Deloitte CS:GO - Første finalehold er fundet

Deloitte CS:GO turneringen spidser for alvor til, og efter ugens kampe står vi nu tilbage med fire hold. Ugen bød på en upper bracket finale, hvor der blev spillet om en direkte plads i den store finale mellem, de hidtil, mest formstærke hold i turneringen. I lower bracket blev der igen denne uge spillet om liv eller død da to elimineringskampe blev afviklet.  

 

To giganter fik en rematch i kampen om finaleplads

Ugen startede ud med en vanvittig kamp da OkayMonkeys og Old Boys Club mødtes i en sand rematch i kampen om en direkte finaleplads. 

Sidst de to hold mødtes var i gruppespillet da de spillede om førstepladsen i gruppe 2. Gruppekampen endte ud i en sand neglebider da Old Boys Club tog sejren 2-1, men denne uge var OkayMonkeys bedre forberedt. 

Endnu en gang viste de to hold at de niveaumæssigt er meget tæt på hinanden. På første map hev OkayMonkeys en smal sejr hjem på Vertigo (16-13), og på andet map blev den endnu tættere, nemlig 16-14 på Inferno. 

Med en sejr på 2-0 og en god revanche er OkayMonkeys nu direkte videre til den store finale som bliver spillet d. 8 April. 

Old Boys Club er på trods af ugens nederlag stadig med i turneringen. Holdet ryger ned i lower bracket finalen som bliver spillet d. 2 April. Her skal Old Boys Club bruge en sejr for at gå videre til finalen og møde OkayMonkeys for tredje gang.

Vi fangede Bahtman fra Old Boys Club efter ugens nederlag, og på trods af skuffelse, er han ikke i tvivl om at han sammen med resten af holdet når finalen. 

"Vi er desværre lidt skuffede over at tabe den her bo3 2-0. Vi føler at vi var med store dele af vejen, men der var visse aftaler som enten ikke var indgået eller faldt fra hinanden. Dette var ekstra tydeligt på Vertigo. Jeg personligt, fortryder at jeg skubbede på at vælge det map fremfor Nuke, som er en af vores solide maps. Vi er overbevist om at vi sikrer os en rematch, som vi selvfølgelig hiver hjem. Skud ud til Naz der har haft fremragende form begge vores kampe mod dem."

 

Yderligere to hold forlader turneringen

I ugens to lower bracket kampe blev der igen kæmpet om overlevelse i turneringen. Efter flotte præstationer må vi sige farvel til CBStralis der tabte deres kamp mod Cheferne, og Alkohold der tabte en ellers tæt kamp live på stream mod Brown Butterflies. Alkohold viste på stream at de var marginaler fra at hive en sejr hjem på begge maps, men desværre var Brown Butterflies for stærke i de afgørende runder. 

Brown Butterfies og Cheferne mødes næste uge i endnu en knald eller fald kamp. Vinderen af næste uges kamp kan se frem til en kamp med Old Boys Club i lower bracket finalen.

 

Ugens resultater

Upper Bracket kamp

CBS/SDU/KU (OkayMonkeys) (2-0) DTU (Old Boys Club)

16-13 (Vertigo)

16-14 (Inferno)

 

Lower Bracket kampe

CBS (Brown Butterflies) (2-0) Aarhus Universitet (Alkohold)

16-13 (Nuke)

19-17 (Train)

KU/SDU (Cheferne) (2-0) CBS (CBStralis)

16-5 (Mirage)

16-9 (Dust2)

 

Stillingen efter anden play-off runde

 

 

Deloitte turneringen fortsætter igen på næste Torsdag d. 26 Marts kl. 19.00, hvor Brown Butterflies møder Cheferne i en altafgørende kamp for at nå lower bracket finalen mod Old Boys Club. 

Næste uges kamp kan følges live på Twitch. Vil man have mere information om turneringen kan det findes her!


Login
 Glemt password?
Registrer