Monday Cup er tilbage

For mange år siden - dengang da esporten var i sin spæde start og knap nok var begyndt at kravle, var der ganske få esports aktiviteter indenfor det danske riges grænser.

Der var Xplayn, som var vores første STORE nyhedssite med esport, senere kom gaming.dk baseret på dækning på CS:S og der var SLAP som primært handlede om turneringer og events.
Det var de store drenge i klassen, og de var præget af legendariske navne som Kim Rom, Frederik Byskov, Henrik Breilev, Bruno Langholm, Christian Slot, Phillip Rasmussen, Zahid Butt, Jakob Larsen, Martin Rosenbæk,  og flere andre (sry gutter - er jo blevet gammel og det er over min sengetid)

Men så skete der noget, som ingen endnu forstår - der begyndt sgu at komme flere ildsjæle til med alle mulige åndsvage projekter. Nogle med mindre success end andre.
Men en af dem, som rent faktisk fik tingene til at funger - tro det eller, var Monday Cup - som jo lidt siger sig selv.
De fik en god start, blev store og holdt ved længe, men pludselig forsvandt de - ingen ved hvor eller hvorfor de var væk, sådan næsten fra en dag til en anden.

Men nu er de tilbage og har sendt os nedenstående pressemeddelelse.

Monday Cup starter op igen! Monday Cup havde sin spæde start tilbage i CS 1.6, og blev dengang styret over mIrc, som de ældre spillere nok også vil kunne huske, de gamle dage med massere af teflon og små præmier. Dengang var den danske cs:go scene slet ikke gearet til at kunne håndtere eSport som det er i dag. Det er med denne vision at Thomas Larsen, en af de to grundlæggere af Monday Cup dengang, nu er gået sammen med 4 andre; Tim Dammann, Jakob Faust, Simon Busborg og Thomas Kjærgaard, får at bringe Monday Cup tilbage i et moderne og i en mere eSports orienteret turning. 
Alle turneringer foregår på samme måde, med start hver mandag aften, og afslutning samme dag. 
Den overordnet mening og vision med Monday Cup, er hygge, scrims, og headshots!

Hvorfor Monday Cup frem for andre turneringer? 
Fordi, hos Monday Cup binder du dig ikke over lang tid. Det er en dag hvor turneringen afholdes på en dag, og derefter er man fri til at kunne gøre hvad man ønsker. 
Idéen bag Monday Cup, for spillerne er at de skal kunne bruge turneringen til at møde nye mennesker på tværs af alle aldre og køn. Dertil er det vores håb at de dygtige spillere på scenen vil se turneringen som en fantastiske mulighed for scrims, træning og hygge! 
At vi kommer hinanden ved, mens vi laver det vi elsker!

Hvornår vil Monday Cup så starte? 
Monday Cup starter ud med sin første beta turnering d. 18/5 - 2020, hvoraf tilmeldingen åbner d. 11/8 - 2020, og lukker igen 2 timer før turneringsstart. Hertil er tilmeldingen gratis.

Hvordan tilmelder i jer så Monday Cup? 
Det er ganske simpelt, hop ind på vores website: www.mondaycup.gg og følg instruktionerne derinde. Du kan desuden også komme ind på vores Discord og tale med os direkte for mere info, hvis der er ting du har spørgsmål til, som du ikke kunne finde på vores website: www.mondaycup.gg/discord

Hvem er det vi søger? 
Vi bag Monday Cup ser ingen grund til at skulle frasortere nogle, fra at kunne vinde den helt store præmie. Dertil er mixhold også velkomne til at deltage, folk fra alle aldre og alle rangs er også velkomne! Er du helt ny i spillet, eller har spillet i 10 år gør ingen forskel for deltagelse i turneringen. Her handler om at vi laver det vi elsker og står sammen om! 

 

Tag lige stik hovedet forbi hos dem og se hvad dælen de har gang i : www.mondaycup.gg


Login
 Glemt password?
Registrer