Rainbow Six Siege: King of Nordic Cup

Streamingkanalen ESEN eSports har for nylig meddelt, at de starter en turnering i Rainbow Six Siege sammen med Ubisoft. Formatet indeholder to turneringer, der spilles over fem uger hver. Én i februar 2018 og én i april 2018. Turneringerne har en præmiepulje på en værdi af 50.000 SEK (20.000 SEK + 30.000 SEK hardware fra HyperX) og sendes på ESENs twitchkanal. HyperX og Ubisoft er partnere i turneringen, hvor sidstnævnte udviklede spillet. eSport.dk er dansk partner i projektet og vi er derfor glade for at kunne præsentere turneringen her på siden.
"Vi er ekstremt glade for at Ubisoft fokuserer på eSport. Det er en stor ære for os at være en del af det venture i norden. Takket være Ubisoft, får vi muligheden for at bygge morgendagens stjerner i Rainbow Six Siege. Dette er netop hvad communitiet har brug for, en turnering, der kombinerer spillere, hold og fans. Vi forventer over 500 deltagere og mere end 200.000 video starts under turneringerne" siger Joakim Stenberg, administrerende direktør for ESEN eSports. "Da vi besluttede at vi ville satse på en nordisk turnering i Rainbow Six Siege, faldt valget naturligt på ESEN. Vi har set, hvor succesrigt King of Nordic er, og ville være en del af det. Vi har stor tillid til ESEN og ser dette som starten på et langsigtet partnerskab" siger Sebastian Østfeldt, Brand Manager hos Ubisoft.

Om King of Nordic Rainbow Six Siege Cup

King of Nordic Rainbow Six Siege Cup er en nordisk turnering rettet mod amatører og semi eliten i Sverige, Danmark, Finland og Norge med ambitioner om at blive professionel. Turneringen vil blive sendt med engelsktalende kommentatorer på ESEN eSports Twitch-kanal og en af ​​Ubisofts Rainbow Six Siege-kanaler.

Format

National kvalifikation ESEN organiserer hver uge i fire uger en national kvalifikation pr. nordisk land (Sverige, Danmark, Finland og Norge) sammen med sine partnere. Vinderne af hver national kvalifikation går videre til samme uges nordiske kvalifikations finaler. Nordisk kvalifikation De kvalificerede fra hver nation spiller mod hinanden, og vinderne her går videre til den endelige finale. De første kvalifikations kampe sendes hver onsdag mellem uge 6-9, mens anden runde af kvalifikations kampene sendes hver onsdag mellem uge 14-17 på ESEN eSports twitchkanal og på en af ​​Ubisofts Rainbow Six Siege kanaler. Afsluttende finaler Efter de foregående runder går i alt otte vindere videre til en playoff. Hver kamp er bedst-af-tre, med undtagelse af finalen, der spilles bedst-af-fem. Alle kampe spilles over to dage og sendes på ESENs eSports twitchkanal og en af ​​Ubisoft Rainbow Six Siege kanaler og finder sted den 3. og 4. marts samt den 5. og 6. maj.

Præmier

1. præmie: 5.000 SEK + 5 x HyperX Cloud Flight Gaming Headsets (værdi 8.000 SEK) 2. præmie: 2.500 SEK + 5 x HyperX Alloy FPS Mekaniske Gaming Keyboards (værdi 7.000 SEK) 3. præmie: 1.250 SEK 4. præmie: 1.250 SEK

Regler

Alle regler kan ses under turneringen på Battlefy

Tilmelding

I kan tilmelde jer til den danske kvalifikation her
Om ESEN eSports
ESEN eSports AB er Sveriges første offentlige esports virksomhed, hvor alle kan være partner. ESEN er et af Sveriges største tv-selskaber til esport og spil. ESEN producerer store eSport turneringer som King of Nordic samt producerer og sender turneringer til arrangementer som Copenhagen Games, computer festivallen "Birdie", Digitality X og DreamHack. ESEN eSports har et produktionsstudio i Stockholm med syv medarbejdere. For mere information, besøg www.esenesports.com.
Om Rainbow Six Siege
Inspireret af virkelige terrorbekæmpende organisationer, sætter Tom Clancy's Rainbow Six Siege spillerne midt i dødelige nærkonflikter. For første gang i et Rainbow Six-spil, vil spillerne engagere sig i belejringer, en ny angrebsstil, hvor fjender har midler til at omdanne deres miljøer til moderne højborge, mens Rainbow Six hold fører angrebet for at bryde fjendens position. Tom Clancy's Rainbow Six Siege giver spillerne hidtil uset kontrol over deres evne til at befæste deres position ved at forstærke vægge og gulve ved hjælp af pigtråd, skjolde, miner og meget mere. Det er også muligt at bryde fjendernes position ved hjælp af observationsdroner, rappelling og andet. Det hurtige tempo og unikhed i hver belejring sætter nye højder for intens strategisk gameplay og konkurrencedygtig spil.
Om Ubisoft
Ubisoft er en af de førende skabere, udgivere og distributører af interaktiv underholdning og tjenester, med en rig portefølje af verdensberømte mærker, herunder Assassin's Creed, Just Dance, Tom Clancy's videospilserie, Rayman, Far Cry og Watch Dogs. Holdene i hele Ubisofts verdensomspændende netværk af studier og forretningskontorer leverer originale og mindeværdige spiloplevelser på tværs af alle populære platforme, herunder konsoller, mobiltelefoner, tabletter og pc'er. For regnskabsåret 2016-17 gav Ubisoft en omsætning på 1.460 mio. EUR. For at lære mere, besøg venligst Ubisoft Group.

Login
 Glemt password?
Registrer