Waoo CS:GO Ligaen #4 - Regelændringer og Discord

Mens der er kort tid tilbage før tilmeldingen lukker, er vi nu klar med en række regelændringer til den nye sæson samt information om brugen af Discord i turneringen.

Nye  regler

Vi har indført en række ændringer til den nye sæson og de mest væsentlige kan findes her:
  • §1.7.4 Ved udmelding/diskvalificering fra ligaen kan ingen spillere på holdet stille op til næste sæson.
  • §1.8.4 Admins kan rykke et hold mere end 1 division op for at sikre mere jævnbyrdige divisioner.
  • §3.4.3 En kamp kan senest flyttes til den efterfølgende uge.
  • §3.4.6 Kan holdene ikke blive enige om en ny kampdato vil admin sætte en dato og et tidspunkt.
  • §3.4.7 Kampe i division 1 kan ikke rykkes
Yderligere er jumpthrow-script er ikke længere tilladt. Vores fulde regelsæt kan findes her.

Discord

For at gøre kommunikationen lettere for holdene i denne sæson har vi valgt at gå væk fra den Facebook gruppe som vi tidligere brugte til at lade deltagerne finde deres modstandere, og i stedet har vi bevæget os over i Discord som vi også bruger til daglig i flere af vores andre turneringer. Til 4. sæson af Waoo CS:GO Ligaen har vi lavet en dedikeret Discord server hvor man vil have mulighed for at få hjælp af admins og samtidig kommunikere med sine modstandere i sin egen division. Når divisionerne er endelig skal man gå ind i vores tekst kanal kaldet "#tildeling_af_division" og skrive !join rank holdnavn og man vil derefter modtage en rolle for ens hold og samtidig få adgang til en tekst kanal kun sin pågældende division. Vi beder jer deltagere om at komme ind på serveren og jeres rolle hurtigst muligt efter at divisionerne er endelige.

Tilmelding

Skal du nå at være med i 4. sæson af Waoo CS:GO Ligaen kan du finde alt information her. Tilmeldingen lukker i dag d. 6. kl.20.00!

Login
 Glemt password?
Registrer