Tæt løb mellem danskerne i Road to Rio gruppe B

Forside foto: CPH Flames

Gruppespillet i Road to Rio nærmer sig sin afslutning. Tidligere på ugen blev sjette spillerunde færdiggjort i gruppe A, og i dag var det turen for gruppe B. I gruppe B har vi en stor bunke danskere i form af Copenhagen Flames, North og Karrigan på Mousesports.

Under aftenens kampe var det Copenhagen Flames som var i fokus, da de skulle op i mod ubesejrede FaZe. Flames gik ind til kampen med deres skæbne i egne hænder, efter at havde indsamlet 9 point i de første 5 kampe. North startede derimod turneringen sløvt ud, men har sidenhen kæmpet sig til en position, hvor de stadig kan nå med videre.

På trods af at Flames gik ind til dagen med de hidtil bedste resultater af alle danskere i gruppen, så blev det en hård kamp mod Coldzera og co, i deres TV2 Zulu debutkamp. 

Copenhagen Flames |1-2| FaZe                       

Kampen startede ud på Inferno, hvor Flames indtil videre har vist utrolig flot spil i denne turnering. På trods af den gode form, var det en kamp hvor Flames fik FaZe's høje individuelle niveau at føle, men med godt samarbejde hang de fint i helt til pausen. Efter pausen skruede Flames helt op for deres spil, og viste hvorfor de har over 80% winrate på mappet. Med den ene runde efter den anden ramte Flames de magiske 16, og sikrede sig deres niende win i træk på Inferno. 

Efter en god kamp på Inferno, var det nu tid til at Flames bevægede sig ud på FaZe's hjemmebane. På Dust2 var det fra start FaZe der fik fat, og gav på ingen måder ved dørene på deres t-side. Ved pausen var FaZe foran med 12-3, og i anden halvleg fortsatte de deres gode spil, som hurtigt lukkede kampen. 

Den vigtige kamp skulle afgøres på Train, et map som begge hold ikke har de helt store winrates på. Det blev FaZe som kom bedst fra start, da de på t-siden vandt pistol runden, samt de efterfølgende. Der skulle gå noget tid før Flames fik sikret sig deres første runde, men alligevel fik de reduceret til 7-8 ved pausen. På Flames t-side skulle der hives et ekstra gear op af hatten, for at bryde igennem det stærke ct forsvar fra FaZe, hvilket også skete i nogle runder. Desværre var det FaZe, der i de afgørende runder fik overtaget, og forbliver dermed ubesejret. 

Resultat

Inferno

Copenhagen Flames (16-12) FaZe                    

              Dust2              

 Copenhagen Flames (5-16) FaZe                        

           Train            

Copenhagen Flames (10-16) FaZe                        

Som stillingen ser ud bliver det i sidste spillerunde, at danskernes skæbne skal afgøres. Både Copenhagen Flames og North har én kamp tilbage, hvor en sejr ville gøre underværker.

Sideløbende med Copenhagen Flames, tabte Mousesports 0-2 mod GODSENT, og er derfor stadig kun på 6 point i gruppen. Karrigan og co. er derfor ikke længere herre over deres skæbne i gruppen.  

Begge hold skal i ilden på søndag kl. 18:30:

Copenhagen Flames vs. Mousesports

North vs. G2 Esports

Racet om pladserne videre kan følges på Twitch og TV2 Zulu. 


Login
 Glemt password?
Registrer