OldBoys-turnering på vej i playoff

Efter 196 kampe fordelt på syv divisioner er gruppespillet af OldBoys-turneringen i CS:GO blevet færdigspillet. Dermed træder vi ind i turneringens afgørende fase, hvor vindere og tabere skal findes. Disse går i gang i den kommende uge, og derfor er det på tide at gøre status for, hvilke hold, der kom i den sjove ende af divisionerne, og hvilke der skal kæmpe for at undgå nedrykning.

Division 1

I toppen af poppen var det PLEJEHJEMME ApS, der viste sig at være stærkest. De sluttede af uden et nederlag, og de sætter sig i front til at vinde turneringen med deres flotte resultater. De blev dog presset hårdt af Team NoA i andensidste spillerunde, hvor kampen skulle ud i dobbeltovertid, men de sluttede af med en sejr på 22-19. Netop Team NoA, der var meget hype omkring sluttede også af med et nederlag til Game of Throws i kampen i andenpladsen. Sammen med Mothers Dream tager de de to sidste pladser i winner bracket af Division 1.

I den tungere ende kan det gå hen at blive en hård kamp. Alle fire hold slutter med kun fem point mellem sig, og derfor kan alle stadig overraske. Husk på, at det er de to sidste i playoff, der skal ned og vende i Division 2.

 

Division 2

I den anden bedste række var der hård kamp om alle pladser. Tiebreakeren går på indbyrdesopgør. Det vil sige, at pointlighed betyder, at rækkefølgen mellem de hold skal findes i de indbyrdes kampe og hvem der har vundet fleste maps. Det var på denne at Ørnebanden trak sig sejrsrigt ud, blandt andet takket være en 16-4-sejr over Louis Poulsen eSport i femte runde. Det samme er gældende i top tre i divisionen, hvor Divination var bedst i deres indbyrdes opgør.

 

Division 3

Også i Division 3 var der spænding til sidste runde om pladsen i top fire. Flere hold kæmpede om pladserne, men det blev kaffeob og dnjr, der tog pladserne. Igen skulle der en tiebreaker til i form af rundeforskellen i indbyrdes opgør. Her var kaffeob lige en tand bedre end deres konkurrenter, og de tog derfor tredjepladsen. Det var mere lige i kampen om fjerdepladsen, men den gik til sidst til dnjr. I toppen var Undefeated Since Last Loss suveræne, og de levede helt op til deres navn ved kun at smide 31 runder i de syv kampe.

 

Division 4

Spændingen var også stor i Division 4. Der var kamp til sidste runde, hvor Old.Vikings og D'Gutterne stod side om side. Desværre for D'Gutterne skulle de møde BioN Gaming, der havde noget at spille om i toppen af puljen, mens Old.Vikings skulle møde C4OB, der lå sidst. Resultaterne flaskede sig heller ikke for D'Gutterne, der måtte se den sidste plads i top fire glide ud af hænderne på dem. I toppen var der også kamp, og i sidste runde havde Gamle Mænd med Nye Mus en direkte duel mod Newbies with weapons. De gamle slog til og vandt med hele 16-4, hvilket også fik dem i førersæddet på tiebreaker-fronten, og de kom op på førstepladsen.

 

Division 5

Division 5 bød på en "ren" omgang. Her vandt førstepladsen - Relentless aggressive Attackers - alle deres kampe. Andenplads - The Dude Club - tabte kun én, og der var naturligvis til førstepladsen. Tredjepladsen - RM10K - tabte to gange til første- og andenpladsen, og så videre fremdeles. Dermed tegner der sig et klart billede for, hvordan playoff kommer til at se ud, men når der er tale om et slutspil kan man aldrig vide sig sikker.

 

Division 6

En lignende situation havde vi også i Division 6. Her var det Clickb8s^, der var de stærkste, eftersom de slog andenpladsen Blå Stue i fjerdespillerunde med 16-13. Derfor var vi en situation, hvor OCD'en kan blive tilfredsstillet hos alle. Det sætter også favorittrøjen på Clickb8s^ til at gøre det færdig i playoff. I den tunge ende kan det blive en tur ned for [DKboyz], der har haft det svært. Kun 41 runder har de vundet over de syv kampe, og for at overleve i divisionen skal man vinde to kampe i playoff.

 

Division 7

Alle gode gange tre for dem med OCD. Igen er der tale om stor forskel holdene i mellem i Division 7. For igen var der et klart hierarki og styrke mellem mandskaberne. Inden de to sidste runder var det dog tæt. Warriors of Yesteryear havde vundet alle deres opgør, men RaceEvents.DK og doktors ventede. De viste sig at være to for store mundfulde, og de måtte tage tredjepladsen. Silver Scrubs tog den sidste plads i top fire.

Næste kamp er på søndag mellem mellem Grasværk og Nordic Kings, mens de resterende går i gang dagen efter på mandag. Hvis du vil følge divisionere på helt tæt hold, så kan alt information findes på Toornament


Login
 Glemt password?
Registrer