De sidste finalister skal findes i Metal CS:GO-ligaen

Metal CS:GO-ligaen nærmer sig drastisk finalerne, men først skal den sidste finalist findes i hver division. Halvdelen af finaleholdene er allerede fundet igennem upper bracket, men i lower bracket kæmper de sidste hold fortsat om overlevelse. 

Divisionerne byder i denne uge på lower bracket finalen, som bliver den sidste kamp inden finalerne skal spilles d. 5 juli. Vi vil her give jer et overblik over nogle af sidste uges kampe, samt præsentere programmet for denne uges playoff-kampe. 

Sidste uges overblik

Sidste uge bød på lower bracket semifinaler, hvor kun vinderen fik adgang til denne uges runde. Vi så spændende kampe over hele paletten, og kan tydeligt fornemme at det er de bedste hold som er tilbage i de ti divisioner. 

I Division 3 var programmet lagt lidt om, og derfor spillede de i sidste uge også lower bracket finalen. Vi kender derfor allerede de to finalehold i den tredjebedste division. 

Division 1

Vi starter traditionen tro ud i Division 1, som i sidste uge blev domineret af Campus Vejle * Spar Nord. 

I kampen om overlevelse var Campus Vejle * Spar Nord, som efter et dårligt gruppespil er kommet flot tilbage i turneringen. Modstanderne var aebleskiver, som også har haft en lang rejse igennem lower bracket. Kampen startede ud på Overpass, hvor begge hold formåede at levere. I sidste ende var det dog Campus Vejle der fandt det ekstra gear, som sikrede dem en sejr på 16-12. 

På andet map var det tydeligt at Campus Vejle havde momentum og generelt langt bedre styr på tingene. Det blev til en dominerende Vertigo-sejr på 16-4, der sikrede Campus Vejle videre avancement til ugens lower bracket finale. 

 

 

Division 3

Division 3 var i sidste uge anerledes end de andre, eftersom lower bracket finalen også blev spillet.

Ugen startede ud da Stfunewbs mødte Jyderup Esport, som Stfunewbs vandt 2-0, efter nogle tætte kampe. Især andet map, på Nuke, blev utrolig tæt, da kampen måtte i overtid før Stfunewbs fik lukket og slukket. 

I går gik Stfunewbs endnu en gang i ilden, denne gang mod AaB Alpha i lower bracket finalen, som var blevet rykket. I denne kamp var det AaB Alpha som havde overtaget, og viste hvorfor de gik igennem gruppespillet med dominerende resultater. Kampen blev afgjort på to maps, henholdsvis 16-11 på Overpass og 16-7 på Mirage. 

AaB Alpha er derfor allerede nu klar til finalen d. 30 juni mod MultiHunters Academy. 

 

 

Divison 10

Vi slutter af i Division 10, efter at de i sidste uge vandt stream afstemningen. Live på stream blev kampen mellem CalmD og KIF eSport vist. 

Begge hold gik igennem gruppespillet med middelmådige resultater, men i slutspillet skete der pludselig noget for begge hold. Inden vi gik ind til kampen stod det klart at det på papiret var tæt, og præcis dette afspejlede sig i selve kampen. Selvom CalmD vandt kampen 2-0, så var der momenter på begge maps, som kunne have sikret KIF eSport en sejr. 

CalmD startede ud med at vinde Inferno 16-12, efterfulgt af en tæt Nuke på 16-14. 

 

Ugens program

Programmerne har de sidste uger været rimelig overskuelige, men ikke desto mindre spændende. I denne uge har vi 9 opgør, eftersom Division 3 allerede har afviklet deres lower bracket finale. Alle kampene er lower bracket finaler, hvilket betyder at vinderen af hver kamp er klar til at spille finale om under 2 uger. 

Se livestream programmet for ugen her: 

Live tirsdag d. 23 juni

|19:00| Golden Future Academy vs. Egedal Esport - Ghost Legion (Divsion 7)

Alle ugens kampe er således ud: 

Følg med i morgen fra kl. 19:00 hvor vi blænder op for Metal CS:GO-Ligaen live på Twitch. Vil du følge med i alle divisioner kan det gøres på Toornament

Metal CS:GO-Ligaen Twitch


Login
 Glemt password?
Registrer