Sådan står det til i OldBoys CS:GO efter de første runder

OldBoys ligaen på eSport.dk er blevet taget super godt imod, med i alt 56 hold bestående af Counter-Strike veteraner, som alle er klar på at duellere på serveren. 

Indtil videre er de tre første spillerunder i gruppespillet blevet afviklet, så det er derfor tid til at gøre en status på de i alt 7 divisioner. 

Division 1

Vi starter i Division 1, hvor holdene med det højeste niveau er blevet placeret. Her har vi eksempelvis fornem deltagelse i form af Team NoA, som for første gang i over 10 år er genforenet på serveren. 

Lige præcis Team NoA har også været i fokus indtil videre, da deres kamp i tredje runde i går blev streamet på Twitch. Her mødte de BETA, i en kamp der endte med at blive rimelig spændede på Inferno.

På trods af at BETA endnu ikke har samlet en sejr op, så blev kampen i går tættere end mange nok havde forventet. Vil man gerne se den fulde kamp kan det gøres lige her

I spidsen af divsionen finder vi både NoA og PLEJEHJEMMET ApS, der begge fortsat er ubesejret. De to tophold møder hinanden d. 11 Maj, hvor det for alvor skal vise sig hvilket hold der bør anses som det stærkeste i Division 1. 

 

 

Division 2

I Division 2 står vi indtil videre med et utroligt tæt løb mellem hele fem hold. De fem hold ligger alle på solide 6 point, efter at have vundet to og tabt én kamp. Længere nede finder vi Team ejenrdøm og Louis Poulsen eSport, der begge kæmper for at holdene foran ikke stikker helt af fra dem. I bunden har vi RIPHKH PH DOS, som stadig mangler en sejr, på trods af flere tætte kampe. 

Divisionen ligger op til at det bliver tæt løb hele vejen i gruppespillet, og det er på nuværende tidspunkt umuligt at sige hvilket hold der har fordelen over de andre. De kommende uger vil vise om holdene fortsat skal ligge side om side, eller om nogle formår at slå et hold til opponenterne. 

 

 

Division 3

I Division 3 er holdene lidt mere spredt ud, og der begynder allerede nu at danne sig et godt billede af toppen og bunden. Undefeated Since Last Loss og dnjr udgøre pt. toppen, med tre sejre til hver. De to tophold møder ikke hinanden før spillerunde 6, så der går noget tid før vi ser magtforholdet mellem de to. 

Længere nede finder vi Spotlezz Grandpa's der indtil videre ikke har kunne få en sejr i hus, og nedenunder LamersByNight - DadsByDay med minus point, fordi de endnu ikke er mødt op til kamp.

 

 

Division 4

Nede i Division 4 har vi også en klar top, samt ét enkelt hold der hænger efter. Både Gamle Mænd med Nye Mus og Newbies with weapons er ubesejret, men ligesom i forrige division, skal vi nogle runder frem før de to tophold skal kæmpe på serveren. 

Indtil den kamp kan BioN Gaming stadig nå at overtage topplaceringerne, da de blot er tre point bag konkurrenterne. Længere nede har vi fire hold som kæmper side om side med tre point, og til sidst $laV3z, som på trods af en tæt kamp, i går har første sejr til gode. 

 

 

Division 5

Selvom vi nærmer os de lavere divisioner er der stadig masser af spænding at hente. I Division 5 har vi pt. Relentless agressive Attackers der, som det eneste hold, endnu ikke har tabt. Under dem ligger fire hold med 6 point, og skaber hård konkurrence mellem hinanden. 

Allerede i aften mødes The Dude Clug og VejrupIF, i kampen om at forblive i toppen. I bunden har vi Rusty Guns der indtil videre ikke har formået at ryste rusten af sig, men dette kan naturligvis nå at ændre sig endnu. 

 

 

Division 6

I Division 6 er der tæt løb mellem Clickb8s^ og Blå Stue. Begge hold har endnu ikke afgivet point, men allerede i aften bliver dette ændret. De to hold møder nemlig hinanden i en sand topkamp, hvor kun ét af holdene får lov til at bevare deres streak. 

Fortsætter vi ned i stillingen er der to hold på henholdsvis 6,3 og 0 point. Gruppen er derfor delt godt op, med mange muligheder for at holdene stikker fra hinanden på pointtavlen.

 

 

Division 7

Sidst, men ikke mindst, har vi Division 7, hvor RaceEvents.dk og Warriors of Yesteryear udgøre toppen med 9 point hver. De to tophold må vente til d. 13 Maj med at møde hinanden, og indtil da gælder det bare om at forblive ubesejret.

Under dem har vi doktors der også har vist godt spil, og kunne måske være det hold der, for første gang, sætter en stopper for de to hold i toppen. 

I bunden har vi fire hold på tre point som kæmper for at hænge i, samt Old'n Grumpy der skal ud og finde nogle sejre for ikke at blive sat helt af. 

Næste runde af OldB ligaen bliver allerede spillet imorgen aften, hvor alle hold igen skal i ilden. Gruppespillet fortsætter frem til d. 18 Maj, hvorefter slutspillet bliver skudt i gang. 

Har man en division, eller et specifikt hold, som man gerne vil følge tættere, kan alt information findes på Toornament. Derudover kan man holde øje med hjemmesiden her, eller vores Twitch kanal, hvor udvalgte kampe måske vil blive streamet. 


Login
 Glemt password?
Registrer