Esport.dk med store ændringer

Esporten vokser fortsat allesteder, og især her i corona tiden har vi set flere nye tiltage indenfor branchen.

Her på esport.dk har vi også kæmpet med mange ting i noget tid, og nu er vi tæt på launch af ny hjemmeside.
Med den nye hjemmeside kommer vi også til at arbejde med en række ændringer, tilføjelser og udviklinger vi ikke har set tidligere.

I første omgang vil I kunne opleve et nyt ansigt, med samme features som der er idag. Dog er ALT bygget om forfra, og vi har programmeret alt fra bunden af, så det er klar til at udvikles videre nemt og hurtigt.

Nyheder, brugere, hold osv. bliver bevaret, så I skal ikke starte forfra.
Hvis alt går som planlagt vil vi kunne komme i luften med den nye hjemmeside sidst i maj.

Ny redaktion
Vi har nu efter ret mange år fået påbegyndt starten på en decideret redaktion, og det har I nok kunne se allerede nu, hvor der er skabt plads til skrive artikler om hvad der ellers sker med esporten ude i den store verden. Det kommer vi til at arbejde meget mere med.

Vores nye redaktør, Christian "Vejvad" Vejvad, har fået taget hul på udvikling af redaktionen, og næste skridt er at han skal have yderligere 2 mand med sig, for virkelig at booste al dækning. 
Har du interesse i det redaktionelle, så tag fat i os, og lad os få en snak.

Content
Af yderligere content er der f.eks. planlagt en del services til skoler og foreninger/klubber, ligesom vi også vil se statistikker og interne rankings her på sitet.
Brugere og holdoplysninger, samt de resultater som holdene skaber løbende, vil også blive brugt mere synligt.

Daglig ledelse
Der er dannet en ny daglige driftsledelse med Christopher "HappyDuckie" Sørensen og Jesper "Jever" Hansen, som sikrer at alle de beslutninger der tages også bliver realiseret.
Dertil er der stærk fokus på et godt og effektivt samarbejde på tværs af afdelingerne i esport.dk

Stream team
Vi har oprustet vores stream team, på både caster og tech -siden.
Under Søren "sorenandroid" Bjerregaard Johannesen, har vi nu 4 faste teknikere der skal sørge for at holde hele maskinerummet kørende.
Jesper "Quintin" Quintin Moe, har taget førertrøjen på med caster teamet på 5 mand og 1 kvinde.

Derudover har vi også investeret i udstyr, så vi nu er istand til lave stream produktion til både live events og online. 
Har I brug for streams derude, så er det bare at tage fat i os, og se om vi kan få en aftale på plads.

Admin teamet
Med den daglige turnerningsledelse under Frederik "Snobrød" Lykking, hvor han i samarbejde med hele Nicklas "Roldhave" Roldhave, Mark "Frosty" Rune Mortensen og Victor "Vrapt0r" Kenn Larsen,  har fået styret resten af adminteamet ind, og har fået styr på regelsæt, rutiner og mange andre ting. I skulle gerne allerede nu kunne mærke en turneringsdrift som er blevet meget mere strømlinet. Der er fortsat masser at arbejde med, men  nu er udvikling kørt ind på det rigtige spor. Jeg håber også at I kan mærke en meget bedre og hurtigere response fra admins på sitet.

Lanteknik
Med Christian Rutrecht, som også er teknisk chef på Copenhagen Games, har vi et team bestående af 3 teknikere som kan opsætte og drive netværk og servere til lan med op til 500 deltagere.
Det er en fuld service setup, med udstyr, mandskab, opsætning og drift, som der er mulighed for at leje, hvis man ønsker det.

Programmører
Vi har nu hyret en programmør mere, så de nu er 2 mand igang med den nye hjemmeside:
Udover ny hjemmeside betyder det også at, I kan se frem til en meget stor udvikling i de services vi bygger ind på hjemmesiden fremafrettet.
Der er planlagt så meget udvikling at disse 2 programmører har nok at se til det næste års tid.

