Den Blå CS:GO Liga #14 - Playoffs overblik uge 3

Skibsmekaniker

Som skibsmekaniker sørger du for, at maskiner, motorer og pumper kører, som de skal, så skibet opererer optimalt på søen. Du vedligeholder bl.a. maskineriet med nye filtre og lejer og er den der kan udbedre fejlen, hvis der opstår mekaniske problemer i maskinrummet.

Men som skibsmekaniker har du også vagter på broen, hvor du hjælper med at styre skibet og med at få skibet fortøjet, losset og lastet i havnen.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om mulighederne her : https://worldcareers.dk/uddannelser/skibsfart/skibsmekaniker/

 

Vi er ved at nå til enden i Playoffs. Vi har i denne uge gået ind i de afgørende faser af playoffs hvor alle kills og runder tæller, det er knald eller fald hvis du ville have en mulighed for at vinde divisionen. I denne uge blev uge 3 af playoffs spillet, og er starten på de afgørende faser. Vi havde 16 hold i denne uge som spillede om at gå videre, og er kommet frem til de 8 hold som er gået videre til næste uge. 

Vi nærmere os snart finalen i hver division med kun 2 uger tilbage af turneringen.

 

Division 1 - Playoffs

Lower bracket

Rydhave Slots Efterskole mod Rather Be Fishing startede på Inferno i første map. Rydhave Slots Efterskole startede ud på CT-site, hvor de tog pistol runden. Første halvleg blev meget tæt og endte 8-7 til Rydhave Slots Efterskole. I anden halvleg vandt Rather Be Fishing pistol runden, da de skulle være på CT-site. Dog kunne de ikke vinde halvleg, da Rydhave Slots Efterskole tog halvlegen 8-4 og første map 16-11.

Andet skulle vi på Mirage, hvor Rather Be Fishing startede ud på CT-site hvor de vandt pistol runden. De tog første havleg 10-5, men kunne ikke forsætte succes over i anden halvleg. I anden halvleg vandt Rydhave Slots Efterskole pistol runde på CT-site, hvor de tog halvlegen 11-4 og tog serien 2-0. 

Rydhave Slots Efterskole går videre til uge 4 i playoffs, hvor de skal spille mod TapOne om sidste plads i finalen.

 

Division 2 - Playoffs

Lower bracket

Falcons Esport mod Valosity Black startede ud på Inferno, hvor Falcons Esport startede på CT-site hvor de tog pistol runden. Falcons Esport startede ud med en stærk CT-site hvor de vinder 11-4 i første halvleg. I anden halvleg havde Valosity Black ikke givet op, da de starter ud med at vinde pistol runden på CT-site. De har en stærk CT-site mod Falcons Esport, som når at lukke første map 16-11 inden kampen bliver for tæt. 

På andet map skulle vi på Inferno, som endte i en tæt første havleg 8-7 til Valosity Black. Valosity Black startede ud på CT-site hvor de vandt pistol runde, men havde problemer med at kunne lukke map i anden halvleg. Falcons Esport tog pistol runden, da de kom over på CT-site, hvor de vinder map 16-13 og series 2-0. 

Falcons Esport skal i næste uge møde eSpuma Academy om sidste plads i finalen. Begge hold stod til nedrykning efter deres placering i sidste sæson, og nu har kun en af dem mulighed for at kunne rykke op i division 1 igen. 

 

Division 3 - Playoffs

Lower bracket

Team Cade mod MultiHunters Jungle der gik ud i alle tre maps. Første map var Mirage som endte 19-16 til MultiHunters Jungle, hvor i andet skulle vi til Inferno hvor Team Cade vandt 16-8. Sidste map var Overpass hvor Team Cade igen viser deres stærke side og vinder 16-7. De tager Series 2-1 og går videre til uge 4, og skal møde MultiHunters Elite.

 

Division 4 - Playoffs 

Lower bracket

Femmøller.Main mod Kold Army hvor de i første map spillede Nuke. Femmøller.Main startede på T-site og kommer godt ud af start hullerne med at vinde pistol runden. Første halvleg vinder Kold Army 8-7 med en sløv CT-site. I anden halvleg går det bedre for Kold Army, selvom de taber pistol runden, da de vinder kampen 16-12. 

