point. 3rd.Pulz.Skrød har lagt sig i førerposition med 6 point efter 7 kampe og har Gucci Gang SVS og Skive HF eSport 2 halsende efter, begge med 4 point efter 7 kampe.

Division 6:

Højer eSport Hold #1 indtager førstepladsen i en tæt Division 6. De har 19 point efter 7 kampe og har AES.eSport under sig med 18 point efter 7 kampe. Stidsholt Omega og Ribe Valkyr ligger på 3.-4.pladsen med 16 point for henholdsvis 8 og 7 kampe. Dette giver Ribe Valkyr en lille chance for at blande sig i toppen, da de med to sejre kan nå 22 point. De skal dog håbe på hjælp fra andre hold, da Højer potentielt kan nå 25 point og AES 24. På 5.pladsen ligger MM-Heltene med 14 point efter 8 kampe, hvilket ikke giver store muligheder i det resterende spil. Dog kan de nemt blive overhalet af 6.pladsen, som pt indtages af NGH NapalmJoes, som har 10 point efter 6 kampe. Med stadig 3 kampe at spille og potentielt set 9 point, så kan de sagtens hoppe nogle pladser i tabellen. Team råbe er lige i hælene på NapalmJoes med 9 point, men de har spillet 8 kampe, så Fru Fortuna skal tilsmile dem i høj grad, hvis de skal ende over Joes. Slutteligt har vi SOEsport-HajHans, som har 6 point for 7 kampe.

Division 7:

I Division 7 sidder Høng Gym E-Sport og Station10 på de øverste pladser, skarp forfulgt af KMG eSports 2. Alle hold har spillet 7 kampe og har 19, 18 og 15 point. En lille matchbold til Høng, men hvis de snubler, så kan Station10 godt overtage pole position. KMG eSports 2 skal håbe på de helt store snublesko, hvis de skal gøre sig håb om noget, men altså. Herfølge Boldklub vandt mesterskabet i fodbold i år 2000, så intet er umuligt. På 3.pladsen ligger Vrigsted Efterskole CS:GO med 13 point efter 8 kampe, så det er ikke meget de kan nå i en opadgående retning. Galtrup Gators 1 lurer lige bag Vrigsted med 12 point efter kun 6 kampe, hvorfor de har rig mulighed for at kravle forbi Vrigsted. På 6.pladsen ligger Faaborg Gymnasium med 9 point efter 6 kampe, så der er stadig 9 point at spille om, men det bliver svært. Team Bootleg indtager 7.pladsen med 7 pont efter 7 kampe og må føle sig presset af VE-Sport som har 6 point efter 6 kampe på 8.pladsen, og derfor har mulighed for at overhale og avancere i klassementet. Slutteligt har vi Memelords på 9.pladsen med 3 point for 7 kampe. Der er ikke meget at rafle om, selv om de kan rykke en plads eller to op, hvis alting flasker sig.

Division 8:

Meget lig Division 6, så møder vi i denne division et Højer-hold på toppen. Højer eSport Hold #2 har vundet 7 kampe og spillet en enkelt uafgjort, hvilket giver dem 22 af 24 mulige point og en dejligt varm 1.plads foran FRSLV.PåGrillen. FRSLV.PåGrillen har 19 point efter 8 kampe, så Højer kan selv afgøre det i deres 9. og sidste kamp. Her skal de spille mod 3.pladsen VENOMOUS SVS, som har 19 point efter 7 kampe. Det bliver spændende at se hvordan den kamp arter sig, da det må siges at være en vaskeægte 6-pointskamp - Badumtsch, floskelalarm. Taber Højer til VENOMOUS, så kan de miste 1.pladsen, hvis VENOMOUS også vinder den anden kamp, de har i hånden. Som ganske belejligt er mod FRSLV.PåGrillen. Det er tæt og vi skal have finalekampe! Femmøller Falcons Red indtager 4.pladsen med 16 point efter 7 kampe, så de har i teorien en mulighed for at hoppe lidt, men det bliver nok ikke til det store, når top3 skal møde hinanden indbyrdes. VUCFYN.Bravo holder øje med Femmøller med deres 12 point, ligeledes efter 7 kampe - VUCFYN skal måske også holde øje med dem under sig -  Skamling eSport3 har 9 point efter 6 kampe og kan måske lave lidt ravage. Skive HF eSport 4 og VE Samuraierne ligger begge med 6 point efter henholdsvis 8 og 7 kampe, så de har reelt udspillet deres roller i denne division. Samuraierne har en lille overhånd med en kamp mere, så de kan gå efter at overhale Skive HF.

Division 9:

Division 9 er afgjort, da AES E-sport 2, Eloxs, FRSLV.NitrysCs og Wh1teRmy har spillet deres 7 kampe, med henholdvis 19, 14, 14 og 13 point som udbytte. Division her er kun på 8 hold, så der skal kun spilles 7 kampe.
Højer eSport Hold #3 og Gerda bouma -3 har en kamp tilbage og hver især 6 og 4 point. Højer skal forsøge at vinde deres sidste kamp mod Det Dårlige Selskab, som har 4 point. Vinder Højer den, så skal de håbe, at Det Dårlige Selskab kan slå Gerda i den sidste kamp. Det er jo kun, hvis de vil beholde deres placering.

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer