Ny potentiel ændring for TSM leaked på Doublelifts stream

En ny potentiel ændring på TSM er i aftes kommet op i medierne efter en kommentar i baggrunden på Doublelifts Twitch stream. 

Tilbage i april offentliggjorde den amerikanske organisation, at Yiliang "Doublelift" Peng vender tilbage på holdet fra næste split og erstatter dermed danske Kasper "Kobbe" Kobberup i botlanen. Siden skiftet har der været meget omtale omkring TSM og deres interne forhold. Det forholder sig nemlig sådan, at Doublelift er kæreste med TSM's præsident, Leena Xu, hvilket fik mange esportspersonligheder til at sætte spørgsmålstegn ved handlen, og om den var foregået efter bogen. 

På trods af anklagerne fra Duncan "Thorin" Shields og andre skeptikere er sagen senere hen faldet til jorden indtil i går, hvor der endnu en gang skete en uheldig ting i TSM-lejren. Direkte under Doublelifts stream hørte en opmærksom seer nemlig netop Leena Xu, snakke i telefon i baggrunden.

Ud fra lydklippet kan man, hvis man lytter godt efter, høre følgende - "It's not up to me, no one wants to pick up Dardoch"

Efter klippet blev lagt ud på Reddit, gik der ikke lang tid, før siden eksploderede med brugere, der klagede, over hvor uprofessionel hele situationen er, og at Doublelift som spiller slet ikke ikke burde være indblandet i disse beslutninger - naturligvis slet ikke over stream. Klippet har ført til yderligere spekulation omkring, hvor meget han i fremtiden vil blive indblandet i beslutninger, som skal tages af den øverste ledelse i TSM.

Også Thorin og grundlæggeren af H2K, Richard "Rich" Wells, var hurtige til at ytre sig kritisk på Twitter. 

 

 

Det er naturligvis farligt at konkludere noget ud fra dette lille lydklip, men hvis der er noget om sagen, så kunne det godt ligne at Joshua "Dardoch" Hartnett bliver skiftet ud på jungle positionen op til næste split. Umiddelbart vil det være holdets Academy jungler, Mingyi "Spica" Lu, der overtager pladsen, med mindre en ny jungler bliver samlet op. 

Siden gårsdagens leak har TSM CEO, Andy "Reginald" Dinh, været ude og udtale sig omkring hele situationen. Han nævner her at sådan et leak naturligvis ikke er i orden, men at der på ingen måder er nogen interne konflikter på grund af forholdet mellem spillere og ledelse. Derudover nævner Reginald at skiftet med jungler, Dardoch, var kendt af spillerne på forhånd, og er derfor en beslutning de allerede er med indover. 

Klippet kan ses her.

Link: https://streamable.com/kn2hpr


Login
 Glemt password?
Registrer