Den Blå CS:GO Liga #14 - Playoffs overblik uge 4

Skibsmekaniker

Som skibsmekaniker sørger du for, at maskiner, motorer og pumper kører, som de skal, så skibet opererer optimalt på søen. Du vedligeholder bl.a. maskineriet med nye filtre og lejer og er den der kan udbedre fejlen, hvis der opstår mekaniske problemer i maskinrummet.

Men som skibsmekaniker har du også vagter på broen, hvor du hjælper med at styre skibet og med at få skibet fortøjet, losset og lastet i havnen.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om mulighederne her : https://worldcareers.dk/uddannelser/skibsfart/skibsmekaniker/

 

Sæson 14 er ved at nå til en vejs ende, og vi har i denne uge fundet de sidste finalister i hver division. 

 

Division 1 - Playoffs

Lower bracket

Den sidste finalist skulle findes mellem Rydhave Slots Efterskole og TapOne. Første map startede på Dust 2, hvor Rydhave Slots Efterskole startede på CT og TapOne på T-site. TapOne startede ud med at tage pistol runden, men den gode start kunne de ikke forsætte. Rydhave Slots Efterskole kom stærk igen og tog første halvleg 11-4. I anden halvleg var det Rydhave Slots Efterskole tur til at vinde pistol runden, da de skulle over på T-site. Rydhave Slots Efterskole vinder første map 16-5. 

I det andet map skulle vi på Inferno forsatte Rydhave Slots Efterskole deres dominerende tur gennem playoffs. I første havleg starter Rydhave Slots Efterskole ud på CT, hvor de tager pistol runden. Ligesom på Dust 2, så tager Rydhave Slots Efterskole første halvleg 11-4. I anden halvleg skulle man tro det er TapOne tur til at vinde, men Rydhave Slots Efterskole kunne ikke stoppes og vinder andet map 16-7. 

Rydhave Slots Efterskole vinder 2-0, og er videre til finalen hvor de skal møde TACAeSports

TapOne har været en af de stærke hold i divisionen, men har ikke kunne formået at putte samme perfomance i de afgørende kampe. 

 

Division 2 - Playoffs

Lower bracket

En afgørende kamp om den sidste finale plads mellem Falcons Esport mod eSpuma Academy startede ud på Inferno, hvor Falcons Esport startede på CT-site hvor de tog pistol runden. Falcons Esport startede ud med en god første halvleg, som de vandt 10-5. I anden halvleg var det eSpuma Academy, som skulle vinde pistol runde for forsat at kunne være med i kampen. Det så Falcons Esport ikke nogle grund til da de også vandt pistol runden som T-site. Herefter lukkede de første map 16-6, og er dermed foran 1-0 i series. 

På andet map skulle vi på Nuke, som startede ud med at ligne første map. Falcons Esport startede ud på T-site hvor de vandt pistol runde, og tog første halvleg 10-5. Kunne det blive være for eSpuma Academy, så blev det. Anden halvleg blev ikke bedre her tog Falcons Esport igen pistol runden, men denne gang på CT-site. Det lykkedes dog eSpuma Academy at komme mere tilbage i kampen denne gang, men Falcons Esport vinder map 16-11 og dermed 2-0. 

Falcons Esport har sikret sig oprykning til næste sæson, og skal i finalen møde SprayAway. 

Division 3 - Playoffs

Lower bracket

Kampen mellem Multihunters Elite og Team Cade startede ud på Overpass. Begge hold var brand varme fra starten af, og gjorde alt for at komme godt for start. Begge hold vinder en pistol runde hver som T-site. Det var en tæt kamp hele vejen igennem begge halvlege ender 8-7, og vi skulle ikke bare ud i en enkel overtime men hele to for at finde en vinder. Til sidste måtte Team Cade over give sig, og Multihunters Elite tager første map 22-20. 

På andet map skulle vi på Nuke, hvor Team Cade starter ud på CT-site og vinder en clean pistol runde. Det var ikke nok for at stoppe Multihunters Elite der kæmper sig tilbage på T-site og vinder første halvleg 8-7. I anden halvleg forsætter Multihunters Elite hvor de er på CT-site med at tage pistol runden. Med en langt bedre CT-site så vinder de Nuke 16-9. 

MultiHunters Elite går videre til finalen og sikrede sig oprykning til division 2. 

 

Division 4 - Playoffs 

Lower bracket

Kampen om det sidste finale spot stod mellem Falcons Esport Academy og Femmøller.Main hvor de i første map spillede Overpass. Femmøller.Main startede på T-site og Falcons Esport Academy på CT-site. Falcons Esport Academy vandt begge pistol runder, men det betød ikke noget for Femmøller.Main. Begge halvlege endte 8-7 med en halvleg til hver hold, så skulle vi ud i overtime. Her gad Femmøller.Main ikke mere og vandt første map 19-16.

På andet map skulle vi på Inferno hvor Femmøller.Main havde en lang bedre performance. I første halvleg vinder Falcons Esport Academy pistol runden som CT, men ender tæt med en sejr 8-7 til Femmøller.Main. I anden halvleg var det Femmøller.Main tur til at være CT, hvor de tager pistol runden og ender map 16-11.

Femmøller.Main er videre til finalen med 2-0 sejr over Falcons Esport Academy.

