CS:GO: Danmark vinder King of Nordic S10E01

Danmark gjorde igår rent bord ved at slå både Finland, Sverige og Norge i King of Nordic. Danmark kunne dermed starte 10. sæson med manér, hvor vi nu sidder på tronen. Danmark havde dog også et stærkt lineup bestående af:

suckers

 tml  vigzZ  sJuUsH  farlig  FwAGNR Dette betyder at Danmark i næste uge skal forsvare tronen og der er dermed ingen kvalifikation denne søndag.
Om King of Nordic:
King of Nordic er en international nordisk esports turnering. Meningen med King of Nordic er at skabe fokus på en bredere gruppe spillere og inspirere dem til at spille i organiserede ligaer. Håbet er at spillere med konkurrencemæssige ambitioner kan opnå et “moment of glory” og potentielt blive anerkendt som professionelle spillere. King of Nordic ønsker at give hold og talenter en chance i spotlyset.
Om Electronic Sports Entertainment Nordic
ESEN Studio blev stiftet som en TV og medie virksomhed, der fokuserer på eSports og gaming indhold. ESEN er passioneret omkring at skabe enestående indhold og opbygge et engageret publikum. ESEN stræber efter at blive en leder indenfor deres område.
Partnere
Finland ​http://csgofinland.fi/ Norge ​http://www.gamer.no​/ Sverige ​http://www.publiclir.se/

Login
 Glemt password?
Registrer