King of Nordic S11E08 - Tilmelding

På trods af at Danmark vandt deres første kamp i fredagens King og Nordic, måtte de se sig slået i semifinalen og aftenens kamp om tronen var dermed slut for Danmark. Vi har dog chancen igen på fredag og vi skal derfor have fundet et nyt hold til at repræsentere Danmark. BASALE INFORMATIONER
 • Tilmeldingen er åbent NU
 • Man spiller på egen server
 • Tilmeldingsfrist er søndag den 27. maj kl. 11:30
 • Spilledag er søndag d. 27. maj
 • Check-in for tilmeldte hold er kl. 11:30 – 12:00 OBS I skal selv checke ind via Toornament.com OBS
 • Kvalifikationen starter op og brackets bliver released ca. kl. 12:15
 • Tilmelding er gratis
 • Husk at optage in-eye (PoV demo) fra ALLE jeres kampe
 • Kampene afvikles som Best Of One (BO1)
 • Finalen afvikles som Best Of Three (BO3)
 • Vinderholdet SKAL uploade billeder af de enkelte spillere til KoN efterfølgende (info herom modtages)
 • Det vindende hold SKAL kunne stille op til finalen fredag d. 1. juni.

Cheat I samarbejde med King of Nordic vil følgende punkter blive overholdt for at modvirke cheat: – eSport.dk vil benytte sig af Swedish Host servers i kvalifikationfinalerne. – eSport.dk har en udvalgt King of Nordic admin, der kan overvåge kvalifikationen på tilfældige tidspunkter. – Husk at VAC bans først udløber efter 2 år (730 dage) – King of Nordic har en cheat hotline adresse, som der kan kontaktes ved mistanke om snyd: tips@kingofnordic.com
TILMELDING Der er plads til 32 hold. Vi kører efter “først-til-mølle princippet”. Ved tilmelding er følgende et krav:
 • Holdets navn
 • Spillernes nickname (ALLE spillere skal indskrives)
 • Spillernes SteamID – dette gælder naturligvis også for alle spillere.
 • Spillernes profiler er sat til PUBLIC indtil tilmeldingen er godkendt.
 • Steam profiler SKAL have “spildetaljer” sat til offentlig indtil tilmeldingen er godkendt.
Tilmelding sker via dette link:
VETO
Det hold der står først er højeste seed. Laveste seed fjerner et map (seks maps tilbage) Højeste seed fjerner et map (fem maps tilbage) Laveste seed fjerner et map (fire maps tilbage) Højeste seed fjerner et map (tre maps tilbage) Laveste seed fjerner et map (to maps tilbage) Højeste seed fjerner et map (et map tilbage) Det sidste map spilles nu.
MAP POOL
 • Train
 • Dust2
 • Nuke
 • Mirage
 • Inferno
 • Overpass
 • Cache
KOMMUNIKATION Vi benytter vores Discord server som du kan finde her: https://discord.gg/2eMsZXA Her vil der være kontakt til de andre hold, admins og andet I skal bruge. VAC & OVERWATCH BAN Som udgangspunkt tager vi afstand fra enhver form for snyd. Vi har dog valgt at sætte en grænse på 2 år vedr. VAC-bans. Det vil sige, at hvis du har et VAC ban som er ældre end 730 dage, kan du stadig deltage i King of Nordic. Er du i tvivl, så kontakt admins. Yderligere har vi valgt at ignorere Overwatch bans. STAND-INS Det er tilladt at bruge stand-ins. Vi kræver dog at disse er registreret inden kvalifikationens start, og det er er krav at de tilmeldte spillere er danskere. Det er muligt at tilmelde maks. 7 spillere til turneringen, hvilket betyder at det er muligt at tilføje 2 stand-ins til sit hold. Ved nedbrud kan der gives dispensation fra en turnerings admin. BRACKETS

PRÆMIER I KON DENNE SÆSON

1. gang man vinder af King of Nordic: 500 EUR 2. gang man vinder af King of Nordic: 500 EUR 3. gang man vinder af King of Nordic: 500 EUR 4. gang man vinder af King of Nordic: 500 EUR 5. gang man vinder af King of Nordic: 500 EUR + 2.500 EUR jackpot ( = 5.000 EUR samlet)

KING OF NORDIC FINALERNE

Før showet vil der være nationale kvalifikationer, hvor de enkelte lande skal finde dét hold der skal repræsentere deres respektive nation i hver uge’s TV-show; King of Nordic. De deltagende lande i King of Nordic er: Norge, Sverige, Finland og Danmark. King of Nordic bliver streamet hver fredag kl. 19:00 på Twitch. Før hver kamp, vil seerne banne 1 map (sker via online afstemning, f.eks. Facebook eller Twitter). Herefter vil hver team kaptajn banne 1 map. Holdet med det højeste seed banner først. De enkelte seeds bestemmes ud fra landets placering ugen før. Det spillede map vil blive valgt tilfældigt mellem de resterende 3 maps. Informationer om de kvalificerede hold skal udleveres til King of Nordic’s hovedadmins senest onsdag kl. 18:00 hver uge, herunder holdnavn, lineup (inkl. stand-ins), billeder og kontaktinformationer. Ingen undtagelser. Disse informationer gives videre ved at udfylde en online form, der vil blive videresendt til jer af eSport.dk’s admins efter afsluttet kvalifikation. Det er også vigtigt at pointere at King of Nordic skal have demoer fra kvalifikationsfinalen, hvilket er grunden til at vores kvalifikationsfinale skal spilles på vores server hosted af swedishhost, hvor demoerne automatisk bliver uploaded til en fælles mappe.
PRAKTISK INFO
Serveren som vil blive anvendt til King of Nordic finalerne er udbudt af Swedishhost.se. Ved udeblivelse af et enkelt hold vil det resultere i at finalerne afholdes i et Bo3 format. Ved udeblivelse af to hold vil de to resterende hold gå direkte til en Bo3 finale. Hvis det hold som sidder på tronen udebliver, vil alle præmier der originalt ville tilfalde dette hold, frafalde. Det er muligt at få tilsendt et uddybende dokument af admins med alle regler mv. hvis dette ønskes.
KAMPREGLER
– Kampene spilles i Bo1 format. – MR16 (15 runder pr. side – første til 16 runder). – Overtime: 3 runder pr. side, første til 4 runder ud af 6 runder. Bemærk at kommer man mere end 10 minutter for sent til sin kamp, så bliver kampen opgivet til fordel for modstanderen som så vil vinde. Dette hører under reglen med at udeblive.
Om King of Nordic:
King of Nordic er en international nordisk esports turnering. Meningen med King of Nordic er at skabe fokus på en bredere gruppe spillere og inspirere dem til at spille i organiserede ligaer. Håbet er at spillere med konkurrencemæssige ambitioner kan opnå et “moment of glory” og potentielt blive anerkendt som professionelle spillere. King of Nordic ønsker at give hold og talenter en chance i spotlyset.
Om Electronic Sports Entertainment Nordic
ESEN Studio blev stiftet som en TV og medie virksomhed, der fokuserer på eSports og gaming indhold. ESEN er passioneret omkring at skabe enestående indhold og opbygge et engageret publikum. ESEN stræber efter at blive en leder indenfor deres område.
Partnere
Finland ​http://csgofinland.fi/ Norge ​http://www.gamer.no​/ Sverige ​http://www.publiclir.se/

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer