Dansk Metal

Dansk Metal går sammen i et samarbejde med eSport.dk, der betyder at Dansk Metal sponsorerer vores store CS:GO turnering. Dansk Metal har tegnet en 3-årig aftale.

Dansk Metal, der som fagforening blandt andet organiserer it-supportere og datateknikere, har indgået et partnerskab med eSport.dk, i form af en 3-årig sponsoraftale. Det vækker glæde hos Dansk Metal, der regner med at få både synlighed og nye medlemmer på grund af aftalen:

”Esporten har været i en rivende udvikling de sidste mange år, og da vi blandt andet organiserer it-supportere og datateknikere hos os, så er det et oplagt match. Vi ser frem til at udvikle sporten endnu mere i Danmark med dette sponsorat”, siger Majken B. Kidmose, forbundssekretær i Dansk Metal. 

Dansk Metal overtager ligaen fra den tidligere sponsor i April. Der vil blive spillet tre sæsoner om året i hhv. forår, efterår og vinter. Det vil være ligaens 15. sæson der går i gang. Det nye navn på ligaen vil blive afsløret efter en navnekonkurrence på Dansk Metals SoMe-platforme.

Hos eSport.dk, der driver ligaen, vækker det glæde, at Dansk Metal er med ombord:

"Denne liga er vores store åbne community turnering, som har rødder helt tilbage til 1998. Derfor glæder det mig at aftalen er faldet på plads med netop Dansk Metal, som med fokus på organisering, uddannelse og unge matcher rigtigt fint med ligaens målgruppe og værdier. Den 3-årig hovedsponsoraftale giver os den nødvendige ro og mulighed for at udvikle ligaen i tæt samarbejde med Dansk Metal", siger Zahid Butt, direktør hos esport.dk

Dansk Metal har blandt andet indgået samarbejdet for at sikre synlighed blandt potentielle nye medlemmer, samt medlemsfordele for de eksisterende. 

”Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde, og til at vores mange medlemmer med interesse for esport får endnu en god grund til at være medlem af Dansk Metal. Konkret vil der være medlemsrabat for at være med i ligaen, og vi vil arrangere en række side-events eksklusivt for vores medlemmer”, siger Majken B. Kidmose, forbundssekretær i Dansk Metal.. 

Der er åbent for tilmelding til ligaen : https://esport.dk/pages/53/how-to-opret-tilmeld

Dansk Metals officielle meddelelse på Facebook omkring samarbejdet kan findes nedenfor. 

https://www.facebook.com/watch/?v=183094512745631


Login
 Glemt password?
Registrer