International Efterskole med anderledes esport

Ny og unik esports undervisning.
Esport som et uddannelsesfænomen er vokset kraftigt i Danmark de sidste 2 år, og vi er faktisk ved at være en af de førende lande med esport på traditionelle skoler.

Nu har en international efterskole, valgt at starte esports undervisning med fokus på industrien bag esporten.

Esporten har de senere år haft et kraftig tag i unge, som dyrker esport på mange forskellige niveauer. Denne vækst kræver også flere dygtige unge mennesker, som kan være med til at afvikle det stigende antal turneringer og camps. Ifølge Zahid Butt er der om få år mangel på kvalificerede unge mennesker, som med en forståelse for esporten kan være med til at afvikle små og store events inden for esporten i såvel Danmark som i resten af verden. Zahid Butt har siden starten været med til at afholde esport events i Danmark og er i dag hovedpersonen bag Danmarks største event Copenhagen Games. 

”Esporten har udviklet sig kraftigt og vil komme til at udvikle sig endnu mere de kommende år. Derfor er der brug for flere, som forstår det komplicerede puslespil, det kan være at forberede, opsætte og afvikle esport events i alle størrelser,” siger Zahid Butt.

Esport Service, der er Danmarks største aktør indenfor esport undervisning, talentudvikling og event, har indgået et samarbejde med The International - Danmarks Internationale Efterskole om at uddanne morgendagens internationale esport event aktører.  

Undervisning er født med et budget til hver elev, som tillader deltagelse til
TPNG, NPF, Copenhagen Games og flere online turneringer

Så vil du skabe dig en fremtid inden for esporten som den, der skaber de fedeste events, så vil du lære følgende:

På The International vil vi gå først og forrest med 10 timers esport om ugen. Vi vil kombinere emner som sociale medier, branding og innovation med esport og opstart af fiktiv virksomhed. Vi arbejder med at forstå og bruge sociale medier som Snapchat, Instagram og Facebook, kommunikation via hjemmesider, idéudvikling og storytelling. Du lærer at analysere, se tendenser og at lave en strategi for din kommunikation. Vi arbejder også med både spiltræning og fysisk træning i relation til esport. Og sidst men ikke mindst får du erfaring med at planlægge og afholde events. Til at bygge ovenpå den daglige undervisning vil vi løbende henover året få besøg af de mest kompetente og prominente profiler inden for esporten til workshops, herunder events, casting m.m.

”Esport Service glæder sig til det nye tiltag på The International. Det er innovativt og kært velkomment. Jeg tror mange esport-udøvere derude har savnet tilbud inden for branchen, som omfavner industrien bagved, som får det hele til at køre rundt,” udtaler direktør fra Esport Service Simon Reffsøe.

”Vi er glade for at kunne præsentere dette i samarbejde med The International, da du her foruden esporten får et internationalt islæt, idet undervisningen følger det internationalt anerkendte Cambridge IGCSE-system og er på engelsk, hvilket er vigtigt for at kunne arbejde med esporten i større sammenhænge.”

For forstander Kim Skouborg på The International er dette en oplagt mulighed for at tilbyde de bedste rammer for unge mennesker, som målrettet vil skabe deres egne muligheder inden for esporten.

”På The International mødes unge fra Danmark og hele verden i nogle fantastiske rammer. Der er få ting, der samler unge mennesker på tværs af grænser som esport. Derfor har det været oplagt for os at gå ind i det her projekt, da muligheden bød sig. Det supplerer vores øvrige valgfagstilbud med masser af idræt og musisk-kreative fag perfekt, og vi glæder os til enormt meget til at være en del af at sætte esport i en større sammenhæng,” siger Kim med stolthed i stemmen: 

”Det har været en super spændende proces, og vi ved, at det er de helt rigtige folk, vi samarbejder med om det”.

Hvem står bag: Esport Service med mange års erfaring inden for esporten. I virksomheden opererer interessenter/centrale aktører inden for esporten - flere af dem med over 15 års erfaring. På The International vil afdelingsleder Kåre Heide-Ottosen være tovholder (manden bag esport succesen på Rydhave Slots Efterskole).

Der afholdes et event i juni måned for de kommende elever på denne linje. Her vil der være mulighed for at se de nye faciliteter, som er ved at blive dannet for linjen. Der er begrænsede pladser og der forventes stor interesse, så der skal handles hurtigt, hvis man vil med på det første hold, som er klar til skolestart i august.

 

For mere information:

Se mere om Danmarks Internationale Efterskole på: www.theinternational.dk

Kåre Heide-Ottosen - kot@theinternational.dk
Head of School / Afdelingsleder, The International – Danmarks Internationale Efterskole

Michael Rüsz - mrp@esportservice.dk
COO Esport Service IVS


Login
 Glemt password?
Registrer