Vinderen af Danish Twos Series #1 er fundet

Siden starten af maj er der hos Esport.dk blevet spillet 2v2 i Rocket League. Vores lille turnering, Danish Twos Series, har nemlig været i gang, hvor ni hold har kæmpet om at blive 2v2 mestre. 

Det åbne gruppespil

Turneringen startede ud med det åbne gruppespil, hvor tre grupper, med tre hold i hver, blev igangsat. I grupperne blev der blot spillet tre runder, så det var altafgørende for mandskaberne at undgå en dårlig dag. 

Resultaterne efter det åbne gruppespil var følgende: 

Det lukkede gruppespil

Top to fra hver gruppe gik videre til næste stadie af turneringen, nemlig det lukkede gruppespil. Her blev holdene fordelt i to grupper, og endnu en gang var det altafgørende at være blandt de to bedste i sin gruppe. 

I gruppe 1 så vi et super tæt løb, hvorimod gruppe 2 blev domineret af Wacki Dacki. 

De to grupper endte således: 

Semifinalerne

Hele turneringen skulle afgøres i slutspillet, hvor de fire bedste hold fik lov til at dyste. Slutspillet bestod af to semifinaler, der ledte videre til dagens finale. Alle kampe i slutspillet var bo7, præcis ligesom resten af turneringen. 

Den første semifinale var mellem Jauertudserne og Oktænes. De to hold mødtes tilbage i det åbne gruppespil, og her var det Oktænes der hev en dominerende sejr hjem. I semifinalen var historien dog en anden, da det for alvor lignede at Jaurtudserne havde læst på lektien. Jaurtudserne vandt 4-2, og var som det første hold klar til finalen. 

I den anden semifinale var det de dominerende gutter fra Wacki Dacki, som stødte ind i Sørby Venom. Som vi så det i det lukkede gruppespil, var Wacki Dacki ikke til at styre, og det gik ud over Sørby Venom. Wacki Dacki vandt semifinalen 4-2. 

Finalen

Det hele skulle i dag afgøres i finalen, mellem to hold der igennem turneringen har vist at de fortjener pladsen. Allerede fra starten var det Jaurtudserne der lagde pres på, men Wacki Dacki svarede hurtigt igen. Ved stillingen 1-1 fandt Jaurtudserne et ekstra gear, og dette kunne Wacki Dacki på ingen måder følge med på. Selvom flere kampe blev tætte, så formåede Jaurtudserne at vinde tre kampe i træk og dermed vinde samlet 4-1. 

Finaleresultater

Kamp 1

Jaurtudserne (3-2) Wacki Dacki

Kamp 2

Jaurtudserne (4-5) Wacki Dacki

Kamp 3

Jaurtudserne (2-1) Wacki Dacki

Kamp 4

Jaurtudserne (4-3) Wacki Dacki

Kamp 5

Jaurtudserne (6-2) Wacki Dacki

 

 


Login
 Glemt password?
Registrer