Mixer lukker: Ninja og shroud kan igen skifte platform

Streaming platformen, Mixer, lukker efter et fire årigt forsøg på at give Twitch konkurrence på markedet, dette offentliggjorde Mixer selv på Twitter i går. Mixer lukker deres egen side, og indgår i stedet et partnerskab med Facebook Gaming, i endnu et forsøg på at overtage en større del af markedet. Mixer drejer endegyldigt nøglen om d. 22 juli. 

Mixer blev i slutningen sidste år kendt for at hente store streamere fra Twitch, over på deres egen platform, efter at betale dem enorme millionbeløber. Det hele startede med Tyler "Ninja" Blevins, som efter sigende lavede en treårig aftale med Mixer, som indebar ham 30 millioner dollars. Kort efter var det Michael "shroud" Grzesiek som blev hentet over, for den nette sum af 10 millioner dollars. 

I følge esports journalisterne Richard Lewis og Rod "Slasher" Breslau, var Facebook ude efter at få de to streamers med over på den nye platform, men begge streamers afslog tilbuddet. Dette er på trods af at Facebook tilbød dem det dobbelte beløb som Mixer i sin tid tilbød. 

Ud fra ovenstående tweets lader det også til at Mixer har betalt de to store streamere deres fulde beløb, og lader dem herfra frit vælge hvilken platform de fremover vil streame på. Dette betyder at både Ninja og shroud får fuld betaling fra deres kontrakt, længe før det oprindeligt var meningen, og er på mange måder sejrherre i denne fortælling. Med mange millioner i baglommen tyder meget på at begge streamers vender tilbage til deres vante rammer på Twitch. 

Mixer har været ude og love at alle nuværende partnere, vil blive tilbudt partnerskab på Facebook Gaming, hvis de vælger at rykke platform. Derudover vil Facebook også tilbyde økonomisk kompensation til alle Mixer partnere som skifter til Facebook Gaming. 

Selvom platformene gør alt for at holde på deres streamere, vil Twitch endnu en gang kunne gå hjem med armene i vejret, efter at en større konkurrent har måtte bøje sig i støvet. 

 


Login
 Glemt password?
Registrer