Complexity vinder BLAST Premier Spring Finals efter gyserfinale

Forside: BLAST

Complexity har netop vundet BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals, efter en spændende finale mod Vitality.  

Holdet med de to danskere, Benjamin "blameF" Bremer og Kristian "k0nfig" Wienecke, gik igennem turneringens upper bracket, med flotte sejre over hold som OG, NaVi og FaZe. 

I finalen ventede ZywOo og resten af Vitality, der også har spillet flot i turneringen, men måtte den lange vej igennem lower bracket. 

Complexity |2-1| Vitality

Finalen startede ud på Vertigo, hvor der stod Vitality på det hele. Det franske tophold kom flyvende fra start med den ene gode runde på t-siden efter den anden, hvilket kørte Complexity helt i sænk. Ved pausen var Vitality foran med 13-2, og havde allerede mentalt vundet mappet. Efter pausen snuppede Vitality pistol runden, efterfulgt af to ekstra som gjorde at de ramte 16. ZywOo sluttede kampen med en rating på 2.01 og en ADR på 112. 

På Mirage var historien en helt anden, med en masse tætte runder som gjorde kampen tæt. Complexity kom bedst fra start da de, på deres t-side, fik strikket mange gode runder sammen, som resulterede i en føring på 9-6 ved pausen. Efter pausen vandt blameF og co. også pistol runden, og det lignede for alvor en dominerende sejr fra Complexity. Da det så allerbedst ud for Complexity, startede ZywOo maskinen op, og pludselig var kampen helt lige. Der blev først fundet en vinder i overtid, hvor Complexity trak det længste strå. 

Det hele skulle afgøres på Nuke, som begge hold har vist gode takter på igennem turneringen. Umiddelbart var det en lige kamp på papiret, men det blev Vitality som kom bedst fra start. Efter en runde hvor shox glemte at købe, kom Complexity tilbage i kampen, og pludselig fik de en god sjat t-runder på tavlen. Det resterende af halvlegen gik meget frem og tilbage, og dette tog Complexity imod med kyshånd, da de stadig havde ct-siden til gode. Efter pausen fortsatte det med at være marginaler som afgjorde runderne, men heldigvis var det Complexity der var bedst i de tilspidsede situationer. 

Resultat

Vertigo

Complexity (2-16) Vitality      

Mirage

Complexity (19-16) Vitality     

Nuke

  Complexity (16-12) Vitality        

Med aftenens sejr kan Complexity gå hjem med over 2.2 millioner kroner, samt en plads videre til BLAST Premier Global Finals 2020, som afholdes i januar. Denne sejr er uden sammenligning den største for holdet, og organisationen, som for alvor cementerer sig i verdenstoppen.  


Login
 Glemt password?
Registrer