Den Blå CS:GO Liga #14 - Playoffs Overblik uge 2

Skibsmekaniker

Som skibsmekaniker sørger du for, at maskiner, motorer og pumper kører, som de skal, så skibet opererer optimalt på søen. Du vedligeholder bl.a. maskineriet med nye filtre og lejer og er den der kan udbedre fejlen, hvis der opstår mekaniske problemer i maskinrummet.

Men som skibsmekaniker har du også vagter på broen, hvor du hjælper med at styre skibet og med at få skibet fortøjet, losset og lastet i havnen.

Fanger det ovenstående din interesse? Så læs mere om mulighederne her : https://worldcareers.dk/uddannelser/skibsfart/skibsmekaniker/

 

Playoffs er godt i gang og vi har allerede fundet vores første finalister. De næste 2 uger træder vi ind i den afgørende fase af playoffs, hvor vi skal finde den sidste finalist. 

 

Division 1 - Playoffs

Upper bracket

I denne uge spillede TACAeSports og TapOne om den første plads i finalen. I et opgør der ville forventes at kunne vise blod på tanden fra begge hold gjorde TACAeSports det til en hurtig affære, og tog sejren overbevisende i begge maps. På første map vandt TACAeSports 16-5 på Train og 16-6 på Nuke. De vinder series 2-0 og tager overbevisende det første finale spot. 

TapOne går ned i playoffs uge 4 og har stadig en chance hvor de skal kænpe om det sidste finale spot. De har nu en uge pause hvor de kan samle sig og få trænet inden det får alvor går løs. 

Lower bracket

I lower bracket mødte DefinitelyNot og Rydhave Slots Efterskole, her viste Rydhave Slots Efterskole at de kan spille op mod de bedste i divisionen. DefenitelyNot kom ind i playoffs som seed 2, men har struggle i at closed out games. Første map startede på Nuke som blev et tæt opgør hvor Rydhave Slots Efterskole er dem der lukker map 16-14. I det andet var det også tæt på Mirage hvor Rydhave Slots Efterskole tager sejren igen 16-12, og vinder series 2-0.

I den anden kamp var det Rather Be Fishing mod FinderSelvUd. Her viste Rather Be Fishing virkelig form og at de er klar til at gå hele vejen. I første map på Inferno domineret de hele kampen og vandt 16-2. I andet map skulle vi på Train her tog Rather Be Fishing sejren overbevisende 16-7, og vinder series 2-0.

I næste uge skal Rydhave Slots Efterskole møde Rather Be Fishing om hvem der skal op i mod TapOne om det sidste finale spot. 

Vi skal sige farvel til DefinitelyNot og FinderSelvUd.

 

Division 2 - Playoffs

Upper bracket

SprayAway sikre det første finale spot med en 2-1 sejre over eSpuma Academy. I første map vandt SprayAway 16-12 på Inferno, hvor i det andet map tog eSpuma Academy en mere overbevisende sejr 16-6 på Mirage. I det sidste map skulle vi ud på Dust 2 der byder på masser af dueller, her viste SprayAway de ikke var slået ud endnu og vinder 16-8. 

eSpuma Academy har stadig mulighed for at få revanche hvis de kan vinde deres næste kamp om 2 uger og sikre den sidste plads i finalen. 

Lower bracket

Falcons Esport går videre til uge 3 i playoffs, dog ikke en overbevisende sejr over BAIT. Vi starter kampen ud på Nuke, hvor Falcons Esport tager det første map 16-11. På det andet map var det BAIT tur til at shine, og tog sejren i ligende stil 16-12 på Inferno. Det tredje map endte på Overpass som blev et tæt map, her viste Falcons Esport deres erfaring og lukkede kampen 16-13 og dermed tager series 2-1.

Den anden kamp blev afgjort hurtigere mellem Madsport Delta og Valosity Black. Her sluttede vi ikke på Overpass men startede på Overpass med en dominerende sejr fra Valosity Black der vinder første map 16-3. I det andet map blev det meget mere tæt her viste Madsport Delta tænder på Inferno, men i sidste ende var det Valosity Black som lukkede kampen 16-14. De vinder derfor 2-0. 

Falcons Esport og Valosity Black skal møde hinaden og spille om hvem der skal møde eSpuma Academy i kampen om det sidste finale spot. 

Derudover skal vi også sige tak for denne gang til Madsport Delta og BAIT.

 

Division 3 - Playoffs

Upper bracket

TFrag.dk mod MultiHunters.Elite budte på noget af en kamp, ingen af holdene ville give sig og det blev til tre tætte maps. Første map var på Mirage der endte 16-13 til TFrag.dk, hvor i andet map var det MultiHunters.Elite til at tage sejren 16-11 på Overpass. I det sidste endte vi i et tæt opgør der kunne have gået begge veje, vi sluttede af på Vertigo hvor TFrag.dk tog sejren 16-14 og vinder 2-1.

TFrag.dk sikre den første plads i finalen, mens MultiHunters.Elite stadig har en mulighed i uge 4 for komme i finalen.

Lower bracket

Team Cade ville gøre det til en hurtig affære mod eSpuma U19, de ville ikke spilde tiden og vel det gjorde de ikke. I første map tog Team Cade sejren 16-6 på Overpass og 16-6 i det andet på Inferno, de vinder dermed 2-0 i en hurtig overbevisende sejr. 

MultiHunters Jungle vinder deres kamp mod Jyderup Esport grundet kampen er blevet opgivet af Jyderup Esport

I næste uge skal Team Cade møde MultiHunters Jungle i en afgørende kamp for chancen om at kunne gå hele vejen. 

Vi skal sige tak til Jyderup Esport og eSpuma U19.

 

 

Division 4 - Playoffs 

Upper bracket

Sørby Talent har sikret sig et finale spot med 2-0 sejr over Falcons Esport Academy. Det første map tog Sørby Talent sejren 16-11 på Inferno, hvor i det andet map tog de sejren 16-9 på Nuke.

Falcons Esport Academy er ikke ude endnu og har stadig mulighed for at få et finale spot og sikre oprykning. 

Lower bracket

Lower bracket budte på hurtige kampe, i første kamp skulle UNiTAS eSport møde Femmøller.Main. Første map blev Nuke og endte tæt hvor Femmøller.main lukkede kampen 16-14, men havde en mere overbevisende sejr på Train som de vandt 16-6. 

I den anden kamp blev det også til en 2-0, her skulle Hygger'N møde Kold Army. I to tætte maps var det Kold Army der tog sejren 16-11 på Nuke og 16-14 på Vertigo. 

Dette betyder at Femmøller.Main og Kold Army skal møde hinanden i næste uge, og vi skal sige farvel til UNiTAS eSport og Hygger'N.

 

 

Division 5 - Playoffs

Upper bracket

I kampen om det første finale spot skulle vi ud i alle 3 maps mellem Toxic Tug og KMKMK. I første map skulle vi på Nuke hvor KMKMK tog sejren 16-13. I det andet map blev det til en overbevisende sejr til Toxic Tug 16-5 på Inferno. Tredje map blev mere tæt på Overpass hvor KMKMK tog sejren 16-12 og vandt series 2-1. De sikre sig dermed første finale spot.

Lower bracket

I første kamp var det en forholdsvis overbevisende sejr til eSpuma Alpha der vandt 2-0. I første map tog de 16-9 på nuke, og i det andet map tog de sejren 16-6 på Overpass mod SkarpHjørne.

I den anden kamp skulle vi dog ud i alle tre maps mellem KMG Serpents og Froz Charlie. Første map på Overpass vandt Froz Charlie 16-7. I det andet map vandt KMG Serpents 16-8 på Inferno og sendte os til et tredje map. I det tredje map skulle vi på Train hvor Froz Charlie tog sejren 16-9, og vinder 2-1.

I næste uge skal Froz Charlie og eSpuma Alpha møde hinanden i hvem der skal videre og have chancen for at gå til finalen. 

Vi skal sige farvel og tak for denne gang til KMG Serpents og SkarpHjørne.

 

Division 6 - Playoffs

Upper bracket

Ørnebanden tog mod KlarPiratStart om første finale spot. Vi måtte ud i alle tre maps, hvor første map startede på Overpass og endte 16-10 til Ørnebanden. Selvom de havde en god start på kampen var det dog ikke nok, da KlarPiratStart vandt de to efterfølgende maps på Inferno 16-14 og Mirage 16-9. 

KlarPiratStart går videre til finalen og sikre dermed oprykning til næste sæson med 2-1 over Ørnebanden.

Lower bracket

I første kamp blev det til en hurtig kamp da BAW vinder kampen 2-0 over Valhal White. I første kamp vinder de 16-6 på Overpass og 16-12 på Nuke i andet map.

I den anden kamp startede vi også på Overpass mellem Froz eSport Academy og oldboys her blev det til en overbevisende sejr til Froz eSport Academy. I det andet map tog oldboys os til overtime, men kunne ikke lukket kampen og Froz eSport Academy tog kampen 19-16 på Inferno.

