Anden uge af slutspillet påbegyndes i Metal CS:GO-ligaen

Efter sidste uges første runde i slutspillet, træder vi i denne uge ind i nogle altafgørende kampe. Der er nu ikke mange uger til at ligaen bliver afsluttet, og dette kan bestemt mærkes på betydningen og intensiteten i kampene. 

Vi vil her give jer et overblik over nogle af sidste uges kampe, samt præsentere programmet for denne uges playoff-kampe. 

Sidste uges overblik

I sidste uge begyndte slutspillet i de ti divisioner. Her blev der både spillet upper bracket kampe, mellem de fire bedste fra hvert gruppespil, samt lower-bracket kampe, hvor holdene kæmpede for overlevelse i denne sæson. 

I alle divisioner måtte vi sige farvel til de første to hold, på samme tid med at de toppen begynder at danne sig i den øverste del af slutspillet. I fokus har vi naturligvis Division 1, samt 4 og 6 - sidstnævnte fik æren af at få en kamp vist på stream i tirsdags.  

Division 1

Vi starter ud i Division 1, hvor man må sige at favoritterne har leveret. I gruppespillet var det 3MAT og Accusata Scusata som toppede hver sin gruppe, og nu er det endelig tid til at de mødes. Indtil videre er det Accusata Scusata som har været mest dominerende, men 3MAT har også vist at de kan spille på højt niveau. Vinderen af morgendagens kamp går direkte i finalen, og får nogle uger ekstra uger til at forberede sig. 

I lower-bracket har vi fire hold, som i morgen bliver til to. TapOne, som i sidste uge vandt deres første kamp, skal op imod aebleskiver, som set ud fra tidligere kampe er store favoritter. Ligeledes mødes Falcons Esport og Campus Vejle * Spar Nord, i en kamp som på papiret kan blive tæt. 

 

 

Division 4

Division 4 har lige siden gruppespillet været tæt. Først og fremmest har vi Froz Esport, som sluttede deres gruppe på en delt førsteplads, efterfulgt af en god kamp i sidste uge som de vandt. Deres modstandere i morgen bliver Uppercuthummerklo, som klarede gruppespillet godt, men endte på en delt andenplads. Det er derfor en overraskelse at de slog HvadLaverjeg? over to maps, og nu er én kamp fra finalen. 

I lower-bracket er holdene stadig super jævnbyrdige, hvilket godt kunne tyde på at vi går nogle tætte kampe i møde. 

 

 

Division 6

I sidste uge var det Fem Flade mod smokem som blev sendt live på stream. De to mandskaber gik ind til kampen med et godt gruppespil i bagagen, men med Fem Flade som klare favoritter. Det blev også Fem Flade som forholdsvis problemfrit kunne hive sejren hjem. Først vandt de 16-7 på Train, hvilket de gentog på Nuke. 

I upper-bracket finalen møder Fem Flade mandskabet fra MG Esport, som de mødte, og slog, i gruppespillet. Indtil nu er det svært at se hvem der skal vippe Fem Flade af pinden, efter deres dominerende indsats. 

 

Ugens program

Ligesom sidste uge vil der kun være kampe om tirsdagens, og derfor streames der knap så meget. Streamen vil køre hver tirsdag, hvor der bliver sendt én kamp, som er valgt via afstemning. Hold øje med siden hver mandag for at have indflydelse på ugens afstemning. 

Efter sidste uges første kampe i slutspillet, hvor to hold fra hver division røg ud, er det denne uge tid til flere knald eller fald kampe. I lower-bracket er der nemlig ikke plads til flere fodfejl for holdene, der kæmper den hårde vej til finalen. I upper-bracket mødes de to bedste hold på serveren - en sejr giver direkte adgang til finalen. Det er derfor nu at det for alvor spidser til i slutspillet, og vi begynder efter denne uges kampe, at kunne danne os et overblik, over hvem favoritterne i hver division er. 

Kampen som har vundet stream afstemning er aebleskiver vs TapOne, som befinder sig i lower bracket division 1. TapOne har kæmpet hårdt i gruppe A, hvor de flere gange ikke kunne lukke kampene i gruppespillet. De har været endt ud i optil flere overtimes, hvor det ikke har været gået deres vej og er derfor havnet i lower bracket. I uge 1 mødte de myth, som de vandt 2-0 over. Dog skal de op i mod en aebleskiver, som er af en lidt større kaliber. Aebleskiver kom i upperbracket og måtte se sig overmandet til 3MAT, som TapOne ellers har spillet lige op med. 

 

Se livestream programmet for ugen her: 

Live tirsdag d. 9 juni

|19:00| aebleskiver vs TapOne

Alle ugens kampe ser således ud: 

Følg med i morgen fra kl. 19:00 hvor vi blænder op for Metal CS:GO-Ligaen live på Twitch. Vil du følge med i alle divisioner kan det gøres på Toornament

Metal CS:GO-Ligaen Twitch

 


Login
 Glemt password?
Registrer