Dato for Valorant-udgivelse offentliggjort

Foto: Riot

Ventetiden er ovre for mange - eller meget snart.

Riot Games har nemlig offentliggjort, at det længeventede spil Valorant allerede snart er til udgivelse. I et klip på YouTube fortæller de, at spillet meget snart er klar til fuld udgivelse. Datoen er sat til den anden juni, hvilket er tidligere end først antaget.

 

Siden FPS-spillet kom i lukket beta tidligere på foråret har der være ryk på serverne, og spillets popularitet har været enormt.

Nyheden omkring udgivelsen er dog ikke det eneste. Angiveligt skulle der også komme en ny champion meget snart. Samtidig vil der også komme et nyt map, samt et helt nyt gamemode.

I en meddelelse på deres hjemmeside forklarer de mere omkring, hvorfor udgivelsen allerede kommer nu. De føler, at spillet er klar til at blive udgivet, og at selvom de går ud af beta, at spillerne stadig vil holde dem i ørerne.

"Lad os snakke om, hvad der kommer til at ske efter. Fra begyndelsen har vi altid vidst, at dette er et maraton, at dette (udgivelsen, red.) ikke er enden, og vi har arbejdet aktivt i de seneste måneder. Dette gælder også nye agents, nyt map, nye skins og nye måde at spille på," skriver executive producer og game director Anna Donlon og Joe Ziegler.

De fortæller også, at de har kigget mere på deres anti-cheat system, som de føler har gjort det godt. Det er lykkedes dem at fange mange hackere, men det har ikke fået dem til at stoppe hackere i at prøve.


Login
 Glemt password?
Registrer