BAW og Froz eSport Academy skal møde hinanden i et afgørende opgør om at have en chance for at gå til finalen.

Valhal White og oldboys rejse er nu nået til en ende og er blevet slået ud af playoffs. 

 

Division 7 - Playoffs

Upper bracket

Genstart vinder kampen grundet TeamZippos er blevet taberdømt. Dette gør Genstart går videre til finalen, og TeamZippos har stadig en chance for at gå videre til finalen hvis de vinder i uge 4. 

Lower bracket

I første kamp skulle MultiHunters Prospect møde Hedonism. Det første map var Overpass som endte 16-7 til Hedonism. I det andet map skulle vi på Dust 2 hvor MultiHunters Prospects tog sejren 16-12, og på tredje map tog de sejren 19-16 efter de endte i Overtime på Inferno. Hermed vinder MultiHunters Prospects 2-1.

Valosity Academy tog i mod KIF eSport som de vandt 2-0 over. De startede på Train hvor Valosity Academy tog første map 16-11. I det andet map vandt de 16-9 på Inferno. 

MultiHunters Prospects og Valosity Academy skal møde hinande i næste uge i et afgørende opgør om at skulle møde TeamZippos.

Vi skal sige farvel til Hedonism og KIF eSport.

 

Division 8 - Playoffs

Upper bracket

Borussia Benutzen sikre finale spot og oprykning til næste sæson med 2-0 sejr over JAI ESPORT. I det første map startede på Inferno hvor Borussia Benutzen tog sejren 16-8. I det andet map vandt de 16-12. 

JAI ESPORT har stadig en chance for at gå i finalen da de skal om den sidste plads i playoffs uge 4. 

Lower bracket

Kampen i lower bracket blev kun til to maps mellem > H.S. < og Old Hogs. Første map var Overpass tog > H.S. < kampen 16-8, hvor i det andet map tog de kampen 16-6 på Inferno og vinder 2-0.

Ignavus vinder kampen mod ESUP da de ikke kunne stille hold. 

> H.S. < og Ignavus skal møde hinanden i en afgørene kamp om hvem der skal møde JAI ESPORT.

Vi skal sige tak til ESUP og Old Hogs.

 

Kampprogram

Få her et overblik over ligaens kampe. Tabellen viser både spillede samt resterende kampen for hele sæsonen:

 

 

 


Datoer for 14. sæson

Datoerne for 14. sæson af Den Blå CS:GO Liga er som følger:

  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 1: Marts d. 5
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 2: Marts d. 12
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 3: Marts d. 19
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs Uge 4: Marts d. 26
  • Planlagt dato for sidste kamp i Playoffs finale: April d. 2 (på nær div. 1.)
  • Live event: April d. 8 (Copenhagen Games)

Præmier

Samlet set fordeles 20.000 kr. 

Division 1 
7.500 kr.
1. plads = 4.500kr.
2. plads = 3.000kr. 

Division 2
4.500kr.
1. plads = 2.750kr.
2. plads = 1.750kr. 

Division 3 
2.500kr.
1. plads = 1.500kr.
2. plads = 1.000kr. 

Division 4
1.500kr.
1. plads = 1.000kr.
2. plads = 500kr. 

Division 5
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 6
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr. 

Division 7 
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

Division 8
1.000kr.
1. plads = 625kr.
2. plads = 375kr.

 


Partner

Det er med stor glæde, at Det Blå Danmark har valgt at bakke op om en af Danmarks største esportsturneringer.

Den Blå CS:GO Liga er Danmarks største community CS-turnering, som eSport.dk administrerer og dækker med livestreams og nyhedsartikler. eSport.dk har i år fået Det Blå Danmark som samarbejdspartner til Den Blå CS:GO Liga. Det Blå Danmark har som vision at tiltrække unge til uddannelse inden for den maritime verden.

Du kan læse mere om Det Blå Danmark og deres initiativ om at gå ind i esport på worldcareers.gg/.

Fakta om Den Blå CS:GO Liga

  • I Den Blå CS:GO Liga konkurrerer hold i spillet Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO), som er et holdbaseret online skydespil mellem to hold –  terrorister og antiterrorister
  • Ligaen forløber i tre sæsoner af to måneder hvert år 
  • Vi afslutter hver sæson med en live finale
  • Vi afholdt første sæson i 2019 til Copenhagen Games 2019. Vi annoncerer de andre finalebegivenheder løbende, når ligaens sæsoner er i gang

Login
 Glemt password?
Registrer