Danish Rocket League Series #2 - Grundspillet er overstået!

Danish Rocket League Series #2

Så er vi nået igennem divisionernes grundspil og kommet frem til dem som har kvalificeret sig til oprykning og dem som er klar til at kæmpe om at være vinderen af Danish Rocket League Series Sæson 2!

16 hold, 8 pr division og 7 uger med en pause i vinterferien. Det var den ugentlige kost for spillerne der spillede og kæmpede for at bevise deres værd mod andre engageret hold med passion for Rocket League i Danmark.

De to divisioner ser således ud efter grundspillet!

1.DIVISION

Konkurrencen var tæt og hvert hold havde ikke lyst til at give sig uden en kamp til stregen hvilket ledte ud i en del kampe som var mere end 3-0 i serie! I en længere periode på godt spil lå Sørby Hoggers i spidsen med store sejre med en fantastisk seriedifference som klart det bedste hold! Det skulle dog vise sig at Pain is Power kom med smerten og delte den ud som det eneste hold der kunne besejre Sørby Hoggers og dermed indtage første pladsen trods samme mængde point var det så Pain is Power som kommer på toppen da de indbyrdes er bedre end Sørby Hoggers i stillingen!

Dermed er det seedet således til Mesterskabsspillet!

2.DIVISION

I anden divisionen var der slåskamp mellem 4 gode hold om de to pladser i oprykningsspillet! 1 2 3 Spurgt, Axel Breakers, Buzzing Air Bastards og Gutterne (tidl. Rookie Mistakes) var i hård kamp og der skulle den sidste halvdel af grundspillet for at skille dem fra hinanden! Gutterne gik igennem alle og stod som nr.1 af 2.Divisionen klart på toppen efter fantastisk spil og de bliver mødt i hælen af Buzzing Air Bastards som tager 2. pladsen!

De skal så møde 7.- og 8.pladsen fra 1.Divisionen Rocket Vikings og Darum Esport - Belly Flop Wheelers om hvem der skal være 1.Divisionen og hvem der skal være i 2.Divisionen næste sæson!

Deres kampe ser således ud!Vi glæder os her fra esport.dk til at se denne afsluttende fase løbe af stablen her den kommende uge!

Semifinalerne og finalen i mestersskabsspillet bliver streamet på https://www.twitch.tv/esport

Dato for streaming er.

25. Marts kl 20:00 - Semifinalerne
8. April - Finalen ved CPH Games


Login
 Glemt password?
Registrer