EDU CUP LoL #2 – TILMELDING

I går åbnede vi for tilmeldinger til vores skoleturnering i CS:GO og i dag er turen nået til EDU Cup LoL #2.

Ændringer til den nye sæson

Efter at have indsamlet feedback fra spillere og undervisere er vi kommet frem til en række ændringer til den nye sæson. I tidligere sæsoner har vi afholdt turneringen som et ligaspil. Dette vil ikke længere være tilfældet. I denne sæson vil vi i stedet afvikle turneringen efter en single elimination struktur, hvor at vi vil få én samlet vinder af EDU Cup LoL #2, som derved vil kunne kalde sig den bedste skole i landet. Tidligere har man kunne flytte sine kampe så længe at man har kontaktet modstanderholdet indenfor 24 timer. Dette bliver nu ændret til 48 timer. Vi har ofte oplevet problemer med at disse kampe bliver rykket dagen før hvilket har ledt til meget frustration og stress hos holdene i forhold planlægning. Vi håber derfor at denne ændring vil skabe en bedre afvikling af turneringen. Da vi samtidig har ændret strukturen betyder det også at rykning af kampe kun kan ske inden for samme uge. Til den nye sæson skal holdene ved tilmelding inkludere skolens navn i holdnavnet. Enten som forkortelse eller fulde navn. Til transfervinduet vil der blive sendt et dokument ud til de deltagende hold som skal udfyldes så fremt holdet ønsker at tilføje og/eller fjerne spillere fra deres lineup. Mere herom når vi nærmer os vinduet. I første sæson brugte vi en Facebook gruppe hvor holdene kunne komme i kontakt med hinanden. Dette ændres nu til at foregår via en chat på Toornament. Her er det muligt at skrive med sin modstander, aftale nye tidspunkter for kampen, aftale hvilken server der spilles på, m.v. Admins skal dog stadig kontaktes gennem Discord. Se FAQ for mere. Disse ændringer vil blive tilføjet i regelsættet og vores FAQ i de kommende dage. BASALE INFORMATIONER
 • Tilmeldingen er åbent NU.
 • Tilmeldingsfrist er tirsdag den 16. januar kl. 20:00.*
 • Spilledag er onsdag hver uge kl.19 med start fra den 24. januar.
 • Spilledagen er vejledene og kan rykkes senest 48 timer før kampdagen i samarbejde med admins og modstanderholdet (se regelsættet).
 • Der spilles på EU West
 • Link til brackets kommer op i Facebook gruppen samt i en nyhed på eSport.dk.
 • Tilmelding er gratis.
 • Alle kampene pånær semifinaler og finale afvikles som Best-af-én (BO1). Disse afvikles som BO3.
 • Hold kan bestå af maks. 7 spillere (hvert uddannelsessted må dog gerne tilmelde flere hold).
 • Hver spiller kan kun spille med på ét hold.
 • 25. februar – 27. februar vil der være et transfervindue hvor det er muligt at udskifte spillere. Det kræves dog at minimum 50% fra det oprindelige hold stadig deltager. Udover transferperioden er det IKKE muligt at ændre i sit lineup. Se mere i regelsættet.
 • Admins kan kontaktes gennem Facebook (eSport.dk eller EDU League of Legends) og på Discord, men ikke som direkte privat besked.

TILMELDING

Tilmeldings deadline: Tirsdag d. 16. januar kl. 20.00
For at tilmelde et hold kræver det, at du har en bruger på Toornament.com. Det er hurtigt at oprette en bruger og det er kun personen der tilmelder holdet, det behøver en. I tilmeldingen er det vigtigt at holdet hedder skolens navn. Har skolen flere hold skal disse navngives som fx: Efterskole.hold #1 eller Efterskole.green, Efterskole.yellow og lign. Du kan tilmelde dit hold ved at gøre flg.: Tilmeld holdet via nedenstående link (anmod om tilmelding/apply for registration). Der skal bruges følgende informationer:
 • Skolens navn
 • Skolens adresse
 • Skolens CVR-nummer (evt. P-nummer)
 • Skolens hjemmeside
 • Evt. email til kontaktlærer fra skolen
 • Fulde navne på spillere
 • Summoner Name
 

FORMAT

Første kamp i EDU Cup LoL #2 er onsdag d. 24. januar 2018.
 • Single elimination – uden seeding
 • BO1 kampe indtil semifinaler og finale
 • Semifinaler og finale spilles som  BO3.

Placeringsturnering

I tidligere sæsoner har vi afholdt en placeringsturnering for at kunne placere holdene bedst muligt i divisioner som passende til deres niveau da vi kørte et liga format i turneringen. Vi vil i denne sæson ikke kører et liga format, og derfor vil der heller ikke blive afholdt nogen placeringsturnering.

Alle datoer

Tilmelding: 3. januar til 16. januar Turneringsstart:  24. januar Pause: 12. februar – 18. februar (grundet vinterferie) Transfervindue: 25. februar kl.12.00 – 27. februar kl.20.00 Planlagt dato for finalen: 14. marts

Præmier

Gennem vores samarbejde med Copenhagen Games vil vinderen af EDU Cup LoL #2 modtage 5 billetter til EDU CUP LIVE LoL som løber af stablen i Bella Centeret i København d. 29. -31. marts. Vi er yderligere i kontakt med nye potentielle samarbejdspartnere og sponsorer omkring yderligere præmier til denne sæson. Mere herom så snart detaljerne kommer på plads. Læs mere her. Har man som vinder allerede sikret sin billet til eventet, vil man få sine penge retur.

UDDRAG AF REGELSÆT

§1.3 – Kommunikation

§1.3.1 – Kommunikation mellem de deltagende holde skal foregå under Lobby på Toornament. (se FAQ)  

§3.4 – Rykning af kamp

§3.4.1 Hvis et hold er forhindret i at møde op på det aftalte tidspunkt, skal det informeres til modstanderholdet og admins senest 48 timer før kampstart. §3.4.2 Holdet der aflyser kampen skal efter udførelsen af §3.4.1 melde en eller flere nye datoer ud til modstanderen. Disse skal være indenfor samme spilleuge som den pågældende runde er sat til. §3.4.3 Så snart en ny dato er fastlagt skal admins kontaktes. §3.4.4 Hvis aftalen er lavet indbyrdes skal der tages screenshot af aftalen.   Det fulde regelsæt kan findes her.   * Tilmeldingsfristen er rykket til fredag den 19. januar kl. 20:00.

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer