FirmaCS #3 - Finaler til Copenhagen Games!

FirmaCS er åben for tilmelding til 3. sæson og har til denne sæson indført en række ændringer.

Finaler til Copenhagen Games!

Først og fremmest er finalerne rykket fra det store Jylland til København, nærmere bestemt Copenhagen Games, som i år er flyttet til Bella Centeret og har derved mere end fordoblet deres størrelse! 4 hold vil spille semifinaler og sidenhen skal de to finalister spille finalen på scenen til Copenhagen Games d. 28. marts.

Tilbage til hvad der virkede

I første sæson skulle deltagere blot holde øje med deres email hvor de ville få tilsendt IP, så veto'ede man på serveren og ventede på en admin kom ind og skiftede map.  Noget lignede vender FirmaCS nu tilbage til efter de problemer som opstod under sæson 2.  Væk er Facebook grupper hvor ingen kan finde hinanden for at få klaret veto, rykket kamp, m.v. Nu bliver veto i stedet klaret på serveren og IP kommer på mail, ligesom i første sæson. Samtidig vil holdene få udleveret kontakt emails på hinanden når sæsonen starter, så de den vej igennem kan få fat på hinanden. På den måde er det eneste du som deltager skal holde øje med din email. 

Flere spilledage og flytning af kampe

Oprindeligt var det sat til at være faste kampdage mandag og onsdag, med kampstart et sted mellem kl.19.00 og kl.20.00. Men det er nu blevet ændret for at sikre mere fleksibilitet for holdene. Tidspunkterne er nu vejledende (dog stadig med bestemte dage) og samtidig er der nu kommet en mulighed for at flytte sin kamp til om lørdagen.  Vejledende kamptidspunkter er derfor kl.19.00 mandag og onsdag (man spiller kun én kamp om ugen, enten mandag eller onsdag). Mandage og onsdage kan kampstart flyttes til at være et sted mellem kl.18.00 og kl.21.00. Lørdag kan kampstart være mellem kl.17.00 og kl.21.00.

Discord

Samtidig er der blevet oprettet en dedikeret Discord server til turneringen. Bruger man Slack på sin arbejdsplads vil Discord se meget bekendt ud. Ligesom i Slack er der i Discord forskellige tekst kanaler hvor man kan skrive med folk. Kanalen er oprettet for at deltagerne hurtigere kan få løst eventuelle udfordringer i forbindelse med afviklingen af turneringen, og der vil derfor sidde 2 admins klar til at kunne hjælpe på spilledagene. Du kan finde Discorden her.

Præmier

Til præmier er der indtil videre sikret en præmiepulje på 17.000kr.

Betaling

Sidst men ikke mindst er der til denne nye sæson blevet indført betaling for deltagelse. Oprindeligt var det blevet sat til 625kr. per hold, men med hjælp fra en sponsor, er det sidenhen blevet reduceret til 250kr. Denne betaling er blevet indført pga. de udgifter FirmaCS har med afviklingen. Der skal være penge til både 2 dedikerede admins, livestream produktion, live event til CPH Games, og ikke mindst servers. Alt sammen er ting som ikke er gratis og turneringen kan derfor ikke løbe rundt uden en hvis form for finansiering, og uden en stor sponsor i ryggen er valget altså i stedet landet på deltagerbetaling så turneringen kan fortsætte. 

Tilmelding

Ønsker du at deltage i turneringen kan du hoppe ind på nedenstående link: https://firmacs.dk/tilmelding/

Basale informationer

 • Tilmeldingen er åbent NU
 • Tilmeldingen lukker d. 22. januar kl.20.00
 • Tilmelding foregår her
 • 5 faste spillere + 2 standins.
 • Pris: 250,- pr. hold
 • Single round-robin gruppespil + single elimination playoffs
 • Kampene afvikles alle som BO3
 • Gruppespil d. 29. januar - 21. februar
 • Pause: d. 12. februar – 18. februar
 • Transfervindue: d. 22. februar kl. 12.00 til d. 25. februar kl. 20.00
 • Playoffs d. 26. februar - 21. marts
 • Semifinale og finale onsdag d. 28. marts (Til Copenhagen Games) 

   


Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer