Sådan er det gået danskerne i DreamHack-gruppespillet

Billede: BLAST

DreamHack Masters Spring Europe er i fuld gang, og set med danske briller har der været mere gang i den end normalt. 

Både gruppe A og B har nemlig været proppet med dansk deltagelse, og netop disse to grupper er nu afsluttet. I gruppe A, som har gået under navnet "danskergruppen", var både Astralis, North og Heroic til at finde. I gruppe B har vi haft fornøjelsen af MAD Lions, samt danske spillere fra både Complexity og mousesports. 

Med begge "danskergrupper" overstået, hvordan er det så gået dem? 

Gruppe A

Gruppe A startede ud i tirsdags, hvor hele tre danske mandskaber var til at finde. Med i alt seks gruppekampe, var tre af dem rendyrkede danskeropgør, men det var G2 Esports der i sidste ende løb med førstepladsen. 

Astralis, som få dage forinden havde sejret i Road to Rio, startede godt ud med sejre over både Heroic og North, men da de stødte ind i G2 Esports kunne manglen på gla1ve for alvor mærkes. G2 løb med den direkte plads videre i upper-bracket, men Astralis er stadig til at finde i slutspillet. 

Den sidste plads videre stod mellem Heroic og North, som begge havde spillet fornuftigt, men med mangler. I sær Heroic havde klaret det over forventning, da de var marginaler fra både at besejre Astralis og G2. Til Heroics held var trejde gang også lykkens gang, og dette gik ud over North, som måtte se sig slået ud af turneringen som det første mandskab. 

Den samlede stilling i gruppe A endte således: 

Gruppe B

I gruppe B var MAD Lions til at finde i programmet, der havde været på en længere pause efter deres sejr i Flashpoint. Derudover var Complexity til at finde, med blameF og k0nfig, som begge var klar efter en god stime af online kampe i Home Sweet Home Cup 4, som de vandt. Sidst, men ikke mindst, havde vi Karrigan og resten af mousesports. 

Gruppen startede skidt ud for både MAD Lions og Karrigan, der begge tabte deres første to kampe. Bedre gik det for Complexity, som hurtigt ordnede både løverne og Karrigan, hvilket betød at de i dag skulle spille om førstepladsen mod BIG. Desværre var tyskerne de stærkeste, og derfor måtte blameF og co. nøjes med andenpladsen. 

Med MAD Lions og mousesports på en 0-2 score, skulle de til aften ud i en sand knald eller fald kamp. For første gang siden Flashpoint så MAD Lions brandvarme ud, hvilket gik ud over Karrigan og tropperne. Med en sejr på 2-0 går de danske løver med nød og næppe videre til slutspillet. 

Den samlede stilling i gruppe B endte således: 

 

Tilbage har vi én dansker i turneringen, som endnu ikke har været i aktion. Faktisk har han slet ikke været i aktion med holdet endnu. Der er naturligvis tale om danske farlig, der for første gang skal ind på serveren iført GODSENT trøjen. Det blev for få dage siden offentliggjort at det danske stortalent skifter fra Copenhagen Flames til GODSENT, hvilket bliver utrolig spændende at følge. 

GODSENT skal i kamp i morgen, hvor de møder FaZe der også lige har skiftet en spiller ud, i form af olofmeister. Følg kampen i morgen kl. 17:30 på Twitch

 


Login
 Glemt password?
Registrer