Astralis rykker tættere på Rio

Arkivfoto

Astralis spillede sig her til aften i finalen i Road to Rio, efter de slog FaZe Clan med 2-0.

FaZe havde valgt Dust2 som første map, og det blev en meget tæt affære. Begge mandskaber byttede runder på tværs af hinanden, og ingen af dem lykkedes med at få et afgørende forspring. Ved stilling 10-9 til FaZe havde de muligheden, da danskerne skulle ud i en eco. Men verdensetterne viste sig stærke, og de vandt runden på trods af det. Derefter var det deres mulighed for at trække fra, da det tvang FaZe ud en eco, men den vandt FaZe på fremragende spil af Nikola "NiKo" Kovac.

Men tabet af den runde viste sig at give Astralis et skub bagi, da de herefter gjorde kort proces. De vandt de næste fem runde, og efter det andet mappoint fik afgjort Dust2 til deres fordel med scoren 16-12.

Næste map var det Inferno, som var danskernes valg, og de satte sig hurtigt på mappet. 4-0 stod der på tavlen, inden FaZe fik deres første runde. Herefter tog de to mere, inden Astralis igen kom på tavlen. Gennem mappet skiftede de stimer, men det var danskerne, som hele tiden havde sat sig på føringen, og de gik til pause med 10-5 på tavlen.

Efter pausen var Astralis sikker i sin sag. Kun to runder afgav de, da de vandt 16-7.

Dermed spiller de sig til Grand Final i Road to Rio. Her skal de møde vinderen af FaZe Clan og G2. Begge har de slået inde for de seneste to dage.


Login
 Glemt password?
Registrer