Division 5 - Playoffs

Lower bracket

Den sidste finalist skulle findes mellem Toxic Tug og eSpuma Alpha. Første map startede på Train, hvor eSpuma Alpha startede på CT og Toxic Tug på T-site. eSpuma Alpha startede ud med at tage pistol runden. En god CT side på Train forstod eSpuma Alpha de skulle have og vandt første halvleg 10-5. I anden halvleg vinder Toxic Tug også pistol runden som CT, men de kunne ikke gøre det lige så godt. eSpuma Alpha tog første map 16-13.

I det andet map skulle vi på Inferno forsatte eSpuma Alpha men mere dominerende end første map. I første havleg starter Toxic Tug ud på T, hvor de tager pistol runden. De kunne ikke gøre meget med at vinde pistol runden, da eSpuma Alpha ender med at tage første halvleg 9-6. Hvor i anden halvleg tog eSpuma Alpha pistol runden som T-site, og lukkede andet map 16-8 og vinder 2-0. 

eSpuma Alpha skal møde KMKMK i finalen.

Division 6 - Playoffs

Lower bracket

Ørnebanden mod BAW hvor de i første map spillede Nuke. Ørnebanden startede på CT-site og kommer godt ud af start hullerne med at vinde pistol runden. Første halvleg vinder BAW 9-6 med en sløv T-site. I anden halvleg så det ikke bedre ud for BAW, da de tabte pistol runden som CT-site. Dog vinder de stadig første map 16-10 

På andet map skulle vi på Overpass hvor BAW forsat startede ud med at ikke kunne vinde en pistol runde. De starter ud med at tabe CT-site pistol runde, hvor Ørnebanden startede ud som T-site, men det lykkedes alligevel BAW at vinde første halvleg 10-5. I anden halvleg lykkedes det BAW at vinde pistol runden, da de kom over på T-site. De lukker andet map 16-6 og vinder series 2-0. 

BAW skal møde KlarPiratStart i finalen.

 

Division 7 - Playoffs

Lower bracket

TeamZippos mod Valosity Academy startede ud på Nuke, hvor Valosity Academy startede på CT-site hvor de tog pistol runden. Det samme gjorde Valosity Academy igen, da de kommer over på T-site. Det ændrede ikke på at begge hold stadig vandt en halvleg hver 9-6, og vi endte i overtime. Her tog TeamZippos revanche for de to tabte pistol runder og vandt første map 19-17.

På andet map skulle vi på Overpass, starde TeamZippos stærk ud med at vinde pistol runden som CT-site. Det stoppede ikke her TeamZippos dominerede hele første halvleg, hvor de vandt 13-2. I anden halvleg var det Valosity Academy tur til at vinde pistol runden, da de kom over på CT-site. TeamZippos lukkede kampen 16-8 før Valosity Academy kom alt for meget tilbage i kampen. 

TeamZippos vinder 2-0 i series og sikre sig det sidste finale spot. 

 

Division 8 - Playoffs

Lower bracket

> H.S. < og JAI ESPORT var denne uges stream kamp, og det byd på noget af en kamp. Vi skulle ud og spille alle tre maps, og der var ikke et map som ikke var tæt. 

Første map startede ud på Inferno, hvor > H.S. < startede på CT-site og tog pistol runden. Hvor tæt hele series har været var første halvleg også. JAI ESPORT kom tilbage i første halvleg og vinder den 8-7. I anden halvleg så det helt anderledes ud, her vinder > H.S. < pistol runden igen bare som T-site, men denne gang vandt de dominerende og lukker først map 16-10.

I det andet map skulle vi på Vertigo her starter JAI ESPORT lidt bedre ud, hvor de starter CT-site og vinder pistol runden. Dog kom > H.S. < tilbage i første halvleg ligesom for første map og vinder 8-7. I anden halvleg var det > H.S. < som vandt pistol runden på CT-site. I anden halvleg viser JAI ESPORT at de stadig er med i kampen, og lukker lige nøjagtig kampen 16-14. 

I tredje map skulle kampens vinder findes på Nuke. JAI ESPORT starter ud på CT-site, og tager pistol runden for den gode start på Nuke. De ender første halvleg 9-6. I anden halvleg vinder JAI ESPORT også pistol runden, som T-site. Dette stopper ikke > H.S. < med en dominerende anden halvleg lukker de sidste map 16-12. 

> H.S. < går videre til finalen og sikre sig dermed oprykning til næste sæson. 

 

Kampprogram

Få her et overblik over ligaens kampe. Tabellen viser både spillede samt resterende kampen for hele sæsonen:

 

Datoer for 14. sæson

Datoerne for 14. sæson af Den Blå CS:GO Liga er som følger:

  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs finale: April d. 2 (på nær div. 1.)
  • Live event: April d. 8 

 

Præmier

Samlet set fordeles 20.000 kr. 

Division 1 
7.500 kr.
1. plads = 4.500kr.
2. plads = 3.000kr. 

Division 2
4.500kr.
1. plads = 2.750kr.
2. plads = 1.750kr. 

Division 3 
2.500kr.
1. plads = 1.500kr.
2. plads = 1.000kr. 

Division 4
1.500kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 500kr. 

Division 5
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 6
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 7 
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

Division 8
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

 

Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

  • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
  • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
  • Vi afslutter hver sæson med en live finale
  • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer