FIFA vender tilbage til Copenhagen Games 2018

Gennem årene har FIFA-turneringerne til Copenhagen Games været garant for en god oplevelse med spænding og et passioneret fællesskab for både tilskuere og spillere. Alle omstændighederne for dette års turnering er endnu ikke på plads, men på nuværende tidspunkt er præmiepuljen og programmet blevet fastlagt - det kan du læse mere om her. Her er den information, vi har indtil videre:
  • Den totale præmiesum er på 15.000 kroner
  • Turneringen vil forgå fredag d. 30. marts fra klokken 12.00-20.30
  • Billetprisen er 150 kroner, hvilket inkluderer entré for hele begivenheden om fredagen. Vær opmærksom på, at der er en maksimumbegrænsning på antallet af deltagere til denne turnering. De første 192 billetindehavere får lov at spille, mens resten må nøjes med at kigge på.
  • Der er to typer billetter, én for hver af de to gruppescener. Den første gruppe spiller klokken 11.00, den anden fra klokken 13.00. Selve gruppen er underordnet, men alle spillere skal stå klar til registrering 45 minutter inden start. Finalen forventes at begynde klokken 19.15, men dette kan ændre sig, så hold øje med programmet her.
  • Reglerne for turneringen kan findes her. Fx spilles hele turneringen på Sony Playstation 4, og spillerne må frit vælge og skifte mellem alle hold, bortset fra All Star-holdene.
  Derudover lover Copenhagen Games spændende nyt om FIFA-turneringen i den nærmeste fremtid - hvad det viser sig at være, skal vi nok holde jer opdateret om!  

Login
 Glemt password?
Registrer