Rydhave Slots Efterskole udvider

Danmark’s elite efterskole nummer 1 med Counter-Strike (CS:GO) udvider, nu også med League of Legends (LOL). Tæt ved Limfjorden og omringet af Danmark’s vestligste bøgeskov ligger et 700 år gammelt slot. Det lyder som starten på et eventyr og det kan meget vel være at det faktisk også ender med at blive et eventyr for unge drenge og piger, som drømmer om en stor karriere indenfor esport.
  Rydhave Slots Efterskole ligger nemlig i de omgivelser og dyrker esport på absolut elite niveau. Dette år har været første skoleår med esport på programmet og linjen er meget eftertragtet pga. det høje niveau. 25 CS:GO elever blev der startet med og de 2 bedste hold kvalificerede sig også til den bedste liga i EDU Cuppen. Men det stoppede ikke her, for Rydhaves førstehold vandt endvidere EDU Cuppen, TPNG 2018, Midtjysk Lan, ESL High School Tournament med flere.
Talentet på førsteholdet gik ikke ubemærket hen, og i september måned var holdet ovenikøbet at finde på Dust2.dk’s rangliste efter 2 andre hold lukkede ned. Det unge hold blev samlet op af selveste AGF, som startede op i esport med Rydhaves førstehold i sigte. Dette blev gjort i januar 2018 og Rydhave Slots Efterskole lavede i den forbindelse en samarbejdsaftale med AGF Esport om et talentsamarbejde.
"Rydhave Slots Efterskole har haft et forrygende år for vores esport linje og vi glæder os til næste år, hvor den får endnu en tand op med to ekstra dygtige undervisere. Vi ser frem til at sætte nye højder for vores niveau i det kommende skoleår" siger Kåre Heide-Ottosen, forstander på Rydhave Slots Efterskole.
Underviseren på Rydhave Slot Efterskole hedder Jonas Vinther Andersen, og efterskolen’s esport linje har mødt en enorm efterspørgsel på pladser. Derfor har man nu valgt at udvide for at kunne tage flere elite spillere ind i de gode rammer. Det betyder også at man udvider esport staben med en yderligere CS:GO kyndig underviser Dennis Rytter, som tidligere har slået folder hos Fnatic. Der er på nuværende tidspunkt gjort plads til 50 elever på Rydhaves CS:GO linje. Derudover bliver der yderligere 10 pladser til LOL, og de elever vil være i trygge hænder hos League of Legends læreren Danny Le. Ambitionerne er lige så høje i League of Legends, som de er i CS:GO og niveauet bliver dermed derefter. " "Ud af de mange skoler vi underviser esport hos, så er Rydhave Slots Efterskole en af de eliteprojekter som virkelig har taget fart. Vi er glade for at have fået muligheden for at udvikle sådan et projekt som er fuldstændigt unikt i hele europa.", Zahid Butt, Esport Service. Det samlede projekt er drevet i tæt samarbejde mellem Rydhave Slots Efterskole, Esport Service og AGF. ”Vi er meget glade for vores samarbejde med Rydhave Slots Efterskole. Rydhave Slot efterskole's Esport niveau, samt færdighederne på de 5 spillere vi har bragt ind er meget høje, og det håber vi også at kunne bygge på igennem vores talent samarbejde. Der vil også blive udtaget et akademi hold i løbet af året, og i forbindelse med udvælgelsen hertil vil vi igen kigge mod Rydhave.”, Michael Rüsz Petersen, Esportschef AGF Esport www.rydhave.dk

Kommentarer
Denne artikel kan ikke kommenteres.
Login
 Glemt password?
Registrer