Betaling
Betalingsstrukturen som hidtil har været baseret på at man har meldt sig til og betalt til den enkelte turnering man har spillet i, bliver nu også lavet helt om.
Fremafrettet bliver det således at man fortsat kan oprette en bruger helt gratis, læse nyheder, skrive kommentarer mm., men hvis man ønsker at deltage i turnering eller mange af de nye aktiviteter vi skal lancere, så skal man have en premium account som koster kr. 245 for 6 mdrs. fuld medlemskab.
På denne måde er det ønsket at folk tager et mere personligt ansvar for deres deltagelse i fællesskabet her på esport.dk, og det vil give os de nødvendige resourcer til mere udvikling på esport.dk

Udover at man, med premium, kan spille i alle de turneringer man har lyst til, så vil der også blive lagt ret mange services ind i premium accounts, så det fortsat kan svare sig at være med.
Det kommer vi med flere detaljer om, inden lancering af den nye hjemmeside.

Beløb og de præcise forhold er endnu ikke diskuteret færdigt, så kom gerne med jeres input, så vi kan komme ud med den helt rigtige løsning

Servere
Idag levere vi ganske enkelt, alle servere til alle vore turneringer.
Det er vore egne servere som vi har installeret, og driver fra eget virtuel serverpark. Med de mange turneringer vi har, har vi faktisk idag kapacitet til at kunne drive 100 cs samtidige severe.
Sidst på året forventer vi at igangsætte et projekt som skal give os noget anticheat software til ligaerne.

Partnerskaber
Samarbejdet med en af vore større partnere, Danske Rederier, er nu udløbet og istedet har vi budt velkommen til Dansk Metal. På samme måde vil vi i den kommende tid søge samarbejder omkring alle vore turneringer, og generelle aktiviteter på esport.dk

De næste turneringer der modne til partnerskaber er Firma:CS og EDU CUP turneringen. Disse kommecielle partnerskaber skal sikre os resourcer som vi hårdt har brug for, for at kunne sikre den nødvendige videreudvikling af hele esport.dk

Turneringer
Vi er allerede en af Danmarks største turneringsarrangør. Med fokus på bredden, fortsætter vi væksten på 2 fronter.
1. De enkelte turnering skal vokse i antal kampe, spillere og streams
2. Vi skal arbejde med flere spil og flere turneringer.

Idag driver vi :
- EDU CUP CSGO (kun for skoler)
- EDU CUP LOL (kun for skoler)
- Metal CS:GO-ligaen (den store åbne community turnering for alle)
- Firma:CS (Kun for virksomheder)
- OldBoys CS:GO ( 30+ )
- Rocket League
- Emma Cup (kun for piger, men dog sat på hold)

Og så har vi indført en række nye cups, som er mindre turnering der løber imellem sæsonerne og i pauserne i de store ligaer. De skal både holde spillerne varme, og det skal give nye hold en mulighed for at komme ind og falde på plads.

Det store og generelle billede
Alle ovenstående ting er sat i bevægelse, og skridt for skridt lander hver eneste punkt efterhånden som vi kommer igennem listen.

Det grundlæggende historie er at, vi nu på esport.dk har besluttet os for at gå fra den fuldstændige frivillige konstruktion til at esport.dk nu skal udvikles til en kommerciel enhed.
Det der dog er vigtigt, og som er kernen i det hele, er at vi gerne vil bibeholde ånden og styrke fællesskabet.

Det betyder også at alle udgifter til server, tech, lønninger, hosting, programmering etc.vil komme til at vokse, hvorfor vi er nødt til at se realitisk på at kunne hente investeringen hjem over tid.

Vi håber at alle fortsat vil bakke op, og forstår nødvendigheden af den udvikling der nu er sat igang.
Vi kan ihvertfald fra vores egen side sige, at vi VIRKELIG glæder os til at komme i hus med de mange meget konkrete ting der er sat igang.

Jeres mening
Har I ideer, tanker eller ønsker, så er det bare at droppe en besked til os f.eks. herunder og direkte til crew


Login
 Glemt password?
Registrer