"Kobbe" tilbage i EU - skifter til Misfits

Forsidefoto: Misfits/Twitter

AD Carryen Kasper "Kobbe" Kobberup skifter med øjeblikkelig virkning fra Team Solomid til Misfits. Dermed blev det kun til et split for danskeren i det amerikanske, da han blev bænket til fordel for Yiliang "Doublelift" Peng, som TSM hentede fra Team Liquid tidligere i offseason.

https://twitter.com/MisfitsGG/status/1259926458182643715

Skiftet virker til at være det bedste valg for "Kobbe". Flere amerikanske hold havde deres opstilling på plads, og da han ville tage en import-rolle, var det usandsynligt, at han ville kunne komme på et startende roster.

Samtidig kommer han til et hold, der virker til at være sikre kandidater til playoff til sommer. De endte på en femteplads i foråret, men røg ud til Rogue i Losers’ Bracket.

"Kobbe" kan dog være den opgradering, som vil kunne hjælpe dem frem. ADC’en har slået sit navn fast, som en af de store på den europæiske scene, hvor han kun har stået i skyggen af Martin "Rekkles" Larsson og nu Luka "Perkz" Perkovic, der er tilbage på positionen. Han tager over for Ju "Bvoy" Yeong-hoon, der ikke havde det bedste split i foråret.

Samtidig kommer "Kobbe" også ind i samme organisation som sin kæreste Amalie "Proxyfox" Reisvaag, der er streamer for Misfits.


Login
 Glemt password?
Registrer