På andet map skulle vi på Train hvor Femmøller.Main havde en lang bedre performance. I første halvleg vinder Femmøller.Main pistol runden, men Kold Army formår at få en god T-site halvleg ud af det. Femmøller.Main vinder første halvleg 9-6. I anden havleg viste Femmøller.Main meget mere dominans, da de vinder pistol runden og halvlegen 7-1, og ender map 16-7. 

Sidste map skulle afgørelsen findes på Inferno, hvor Kold army starter ud med at tage pistol runde på T-site. Dette stopper ikke Femmøller.Main som vinder første halvleg 9-6. I anden halvleg beslutter Femmøller.Main sig for at slutte kampen og tage sejren, da de tager pistol runden på T-site og vinder de efterfølgende 6 runder. De vinder derfor 16-6 det sidste map og series 2-1. 

Femmøller.Main skal møde Falcons Esport Academy om at gå videre til finalen.

 

Division 5 - Playoffs

Lower bracket

Froz Charlie mod eSpumaAlpha endte ud i alle tre maps før vi fandt en vinder. I første map skulle vi på Overpass her tog Froz Charlie første halvleg 10-5, hvor de ender map i anden halvleg 6-7. Froz Charlie vinder første map 16-12. 

I andet map vendte eSpumaAlpha kampen i et tæt map på Train. Her tog eSpumaAlpha begge halvlege 8-7 og vinder det andet map 16-14. 

På tredje map skulle vi på Dust 2. Her vandt eSpumaAlpha begge halvlege igen, hvor de vinder første halvleg 8-7 og anden halvleg mere overbevisende 8-3. De ender det sidste map 16-10, og tager series 2-1. 

eSpumaAlpha skal møde ToxicTug i uge 4 om at gå videre til finalen. 

 

Division 6 - Playoffs

Lower bracket

BAW mod Froz eSport Academy blev til to overbevisende maps for BAW. Første map startede ud på Train hvor BAW vinder første halvleg 12-3, og slutter kampen 4-3 i anden halvleg. Første map ender 16-6, men i andet map så det ikke meget anderledes ud. Her skulle vi ud på Nuke, hvor BAW starter første havleg ud dominerene 11-4. I anden halvleg slutter de det hurtig med en 5-1 sejr og ender map 16-5. 

BAW vinder series 2-0, og skal nu møde Ørnebanden om det sidste finale spot.

 

Division 7 - Playoffs

Lower bracket

Multihunters Prospect mod Valosity Academy startede første map på Dust 2. Valosity Academy starter første halvleg ud med at vinde 10-5, og slutter kampen i anden halvleg ved scoren 6-6. Valosity Academy vinder første map 16-11. I det andet map skulle vi til Inferno, hvor første halvleg blev mere tæt. Valosity Academy tager første halvleg 8-7, og anden halvleg 8-6. De vinder series 2-0. 

Valosity Academy skal møde TeamZippos i næste kamp om at skulle få det sidste finale spot.

 

Division 8 - Playoffs

Lower bracket

> H.S. < mod Ignavus blev til to maps, hvor første map var tæt på Train. Første halvleg går til Ignavus 8-7, hvor > H.S. < tog anden halvleg 9-5. > H.S. < vinder første map 16-13. I det andet skulle vi på Inferno, hvor > H.S. < vinder mere overbevisende. De vinder første halvleg 9-6, hvor de lukker og slukker i anden halvleg 7-3. De vinder andet map 16-9 og series 2-0. 

> H.S. < skal møde JAI ESPORT i uge 4 om det sidste finale spot. 

 

Kampprogram

Få her et overblik over ligaens kampe. Tabellen viser både spillede samt resterende kampen for hele sæsonen:

 

 

 


Datoer for 14. sæson

Datoerne for 14. sæson af Den Blå CS:GO Liga er som følger:

  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 3: Marts d. 19
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 4: Marts d. 26
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs finale: April d. 2 (på nær div. 1.)
  • Live event: April d. 8 (Copenhagen Games)

Præmier

Samlet set fordeles 20.000 kr. 

Division 1 
7.500 kr.
1. plads = 4.500kr.
2. plads = 3.000kr. 

Division 2
4.500kr.
1. plads = 2.750kr.
2. plads = 1.750kr. 

Division 3 
2.500kr.
1. plads = 1.500kr.
2. plads = 1.000kr. 

Division 4
1.500kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 500kr. 

Division 5
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 6
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 7 
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

Division 8
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

 


Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

  • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
  • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
  • Vi afslutter hver sæson med en live finale
  • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer