LENOVO SØGER : 5 AMBITIØSE GAMER PIGER

VI SØGER  5 AMBITIØSE GAMER PIGER TIL ET NYT CS:GO PIGEHOLD. PIGER, SOM GERNE VIL BLIVE BEDRE INDENFOR GAMING, OG SOM HAR LYST TIL AT BLIVE EN DEL AF ET VINDERHOLD MED MASSER AF TEAMSPIRIT!
 
Projektet udspiller sig i samarbejde med Lenovo og Hydr e-Sport trænings-akademi, og strækker sig over en periode på 2 måneder – med tanke på et permanent hold.
Du vil blive trænet i CS:GO med fokus på taktik, strategi, holdspil og personlige færdigheder. Du vil modtage træning i CS:GO i akademiets topmoderne gaming faciliteter i Søborg,
København hvor du her vil få udleveret en træningsplan. Træningen vil forgå hos HYDR, 2 gange om ugen samt online træning. Du kan forvente og bruge ca. 12 timer om ugen afhængigt af niveau.
 
Der vil blive skabt en kampagne omkring holdet som vil blive eksponeret på forskellige sociale medier. Så du skal være interesseret i at blive portrætteret og dokumenteret undervejs og have lyst til at dele din historie og tanker omkring din udviklingsrejse indenfor gaming. Under rejsen vil du sammen med dit hold deltage i en appearance til Copenhagen Games i slutningen af marts.
 
Kriterier
- DU SKAL VÆRE MELLEM 15 – 21 ÅR
- DU SKAL HAVE INTERESSE FOR SOCIALE MEDIER
- DU SKAL VÆRE REGELMÆSSIG CS:GO GAMER (CA. 800-1000 SPILLEDE TIMER)
- DU SKAL VÆRE OPSAT PÅ AT LÆRE, OG GÅ MÅLRETTET EFTER, AT BLIVE BEDRE TIL AT GAME
- DU SKAL HAVE LYST TIL AT VÆRE EN DEL AF ET VINDER TEAM
 
Casting vil finde sted i uge 7
Hvis dette er af interesse skriv da en mail til
denise@kadaver.dk eller ring på telefon 22678573

Login
 Glemt password?
Registrer