Astralis videre til finalebrag mod FaZe

Arkivfoto

Efter en maratonkamp af de store mellem FaZe Clan og Ninjas in Pyjamas, hvor FaZe vandt, skulle deres modstander i Upper Bracket Finalen findes mellem Astralis og G2.

Første map var G2's valg af Vertigo, og det så ud til, at det vil være et valg, de ville fortryde. Astralis havde godt styr på løjerne et stykke inde i mappet, og først i niende runde fik G2 deres første runde med en AWP. Men langsomt fik de hentet mere og mere ind på danskeren, der måtte nøjes med en føring på 8-7.

Efter sidebyttet fik Astralis problemer. Peter "dupreeh" Rasmussen havde ikke sit bedste map, og G2 begyndte at stikke af. Ved stillingen 8-12 til G2 tog danskerne en timeout, og det var vigtig. Herefter fik de vendt det hele og lukkede Vertigo med en sejr på 16-13.

Næste map var Overpass, hvor G2 tog en hurtig 3-0-føring, men herefter stod der Astralis på alt, efter "dupreeh" også havde spillet sig varm. Ved half førte danskerne 10-5, og det forspring burde nok have været større.

Og det var samme billede efter. G2 fik ikke et ben til jorden, og Astralis spillede sig videre til kampen mod FaZe med en sejr på 16-13, 16-7. Kampen mod FaZe spilles på fredag.

Kampens højdepunkt stod Kenny "KennyS" Schrub for, da han havde lidt svært ved at se skoven for bare træer.

https://clips.twitch.tv/IncredulousSpookyAardvarkRitzMitz


Login
 Glemt password?
Registrer