EDU Cup LoL #1 - Vindere

De Flyvende Kromosomer vinder EDU Cup LoL #1! Vores første sæson med EDU LoL er nu kommet til vejs ende og det er derfor på tide at se hvem der har vundet de forskellige divisioner.

Division 1

Rækken er endelig blevet afgjort og det endte med at De Flyvende Kromosomer tog 1.pladsen med 16 point. Skive HF eSport One fulgte stærkt efter med 14 point, og havde ?XD lige bag sig med 12. I bunden af tabellen finder vi Faaborg Gymnasium 1 og New Nordic Youth med henholdsvis 7 og 4 point. Dog nåede New Nordic ikke at spille deres sidste kamp og kunne derfor have bragt sig op á point med Faaborg.

Division 2

Også i division 2 er vi endt med en meget tæt række. Kys Og Kram indtager førstepladsen efter 7 sejre ud af 7 kampe og ender derfor på 21 point. Århus Akademi har kun tabt én kamp, og følger derfor lige i hælene med 18 point, mens at VUCFYN.1 indtager en 3. plads efter kun 4 sejre og 1 uafgjort og dermed 13 point. I bunden finder vi Asian sensation LGI som på trods af deres navn måtte tage til takke med en 6. plads med kun 2 sejre. Under dem finder vi NGH Killer Joes som har haft en hård sæson hvor de kun formåede at få én sejr pga. en skrivebordsafgørelse.

Division 3

I division 3 har Stidsholt LoL og Tommerup Efterskole indtaget top 2 med henholdsvis 18 og 16 point. Stidsholt har kun tabt én kamp, hvilket var til Høng Gym E-Sport LOL som ellers er lige udenfor top 4. Dog har både The Skals BossesFaaborg Gymnasium 2, og netop Høng alle 13 point. Faaborg vandt dog den indbyrdes kamp mod Høng, hvilket placere dem på 4. pladsen da The Skals Bosses samtidig vandt det indbyrdes opgør mod dem. I den sidste del af tabellen ser vi Skive HF eSport Two og Team Skraldespand som er endt langt fra de andre med henholdvis 6 og 3 point.

Division 4

I Division 4 var der stor kamp om første og anden pladsen, som kun var et enkelt point til forskel. Her var det dog D10 Five Wise Monkeys som endte bedst med 6 sejr og en enkelt uafgjort. Ét point længere nede endte Skrod EG som fik kæmpet sig til 6 sejre og 1 tabt kamp. På tredje pladsen endte D10 Team Benji, og de to D10 hold i turneringen endte derfor begge i top 3. VE Golden Tigers lå dog kun et enkelt point fra tredje pladsen, og måtte derfor nøjes med en fjerde plads. Nederst i disionen endte Bamse Juice (BU) med en enkelt sejr og 6 tabte.

Divison 5

Division 5 så et bestemt hold meget dominerende ud. Nemlig Skrødstrup Warriors som klarede sig igennem sæsonen med fuldt hus i form af 7 ud af 7 vundne kampe og det maksimale 21 point. Kalcho havde i den grad også sikret sig anden pladsen med 6 sejr og kun en enkelt tabt og lå derfor kun 3 point fra første pladsen. Tredje pladsen var tilgengæld meget tæt og blev kun adskilt med et enkelt point fra fjerde pladsen. Det var dog eloxs LoL der klarede sig bedste af de 2 og endte på 13 point. KE UnderDogs og the1 måtte desværre dele en sidste plads med 1 vundet og 1 uafgjort kamp hver, og derfor 4 point.

Division 6

I Divison 6 var det klart Lazy Boy Gaming der lagde sig bedst fra start, og endte sæsonen med hele 7 ud af 7 sejre og 21 point. Der var derimod kampen om anden pladsen hvor de 3 hold; S.E Basserne, Meme Suprime (BU) og HDECrabs lå meget tæt. Der var dog S.E Basserne der i trak det længste strå og endte lige foran de andre med plot 1 point. Meme Suprime (BU) og HDECrabs endte derfor med 13 point hver, og måtte dele en tredje plads. Uheldigst så det ud for Bullies From The Vest, som måtte nøjes med 1 vundet og 6 tabte kampe.

Test sæson

Denne første sæson har EDU LoL har været en test sæson for at finde ud af hvordan vi afholder en League of Legends turnering for skole på den bedste mulige måde. Vi har derfor igennem sæson indsamlet en masse feedback, og vil i løbet af de næste par dage indsamle yderligere feedback fra spillere og skoler. Vi håber at så mange så muligt vil komme med deres mening, så vi sammen kan gøre sæson 2 så god så muligt. Om anden sæson også vil være en test sæson er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt.

Præmier

På trods af at denne første udgave af EDU LoL har været en test sæson, har vi stadig ledt efter sponsorere til turneringen som kunne være med til at sikre præmier. Det har dog desværre ikke været muligt at finde nogle sponsorere og derfor har vi fundet hvad vi kunne uden. Der vil derfor være følgende præmier:
  • 5 stk. Trust gaming Keyboard GXT280
  • 2 x 5 stk. Headset noname
  • 2 x 5 stk. Copenhagen Games musemåtter
  Førstepladsen i division 1 til 5 vil have mulighed for at vælge en præmie. Førstepladsen i division 1 har første ret, derefter vælger vinderen af division 2, osv. Vinderholdene vil blive kontakt i løbet af i morgen torsdag, d. 23. november.   Vi takker for en god turnering, og håber at se jer alle (og gerne endnu flere) til næste sæson.

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer