PR OG KOMMUNIKATIONS FOLK SØGES

Vi udvider igen igen.
Vi har lige udvidet vores tech team til livestream med 5 mand, der er kommet 3 nye admins, der er kommet en programmør mere til den nye hjemmeside og vi har efter lang tid endelige fået en god redaktør på plads som nu skal opbygge det redaktionelle team.

Nu skal vi til at udvide lidt mere på den kommunikative del, og derfor søger vi flg. :

 • Social Media manager og til generel kommunikation
 • Esports skribent

For begge opgaver er det både til Copenhagen Games, esport.dk og nogle af vore øvrige esports aktiviteter.
Det er en blanding af lønnet og frivillige opgaver.

Social Media manager og kommunikation.
Opgaverne er at håndter de forskellige SoMe platforme som vi nu engang arbejder med. Det kan være Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin mm.
Det handler også om at have dialog med traditionelle danske medier som aviser, radio, tv mm.
I bund og grund starter vi med at skrive den historie der skal fortælles, og derefter er opgaven at få den ud.

Der er brug for en som faktisk ved noget om hvordan man skal håndtere sociale medier.
Det kan være, at du er under uddannelse med noget kommunikation. Det kan også være du har arbejdet med SoMe i længere tid etc., men hvad der er vigtigt er at du har en relevant baggrund eller lidt erfaring med det. 

Esports skribent
Vi laver ret mange ting hele året rundt. Masser af turneringer, events og forskellige aktiviteter, men vi har ikke været ret gode til at forælle om alle vore aktiviteter.
Det skal vi lave om på, og derfor har vi for nyeligt fået en redaktør ind på siden som er begyndt at bygge op med redaktionel indhold omkring hvad der ellers sker ude i den store esports verden. Allerede nu er vi begyndt at se en række ændinger, og der er virkelig plads til meget mere.

Derfor søger vi en skribent som skal arbejde sammen med redaktøren.
Det handler om at skrive hvad der sker indenfor cs, lol, fifa, valorant osv. Både af vore egne aktiviteter, men også hvad der sker ude i den store verden.
Denne opgave er frivillig funderet.

Hvem er vi?
Hos eSport.dk driver vi en række forskellige online turneringer hele året rundt.
Med ligaer som Firma:CS, Den Blå CS:Go liga, EDU CUP og mange andre, er vi en af landets ældste og største esport arrangører.
Dertil afvikler vi i dag en lang række events, både vore egne og andre som vi er blevet hyret ind til.

Herunder afvikler vi også Copenhagen Games som vores store internationale event, med deltagere fra mere end 25 forskellige lande.

Vi har et godt sammenhold, hvor vi udover arbejdet også hygger og spiller sammen, og dertil har vi mange forskellige aktiviteter som vi kan mødes omkring.
Et par gang om året tager vi også, gratis, ud til crew lan, hvor der spilles, hygges og festes igennem :-)
Igennem de sidste mange år, har der været igennem møllen her, og mange navne ude i professionel dansk esport har en baggrund i vores organisation.

Hvor kommer vi fra?
eSport.dk stammer fra SLAP.dk, som drev en række esports aktiviteter helt tilbage fra 1999 og til 2012. Her stod ca. 50 frivillige for turneringerne, med mere end 36.000 medlemmer. SLAP havde også tre LAN events hvert år; et i påsken, et om sommeren og et i efteråret. I 2010 blev eventet i påsken lavet om og rebranded til det vi i dag kender som Copenhagen Games. SLAP.dk blev herefter delt op i 2 grupper: eSport.dk, der idag håndterer alle online turneringer samt SLAP Crew, der er Danmarks største esports crew - et crew som du vil blive en del af. SLAP Crewet står f.eks. bag afviklingen af Copenhagen Games samt Comic Con Copenhagen.

Hvem søger vi?
Udover lidt relevant baggrund og erfaring, kigger vi ofte efter folk som er passionerede omkring esport.
Du behøver ikke selv at være gamer, men vi forventer at du har en interesse for faget.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du skal have interesse og viden indenfor esport (Du behøver ikke at være ekspert, men grundlæggende viden er vigtigt).
 • Du skal være kreativ og vide hvordan man sætter en nyhed sammen.
 • Du skal have gode skriveegenskaber.
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt - men vil altid have en kollega ved hånden som du kan spørge om hjælp.

Er der nogen krav?
Du skal selvfølgelig have tiden og lysten, men vores eneste rigtige krav er, at du er over 16 år gammel. Tidligere erfaring er et plus, men ikke et krav. Du vil blive taget godt imod af hele teamet og vil modtage oplæring i arbejdet. Det her er din mulighed for at skabe en karriere indenfor esport og samtidig udvikle dine faglige kompetencer. Arbejdet er som udgangspunkt frivilligt med mulighed for lønnede opgaver. Er du interesseret kan du sende en mail til info@esport.dk med flg. info

 • Navn
 • By
 • Alder
 • Email, tlf.
 • Kort beskrivelse af dig selv og hvorfor du har lyst til at arbejde med esport
 • Evt. erfaring
 • Er det SoMe, skribent eller begge du brænder for

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Login
 Glemt password?
Registrer