karrigan sender Astralis ud af BLAST Premier Spring Showdown

Vi er nået til slutspillet ved BLAST Premier Spring 2020 Europe Showdown. Gruppespillet har budt på blandede resultater fra de danske hold, hvor MAD Lions slet ikke har været til at stoppe i deres gruppe, og Astralis derimod har hængt i bremserne. 

MAD Lions, som var til at finde i gruppe B, gik igennem deres fire gruppekampe uden at tabe et opgør. Med sejre over Fnatic, Virtus Pro og Dignitas, samt en uafgjort mod Mousesports, toppede de i går gruppen. De danske løver er derfor gået direkte videre til finalen, hvor de på søndag spiller om en plads til BLAST Premier Spring Finals. 

Astralis havde derimod et hårdt gruppespil, hvor de kun formåede at vinde over sAw. Med både Snappi og JUGi på holdkortet har danskerne skulle finde sig selv igen, hvilket var til at se i deres kampe mod Vitality, NiP og ENCE. Ikke desto mindre endte danskerne på en fjerdeplads i gruppen, som betød at at de fik en plads i kvartfinalerne, som blev spillet i dag.

            Astralis vs. mousesports

Dagens modstander var ingen ringere end karrigan og mousesports. Ligesom Astralis, har mousesports den seneste tid haft problemer med at finde rytmen, så der var lagt op til en tæt kamp. 

Kampen startede ud på Overpass, hvor karrigan og tropperne fra start satte pres på det danske mandskab. Med stor selvtillid, og marginalerne på deres side, var det mousesports der kunne gå til pause med en komfortabel føring på 11-4. I anden halvleg dominerede mousesports pistol runden, men hurtigt fik Astralis vendt momentum til deres fordel. Stille og roligt fik danskerne nogle runder på tavlen, og pludselig var der spænding igen. Astralis formåede at hive kampen helt til overtid, men det var Mousesports der endte med sejren. 

På Train var det alt eller intet for Astralis, der i gruppespillet spillede mappet med blandede resultater. Igen tog det Astralis nogle runder at komme igang, hvilket betød at mousesports fik godt med runder på t-siden. Ved pausen var karrigan og co. foran med 10-5, og satte danskerne i en utrolig svær position. I anden halvleg så mousesports komfortable ud i deres defensiv, hvilket betød en sikker sejr.  

Resultat

Overpass

           Astralis (16-19) mousesports

Train

          Astralis (5-16) mousesports

BLAST Premier Spring Showdown fortsætter om lidt med Vitality mod Dignitas, som også kæmper for overlevelse i slutspillet. 

Følg alt fra BLAST på enten Twitch eller TV2 Zulu indtil på søndag, hvor finalerne bliver spillet. 

BLAST Twitch 


Login
 Glemt password?
Registrer