Ottendedelsfinaler for FirmaCS Cup

Ottende dels finalerne er nu overstået for FirmaCS Cup, trods alle kampene har været BO3, er kun én kommet ud i tredje map, alle andre endte 2-0.

Nordea Esport 2020 vs. MixTape

Første kamp, som blev spillet 2 dage før de andre, var måske den hvor der var størst kontrast i hvert holds evne. Nordea Esport 2020 vandt henholdsvis 16-3 og 16-2 over MixTape, som i forrige uge havde vundet 2-0 over Fri Bikeshop. Nordea Esport har i hvert fald vist at de kan noget i denne her turnering.

DIS A/S vs. Kraftvaerk

Videre til DIS A/S som vandt over Kraftvaerk 2-0, dog ikke med nær så meget dominans som Nordea Esport, da det ”kun” var 16-14 og 16-10 de vandt, men en vigtig sejr alligevel.
I kvartfinalerne skal DIS A/S møde Nordea Esport, indtil videre har vi set begge hold spille Inferno, men med stor variation i succes. Nordea Esport med 16-2 og DIS A/S med 16-14 på mappet, er der god sandsynlighed for at de møder hinanden på Inferno - spørgsmålet er om DIS A/S er stærke nok til at få skovlen under Nordea Esport.

Arla Hobro vs. JCD-sport

Arla Hobro vandt 2-0 mod JCD-sport, samme JCD-sport, som i sidste uge vandt 2-0, med dobbelt 16-0 over Siemens A/S | Zero Harm. Efter deres 2-0 med 16-3 og 16-9, skal Arla Hobro i kvartfinalerne møde SuperBrugsen Beder.

SuperBrugsen Beder vs. Dsb Sonnesgade

SuperBrugsen Beder vandt også 2-0, dette var mod Dsb Sonnesgade, trods en 2-0 sejr var denne mindre stærk end Arla Hobros sejr. Superbrugsen vandt med henholdsvis 16-10 og 16-11. Dog er det svært at forudsige kvartfinalen mellem disse to hold, da ingen af de to hold spillede de samme maps.

Birk Byg vs. SGRE A/S | Blades

Birk Byg er de næste som er videre til kvartfinalerne, 2-0 over SGRE A/S | Blades, sikrede de deres spot til næste runde. SGRE A/S | Blades havde i sidste uge vundet over boligportal 2-0, men de var ikke stærke nok til Birk Byg som besejrede dem 16-6 og 16-1.

PR electronics vs. Bramming Plastic Industri A/S

PR electronics, som skal møde Birk Byg i kvartfinalerne, var endnu et hold der vandt deres ottendedels med en 2-0. Dette var over Bramming Plast Intrustri A/S, med en 16-4 og en 16-7.
I kvartfinalen mellem Birk Byg og PR electronics kommer en af mapsne højst sandsynligt til at blive Mirage, da Birk Byg vandt 16-1 på mappet, og PR electronics vandt 16-4.

Danske Commodities vs. Circle Consult

Danske Commodities vandt også deres ottendedels finale, dette var en 16-3 og en 16-4 sejr, mod holdet Circle Consult, som i forrige runde vandt deres egen 2-0 over SimStrike.

cBrain vs. Lind Capital

cBrain er det sidste hold der går videre til kvartfinalerne, og de eneste der ikke vandt 2-0, men i stedet ”kun” 2-1. Deres kamp mod Lind Capital, var helt klart den tætteste for ottendedels finalerne, de begyndte med en dobbelt overtid, der endte i 22-20 til Lind Capital, men cBrain vandt næste map i en enkelt overtid, 19-17. I tredje map afsluttede cBrain det uden brug af overtid, med en 16-10 score.


cBrain mod Lind Capital var uden tvivl den tætteste kamp i denne runde, men er cBrain klar til at møde Danske Commodities? Det bliver spændene at se, på trods af at den ene af kampene nåede ud i tredje map, blev der ikke spillet det samme map i begge kampe. Måske er cBrain mere selvsikre på de maps de kommer til at møde Danske Commodities på i kvartfinalerne.

Efter ugens kampe ryger yderligere hold nu ned i playoff bracket B, hvor der kæmpes videre. 

De samlede playoff brackets ser indtil videre således ud: 

Playoffs A

 

Playoffs B

Turneringen fortsætter på onsdag d. 27 maj, hvor de fleste hold endnu en gang skal i ilden. 

Alle resutaterne kan ses på toornament.com


Login
 Glemt password?
Registrer