Finalerne nærmer sig i OldBoys CS:GO

OldBoys-ligaen har været i fuld gang siden april, hvor Danmarks bedste CS:GO veteraner har kæmpet med blod, sved og tårer på serveren. Vi nærmer os nu de sidste, og afgørende, kampe i slutspillet i alle syv divisionerne. I sidste uge blev de første hold til finalerne fundet, og efter i morgen har vi fundet de resterende.

To hold fra hver division går derfor en alt eller intet kamp i møde - vinderen skal spille finale, taberen er ude. 

Division 1

Division 1 har været spændende hele vejen igennem turneringen, med masser af prominente hold. De fleste havde nok forventet at se dominans fra Team NoA, grundet deres tidligere historie på den professionelle Counter-Strike-scene. Dog har både PLEJEHJEMMET ApS og Game of Throws virkelig bevist hvad de kan, og har indtil nu været de to mest dominerende hold i divisionen. De to hold mødtes i upper-bracket finalen sidste mandag, hvor PLEJEHJEMMET ApS vandt over tre maps, og sikrede sig den første plads i finalen. Indtil nu er PLEJEHJEMMET ApS ubesejret i hele turneringen, så de må siges at være favoritter lige meget hvem de møder i finalen. 

Tilbage har vi netop Team NoA og Game of Throws, der i morgen mødes på serveren i kampen om den sidste finaleplads. Sidst de to hold mødtes blev det en tæt kamp, men med Game of Throws som sejrherre med 2-1. 

 

 

Division 2

I division 2 har der været tæt løb mellem tre hold lige siden gruppespillet, nemlig Divination, Grasværk og Nordic Kings. De tre hold fik hver især 15 point i gruppespillet, og først da vi ramte slutspillet, begyndte man at kunne fornemme styrkeforholdet mellem de tre. 

Indtil videre er det Divination der er kommet bedst ud af dette trekantsdrama, efter først at slå Ørnebanden og derefter Nordic Kings i en kamp over tre maps. Tilbage har vi Nordic Kings og Grasværk der skal i ilden i morgen, hvor vinderen møder Divination i finalen. Sidst de to hold mødtes var det Nordic Kings der klarede det bedst, men alt kan ske i en knald-eller-fald-kamp. 

 

 

Division 3

I Division 3 er det Undefeated Since Last Loss der har sat sig tungt på tronen. Mandskabet er indtil videre fuldstændig ubesejret i både gruppespillet og slutspillet, og ligner ikke et hold som har tænkt sig at sætte tempoet ned. 

I morgen skal Stok & Viagra og kaffeob spille om den sidste plads videre - et match-up som vi tidligere har set være rigtig tæt. Lige meget hvem der snupper den sidste plads videre, bliver det en svær finale mod Undefeated Since Last Loss.

 

 

Division 4

Igennem gruppespillet var det Gamle Mænd med Nye Mus, BioN Gaming og Newbies with weapons der dominerede gruppespillet, og det er også de tre, som nu står tilbage i slutspillet. Ligesom i Division 2, har holdene nu også mødt hinanden indbyrdes, hvor Gamle Mænd med Nye Mus har vist sig at være stærkest. 

I morgen mødes BioN Gaming og Newbies with weapons, hvor BioN Gaming må siges at være favoritter, da de tidligere har slået Newbies with weapons, 2-0. 

 

 

Division 5

På trods af at Relntless aggressive Attackers dominerede gruppespillet, så er det The Dude Club, der i Division 5 fik den første plads i finalen. The Dude Club vandt nemlig upper-bracket finalen mod det dominerende mandskab - endda med 2-0.

Indtil videre har vi i Division 5 set flere overraskelser, så hvem ved, måske kan Ostedrenge levere endnu en overraskelse, og slå Relentless aggressive Attackers ud. 

 

 

Division 6

Vi er nu nede i de lavere divisioner, men det betyder bestemt ikke at der mangler spænding. Indtil videre er Clickb8s^ gået igennem turneringen uden at tabe et opgør, og derfor er de til at finde i Division 6 finalen. 

Under dem har vi dog et spændende opgør mellem Blå Stue og Flash of Memories, der indtil videre har ligget tæt. I gruppespillet var det Blå Stue der klarede sig bedst, men da vi ramte gruppespillet svarede Flash of Memories tilbage, med en sejr på 2-0. Vi ved allerede at de to hold kan slå hinanden på kryds og tværs, men i morgen bliver det alt eller intet. 

 

 

Division 7

Sidst, men ikke mindst, har vi Division 7 - en division hvor doktors og RaceEvents.DK har kæmpet tæt i toppen. I gruppespillet var det RaceEvents.DK der trak det længste strå, men i slutspillet svarede doktors igen med en sejr. 

RaceEvents.DK er derfor nede og vende i lower-bracket, hvor Silver Scrubs står imellem dem og en finaleplads. Set ud fra tidligere resultater må RaceEvents.DK anses som store favoritter, men Silver Scrubs har før vist at de kan gøre kampen tæt. 

 

I morgen går det løs med alle syv lower-bracket finalekampe, og snart vil vi derfor have alle syv finaleopgør klar til at blive spillet d. 15 juni. 

Husk at følg med på Twitch i morgen, hvor OldBoys bliver sendt live fra kl. 19:00. Mere information omkring turneringen kan også findes på Toornament


Login
 Glemt password?
Registrer